לרגע חשבתי שגדול הדור נכנס לישיבה-משה ר-

ואז הבנתי שזה כולה ביבי שהורס את יו"ש, שהתקבל בשירים וריקודים... איכס..

וואטט??? אתה ליד ביבי???? אתה יכול למסור לו דברים?אוריין
אני לא ליד, אני רק שומע מה שהולך שם...-משה ר-
ביבי עכשיו בשידור חיחסוי123
והאידיוטים מוחאים לו כפיים!בושה וחרפה...חסוי123
בושה וחרפה,ביבי כרגע עזב את ישיבת מרכז במחיאותחסוי123

כפיים..... אני לא מבין לאן ברח השכל של המרכזניקים האלה

ממלכתיםחשבון
זה ממש לא קשור זה הראש של הישיבה הזאת!יודלה

הרב צבי יהודה למרות שממש ממש התעצבן על ראשי הממשלה בזמנו הוא כיבד אותם כאילו היו מלך ישראל ממש....זה הרב שלהם וזו הדרך שלהם...

וואי איזה זלזול..אורין

נסחפת לגמרי.

תקשיבו חבורה של גועל נפש!!השנצליה של משה
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך כ"ט אייר תשע"ב 13:29

הבן אדם אתם מדברים עליו הוא ראש הממשלה של ישראל!!

מבחינה הלכתית זה כמו מלך!!!

וגם בלי קשר - לבן אדם יש מפעל חיים ענקק של ציונות ועשייה ציונית וכשאתם תגיעו למצב שלו תתחילו לפתוח עליו תפיות הקטנות שלכם!!

אבל מה שמפריע לי זה איך שאתם מדברים עליו כאילו אתם יודעים את השיקולים שלו!! הרי ראש ממשלה אחר לא היה עושה מיני-הקפאה ואז מבטל אותה!! הוא היה מעיף את כל המתנחלים ובונה מדינה לערבים!!! ואתם פישרים קטנים שלא מבינים כ-ל-ום בפוליטיקה!!!

אמר גדול הדור שמדבר כמו ארס מהרחוב...יהודי מרמ"ג
ביבי הוא בסה"כצעיר רענן

חומץ בן יין

לא קצת הגזמתטוביה2

אין לו דין מלך ואין שום סיבה שכן אבל גם אם כן האיסור לקלל מלך הוא "ונשיא בעמך לא תאור" וכבר למדנו על זה "בעושה משה עמך" כלומר אפילו אם אכן היה לו דין מלך לא היא שום איסור לקללו

וגם בלי קשר אי לבן אדם שום עבר של "עשיה ציונית הולמת" חוץ מלתת אתארץ ישראל לגויים (דין מוסר?)

אבל איך שמפריע לי זה איך שאתה מדבר עליו כאילו שהוא יותר טוב מהאחרים (רמז הוא לא) הוא היה הראשון שעה הקפאה לא אולמרט ואפילו לא קיר נפשך איציק עשו את זה ואם לא שמתה לב מתרתו המוצהרת היא שתי מדינות לשתי עמים

אז ליפני שאתה מדבר כמו ילד בן 4 (שגם לו מפליקים כשהוא דבר ככה) כדי לפחות שרמת הטענות שלך לא תהיה נמוכה יותר מרמת הכותרת

ממש לא הגזמתיהשנצליה של משה

כבר הרבה לפני ביבי לחצו עלינו להקפיא את הבנייה בשומרון כי הרבה גופים בעולם יצאו מנקודת הנחה שזה יקדם את השלום (ומהפרספקטיבה שלהם זה דווקא נקודת הנחה מאוד הגיונית) ביבי הוא הראשון שבאמת נענה ללחץ - וגם זה לא מטעמים אידאולוגים זה פשוט בגלל הלחץ!!!

מנהיגים אחרים (אההממ בגין) היו מוכנים לוותר על הרבה יותר בלי שום לחץ בכלל!!

ביבי יודע יותר טוב ממך מה טוב ומה רע למדינה.. אל תשכח זגם הוא בסופו של דבר מאמים בא"י השלמה וסולד מויתורי שטחים

חוץ מכל זה - אמרת שאין לו שום היסטוריה של עשייה ציונית .. תגיד אתה שומע את עצמך בכלל?? אולי בחברה שלך מדברים רק על איך שהוא הקפיא שטחים אבל הבנדאדם היה קצין בסיירת מטכל הוא נכנס לפוליטיקה רק מטעמים אידאולוגיים ולא אישיים... את מאמר הדור של הרב קוק קראת?? לביבי אין הרבה "בחירה" אבל "סגולה" יש לו מפה ועד הגג!!

אז לפני שאתה אומר שאני מדבר כמו ילד בן 4 תרחיב את הידע שלך על העטלם 'קצת מעבר לידע של ילד בן 4!!

(בלי להעליב כמובן)

יום טוב!!

^^ אני דיי מסכימה איתו ,נושי104

בקטע שבאמת , שאומרים את הדברים הפחות טובים שבנאדם עשה , כדאי וראוי גם להזכיר את הדברים הטובים

הנה אחת חכמההשנצליה של משה
והנה אחד שמקבל רק את מי שבדעה שלו....רבקה...

כדאי מאד שלפני שאתה תוקף את כל העולם תלמד לקבל גם דעות שונות משלך....

אי אי אייייהשנצליה של משה

אולי די עם הכללות מפגרות?? מה אנחנו בגן?

מזה "מקבל רק את מי שבדעה שלו"? אני מקבל אותך בכיף !אם הייתי מכיר אותך תאמין לי שהדעה שלך לא הייתה מפריע לי.

אבל כשראיתי את הדעה שלך סתם ככה בפורום, היא הפריעה לי. לפי דעתי זאת דעה הרסנית שתבעא רק רע לעם ישראל. תקשיב הקשעעם באחיזה שלנו בעם ישראל זה לא דבר לא מתוכנן. זה כתוב בנבואות ואפילו בזוהר עתוב שבני ישמעל יעכבו את ישראל מלהכנס לארץ. כל הקשיים שנראים לך כמון סוף-העולם- הם כולה נבואות שמתגשמות!! ואם הנבואות האלו התגשמו אז תאמין שגם הנבואות האחרות על הגאולה יתגשמו ממש בקרוב!!

חוץ מזה שהסיבה שצריך לכבד אותו היא לא הדעות שלו אלא התרומה שלו!! העובדה שהוא שם את אשתו והילדים שלו בצד ותורם את כל החיים שלו למען ישראל!! זה כמו שאתה מעריץ חרדי למרות שהוא משתתף בהפגנות נגד יהודים אחרים. למה אתה כ:כ מעריץ אותם?? הרי אתה לא מסכים איתם?

אתה מעריץ אותם כי כל מה שהם עושים זה לטובת העם (גגה לפחות הם מאמינים) הם תורמים!!

אפשר לשאול איפה ראית את הדעה שלי?רבקה...
אני מסכימה אבל לא לגמרי...מתנחלת קטנה=)

אני לא מעריצה של ביבי אבל גם לא שונאת אותו!

ולא, אני לא אעמוד כשהוא יכנס לאולם בו אהיה!!

הוא ימני אבל בכל זאת עושה דברים שאני לא כל כך מסכימה איתם...

וזה שהוא יותר טוב מאחרים לא הופך אותו למלאך!!! אפשר לומר שהכל יותר טוב מהגלות/ שיעבוד מצרים/ השואה וזה עדיין לא סותר שצריך לשאוף תמיד ליותר!!!

אתם אל תגזימו עם הזלזול שלכם ואתה אל תגזים עם ההערצה שלך....

אני לא מעריץהשנצליה של משה

אנל אני מכבד.

גם אם הוא היה שמאלני - עצם זה שהוא מוכן לרוץ לתפקיד של ראש ממשלה זה סימן שהוא אוהב את עם ישראל ורוצה לתרום ולא רק רוצה לתרום הוא גם תורם!!! ואפילו אם הוא לא היה תורם - לא צריך לשנוא אותו !! בכל זאת - מדובר ביהודי מסור שמוסר את כל כולו לטובת התפקיד ולטובת העם - צריך לכבד!!

חוצמזה שעל "ואהבת לרעך כמוך"שמעתם??

נושי ושניצל! שופטים אדם ע"פ מעשיו הנוכחיים..אלירז

זה כתוב בנביאים.

אויי נו באמתהשנצליה של משה

שופטים בבית דין ע"פ המעשים הנוכחים

כשאת סתם רואה בנאדם ואת לא בית דן צריך לדון לכף זכות

ביבי מאד מבין בפוליטיקהאוהב יהודים

לכן הוא  הלך עם מופז והשמאל, לכן הוא עירבב את כל המרכזניקים בזה שהוא ישמור על ירושלים וישכח מיו"ש..

וכמובן זו דרכה של הציונות, ואכן הוא עשה הרבה ציונות יותר ממנו, וב"ה שאנחנו לא ציונים...

אם אתה חושביזהר

שאדם חילוני, באשר הוא, יודע יותר טוב מאנשים יראי שמיים שומרי תורה ומצוות, מה טוב ומה רע למדינה, אז המצב שלך קשה מאוד.

אם אתה באמת מאמין בזההשנצליה של משה

אני לא יודע מה לקרוא לך אבל דתי לאומי אתה לא. זה סותר את כל התורה שבה אנחנו מאמינים. אתה גם לא בדיוק חרדי... אולי אפשר לקרוא לך דתי אנטי לאומי...

מהעובדה שיש רק כמה מאות בודדים במדינה שמחזיקים בדעות שלך - אני חושב שאפשר להבין מזה כד כמה הם נכונות....

אם כבר דיברת על להרחיב אופקיםיזהר

אתה מכיר את דברי הרמב"ם על כך שאין ערובה שמחשבת הרוב היא האמת?

ואת דברי המאירי "האמת כבדה על כן נושאיה מעטים"?

כשאתה שופט בנאדםהשנצליה של משה

זה גם על הכוונות שלו לא רק על התוצאה הסופית.. לא אכפת לי אם הוא יודע יותר טוב או פחות טוב מדתיים מה המדינה צריכה!!!! זה גם לא צריך לעניין אותי!!! עצם זה שהוא נותן כל כך הרבה לטובת העם זה סיבה להעריך אותו!! מה אסור לאנשים להחזיק בדעות שונות??? כל אחד חושב שהוא יודע מה טוב לעם. אבל לא כולם צודקים - אז מה זה אומר שצריך לשנוא את כל מי שלא צודק?? אז אתה בטח גם שונא את כל השמאלנים, החרדים הציונים והמתבוללים! ועל "ואהבת לרעך כמוך" שמעת?? דרך של שינאה ליהודים אחרים היא לא דרך שהדת תומכת בה. יענו הוספתם פן 71 לתורה

וכן כולם מכירים אתזה שהמעטים בדרך כלל צודקים אבל תכלס הרוב קובע! ההלכה למעשה נפסקת תמיד אבל תמיד לפי הרוב!! ואין פה שום מקום לספקות כי ליהודים הציונים יש גם רוב בניין וגם רוב מניין. אין לכם שום סמכות לפסוק לעצמכם הלכה גם אם יש לכם מקורות ישר מהתורה שאומרים שאתם צודקים!!! (מה שאין לכם)

אז יאללה שמענו עליכם!

אני אגיב לטענותיך אחת אחתיזהר

רק כדי לשבר את אוזנך, כמה עליך עוד ללמוד לפני שאתה יוצא בהצהרות מתלהמות.

א. אסור לאנשים להחזיק בדעות שהם מחוץ ליהדות. למשל: כפירה במחויבות התורה. אנשים כאלה מוגדרים "רשעים" על פי ההלכה היהודית, ומצווה לשנאתם.

לרשימה המלאה אתה מוזמן לפתוח את הספר משנה תורה לרמב"ם, בספר המדע, הלכות תשובה פרק ג'.

ע"פ ההלכה היהודית אני משתדל לקיים את מצוות שנאת הרשעים על כל מי שמוגדר רשע, חוץ מאלו שמוגדרים "כתינוקות שנשבו". בתכל'ס - זה הרוב, אבל ממש לא כולם. וגם העניין הזה הוא מוגבל ויש לו חילוקים רבים, שאין כאן מקום להאריך בהם.

ב. "ואהבת לרעך כמוך" - אמרו לנו חז"ל בגמרא שרעך זה מי שהוא רעך בתורה ובמצוות. הרשעים אינם בכלל "עמך".

ג. ההלכה למעשה נפסקת על פי הרוב, רק בסנהדרין, ורק כשעומדים למניין. בכל שאר המצבים - יש לרוב משמעות במשקל הפסיקה, אבל הוא ממש לא מכריע בלעדי, ויש אין ספור סוגיות שההכרעה ההלכתית בהם היא לא על פי הרוב. בענייני אמונות ודעות משקל הרוב עוד יותר מצומצם.

הורדוס היה "עושה מעשה עמך???"פעמיים חי

לא קיללו אותו... פתח מסכת בבא בתרא.

אתה בטח למדת המון, ואינך פישר קטןיזהר

ולכן אתה יודע את כל האמיתות הנפלאות שאתה כותב כאן בפורום, ויכול להתנשא ולחנך את כל היושבים כאן.

אם הרושם שקיבלת זה שאני מתנשא עליכםהשנצליה של משה

אז אני מבקש סליחה ורוצה שתדעו שאני לא מתנשא על אפחד

כשאמרתי פישרים התכוונתי שאתם לא פוליטיקאים ואין לכם ידע כדי לפרשן את מה שביבי עושה או לא עושה!!! תקראו פרשנים פוליטיים רציניים שמבינים עניין הם מתלוננים שביבי ימני מדי!!! והם די צודקקים (חוץ מהקטע של ה"מדי") כן הוא הקפיא בניה אבל הוא ביטל את ההקפאה לפני הזמן וכל העולם רצה לרצוח אותו - והוא לא שם על אפחד.

לדבר עליו כאילו הוא האויב מספר אחד של ישראל זה ממש לא בסדר

אנחנו מודים לו מאד גם על זה שהוא עדייןאוהב יהודים

מרשה לנו לנשום ועוד לא ירה עלינו כמו שרבין עשה באלטלנה...

בואנה מה עשית ממנוהשנצליה של משה

אתה ממש מעוות את המציאות!! אני מקווה שאתה אומר את זה בצחוק!

מעניין מאוד למהמצפה אביחי

הפוליטיקאים והתקשורת חושבים שהוא ימני מידי..

כי ברובם הם שמאלנים (ויש בהם גם כמה ששונאים יהודים)!

כמו מלך?? תביא ביסוס..מקור..משהו..שמוליק פיין
לא זוכר...השנצליה של משה

אבל הראש ישיבה שלנו עשה על זה הרצאה... והיה לו מקורות והכל

אפשר להביא הרבה מקורות:יזהר

למשל: מקור לשילוש הקדוש של הנוצרים:

"שמע ישראל, 1- ה', 2- אלקינו, 3- ה' אחד."

מקור שלא הרמח"ל חיבר את המסילת ישרים:

"אמר המחבר: החיבור הזה לא חיברתיו".

וד"ל ואכמ"ל.

נסחפת חזקיוסלה קמצן (קדוש?)

במיוחד עם הקטע של המלך

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום הזה בגללגפן36

נוהל הדיבור פה אחד לשני.

חשבתי שאולי כבר השתנהעצוב

וואלה צודקהשנצליה של משה

סליחה סתם התרגזתי מהילדותיות שבדעות כאן

צודק/ת כל כך!!צמבל
מאותה סיבה שאחאב רץ לפני אליהוshindov

וגם הלך איתו לנחם את חיאל בית האלי, ששילם בבניו על בניית יריחו נגד החרם של יהושע. האם אליהו היה בסדר? מזל שהוא לא שאל אותך.

וכמובן, שכל זה היה אחרי שהוא חזר בתשובה.יהודי מרמ"ג

והעם אמר ה' הוא האלוקים.

כשהוא היה רשע, אליהו קרא לו עוכר ישראל.

מאיפה לך הדבר הזה?shindov
מתי אחאב חזר בתשובה... ?אוריין
בכרמל.יהודי מרמ"ג

כל העם אמר ה' הוא האלוקים והרג את נביאי הבעל.

אם אחאב לא היה נותן לזה לקרות זה לא היה קורא.

חשבת לפתוח את המלבי"ם על אתר?יזהר
כמובן שאליהו רץ לפני אחאבshindov
בכל זאת, הוא רה"מ שלנו שעשה גם דברים טובים!ארץ ושמים
ממלכתים טפשים!!!אנונימי (פותח)

בעזה"י

טיפשות - 

כי הם גורמים לחיזוק הרס של רשעים !

להזכירכם -
נתניהו אחד מהראשי ממשלה הכי גרועים שהיו לנו -
הקפאה - הקפאה - מרמרה, טילים [ מאות על הדרום, בצפון, על אילת], כל סיני בידי מחבלים [הפרה של ההסכם עם המצרים, כולל הגז ושתיקה], גנבת הבית בחברון [כבר 2], נתינת יד לכל השמאלנים בבג"צ [ בחוקי ההסרה], הורדת חוקים טובים, אי נתינת חופש הצבעה פעם אחרי פעם, הסרת מחסומים בכל מקום ביש"ע [ב3 שבועות האחרונים היו לנו 5 מטענים בתפוח], פיגוע בגבול מצרים, משפחת פוגל, שיחרור מאות מחבלים [דבר שהוא כתב בפירוש נגדו... המנוול השקרן הזה (שקרן בצילום - "אני התנגדתי להתנתקות" אמר השרץ...), הכרזה על שתי מדינות לשתי עמים, דיקטטורה בליכוד, נתינת תיק הביטחון לצר אהוד ברח, אי הקמת ממשלה לאומית ימנית, ביקור ביש"ע רק כששורפים מסגדים [לפחות עד אז...] זריקת ישיבת הר ברכה מההסדר, עשרות אלפי מסתננים, הרבה פיגועים בירושלים, השתקת פיגועים (הרב טלבי...), מתן גופות של מחבלים סתם, כניעה לטירור של המחבלים בכלא ,[ושלא נדבר על הסכם חברון, ועל הסכם Y...]

ובטוח ששכחתי עוד הרבה דברים --

ובואו נזכיר איך אלישע התייחס למלך ישראל הרשע -

[לפני שמדברים על אליהו שרץ אחרי שאחאב חזר בתשובה...]

"כי לולי פני יהושפט מלך יהודה אני נושא -- אם אביט אליך ואם אראך!"

למי שלא יודע במרמרה חטפו חייל שייטתאנונימי (פותח)

ראש ממשלת ישמעלאנונימי (פותח)
סתם לידע כללי-אנונימי (פותח)

ביבי היה בסיירת מטכ"ל.

סיירת מטכ"ל=הסיירת הנבחרת ביותר בצה"ל

צה"ל=הסיבה היחידה לכך שאנחנו לא נשחטים כרגע על ידי ערבים.

אז נכון, ביבי הוא לא טלית שכולה תכלת. הוא עשה דברים שלא הסכמנו עליהם.

אבל ככה לדבר עליו בצורה כ"כ משפילה ומבזה??!

על ראש ממשלת מדינת ישראל!!!!!!

תסלחו לי, אבל אני מתביישת בשבילכם.

גם ברק המנוול היה שם אז מה...אנונימי (פותח)

בעזה"י

וגם שרון עשה דברים טובים למען עם ישראל כשצמח הזה עשה,

אבל כשאנשים עושים דברים רעים נגד עם ישראל זה לא הזמן להסתכל על הדברים הטובים שהם עושים [/עשו]

זה הזמן להילחם - 

אחרת הם יבינו [וזה מה שהם באמת מבינים היום] שלא משנה מה הם יעשו יבחרו בהם, וזה דבר רע ונורא!

וחוץ מזה יש דבר כזה - ניחם על הראשונות... 

וסתם לידע כללי צה"ל זה כולנו, זה לא רק אוסף המושחתים שם למעלה [תראה רק מה שקרה עם הרפז...]

אנשים חולים.לביבי יש מקום אחד-66

בקבר.

[ואני ח"ו לא מסית צוחק]

ביבי מצוין מחוץ לפוליטקהמושיקו

בניגוד להרבה פוליטקאים יש לו שכל ישר שהפוליטקה מעוותת אותו

קצת כבוד! קצת!! אה, וגם לשפר את סגנון התגובותצמבל

לא יזיק!

גם אני מצטרף להנ"ליוסלה קמצן (קדוש?)אחרונה

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה