אני טרמחי"ת וניסיתי להתקבל לבהרן כי נורא נורא רציתי!
אבל לא התקבלתי והייתי ממש מבואסת......
קיצור הייתי צריכה להשאר באולפנא שלי, שזו אחלה אולפנא! באמת שהיא טובה! אבל אני לא נהנת בה........ אומרים שהחטיבה והתיכון ממש שונים והכל..... וכולן אומרות לי שאני ממש מתאימה נלאולפנא ואני אהיה חמשושית פעורה וזה.......
אבל לי לא טוב! ואני ממש ממש לא רוצה להשאר באולפנא! אז מה שהחטיבה והתיכון שונים? אני באמת חושבת שלא יהיה לי טוב! אולי זה יתכן כי כשבאתי לאולפנא באתי בגישה שאני כאן שנתיים ואז לבהרן אבל ת'כלס אני סובלת! קיצור הבנתן......
לפני ממש שבועיים צצה בדרך ניסית אולפנת עטרת (האולפנא החדשה שקמה בירושלים ושנה הבאה מחזור א') והייתי שם ביום גיבוש ונהנתי ממש! והצוות מקסים והבנות מדהימות והכל....... אבל, הבעיה היא שזה חדש, ומפחיד ללכת ככהנ למקום שלא כ"כ מבוסס וזה.
הם מנסים לעשות משו בסגנון של בהרן ורעיה רק בלי פנימיה. וזה מזה מתאים לי! (אפילו שאחת הסיבות שרציתי ללכת לבהרן זה בגלל הפנימיה)
חצי מהבנות שהיו ביום גיבוש לא הולכות לאולפנא הזו, ומי יודע איך האולפנא תהיה בסוף!? ומה עם מגן בבגרויות? לא יהיה!
קיצור אני רוצה ללכת לעטרת אבל אני מפחדת. אולפנא חדשה זה קשה!
יש לי גם אולפנא מעולה יותר קרוב לבית! והאולפנא הקרובה לבית זו אולפנא מבוססת וידועה לשבח.
נהיה בעטרת גם ממש קצת בנות בשכבה, ומה עם לא אמצא ת'חברות שלי? (לא שאני כזו, אבל בכל זאת...)
מצד שני, זה כאילו נס משמים איך שהאולפנא החדשה נפלה עלי, והיה לי כ"כ טוב ביום גיבוש! והצוות מעולה, והשאיפות נהדרות! ואני ממש רוצה! זה פשוט כיף!ה שיאוא איך בא לי על עטרת!
אולי לכן זה יראה ברור שהאולפנא הישנה וזה אני יודעת שזה נשמע יותר טוב אבל הלב אומר אחרת.........
אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מוקסמת מעטרת! רוצה ללמוד שםן!
שווה ת'סיכון?
(סורי על החפירות אבל אני ממש צריכה עזרה ועצות)
את תהני אני מבטיחה לך!