הלו אנשים,רוצים לעזור לתבוע שוטרים?א"ר יצהר

לכל מי שעוד לא יודע ועוד לא מעודכן, יש ארגון שנקרא "זכויות האדם ביש"ע". היושב ראש שלו זאת אורית סטרוק מחברון. רק שתדעו שממש ממש חשוב להגיש תלונות על שוטרים,זה מונע עוד אלימות ופציעות. וזה גם מפחיד את המשטרה. אז כל מי שיש לו עדויות או תלונות או תמונות או ידיעות למניהם מכל פינוי\הפגנה\חיכוך עם משטרה\צבא,שאפשר בעזרתם לסגור תביעות על שוטרים שיפנה או לאורית סטרוק עצמה, או לשפרה ריינוס מיצהר שעובדת איתה. הפלאפון של שפרה הוא 0526070315.

יומעולה ושבת שלום ומבורך,א"ר יצהר.

תביעת שוטרים וצילום האלימות זה טוב, אבל לא העיקר-שאולי
להגיש תלונות נגד שוטרים ולצלם את האלימות שלהם זה חשוב מאוד אבל זה לא עיקר המאבק

המאבק הוא לא שבפינויים הבאים לא תהיה אלימות משטרתית, המאבק הוא למנוע גירוש של יהודים מארץ ישראל ולסכל את רצון הבוגדים

ולכן כדאי שנזכור את זה ולא נסחף ונחשוב שרק זה המאבק כי לצערי יש כאלו שנסחפו וחושבים שהמאבק הוא לדאוג שלא תהיה אלימות של המשטרע

המאבק הוא למנוע גירוש יהודים!
הא בהא תליאאלעד
לא חשבתי שזה העיקר.א"ר יצהר
זה פשוט עוד אחד מהדברים החשובים. חוץ מזה,אם תקבל משוטר עשרת אלפיים ש"ח בטוח יהיה לך לאיפה לטרום את זה,ואמאבק צריך כסף.
יומעולה ושבת שלום.
כמה מהתביעות בפועל מצליחות?אליסף ט
אני לא שואל ח"ו בשביל לקנטר,אני באמת רוצה לדעת ולחשוב אולי יש דרך לשפר את המאבק. אני לא מעורב בפרטים אבל לא נראה לי שבלי הוכחות מוצקות יש סיכוי לתבוע,וכאשר השוטרים תופסים מישהו ומכניסים לו מכות בסאוונה זה לא מצולם.
זה תהליך של הרבה זמן ולא הכל ידוע לי,א"ר יצהר
אבל רק לפני כמה חודשים בחורה שהגישה תביעה קבלה פיצוי על מכות משוטר. לידיעתכם היא קבלה 12,000 ש"ח. (שווה לא) זה מרתיע שוטרים. חוץ מזה,אתה לא מפסיד כלום אם אתה תובע וזה עוזר הרבה.
הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) שכן אפשר להפסידאלעד
אם כמה שוטרים יחד תובעים אותך נגדית על תקיפת שוטר. האמנם?
אני חושב שאפשר להפסידאליסף ט
השוטר יתבע אותך חזרה,ובנוסף זמן וכוחות וחקירות וכו'.
ואם השוטר יתבע אותך חזרה אז ברור שבסוףבת-אליי
הוא יצא מזה בסדר ולא אתה..
כדי לא ליפול,להדפק,ולדפוק את כל צורת המאבקא"ר יצהר
הזאת-פועלים בשכל. כן,יהיו פעמים שיגידו לכם לא לתבוע כי זה יפול. אבל מנגד יהיו גם הפעמים הטובות. לא דופקים את הראש בקיר אלא חושבים מתיעצים ובודקים לפני כל תביעה. חוץ מזה שאם באמת יש לשוטר בעיה איתך,הוא יתבע אותך ולא יחכה שאתה תתבע אותו.
טוב אז מי שרוצה יש לי תמונות של שוטרים מהעליהבנדא מצוי!!
לחומש באב שנה שעברה..........לא אכפת לי לפרסם אותם פה או לשלוח אותם למישהו שצריך אותם באימייל!!
בדנא תפרסם תפרסם, אולי אנשים יזהו שוטריםא"ר יצהר
שהרביצו להם ופגעו בהם. תמצאו עוד אנשים שצילמו ותדברו עם זכויות האדם.
* בדנא=בנדא.א"ר יצהר
* בדנא=בנדא.א"ר יצהר
בעז"ה אחרי הבגרות אני יפרסם עוד תמונות של שוטרים!!בנדא מצוי!!
אני לא יודע כמה המביעות באמת מצליחות אבלצעיר ושרוט
מה שאני כן יודע,זה שהשם אורית סטרוק אצל השוטרים, זה אחד הדברים המפחידים...
נשמע הזוי?
מאז עמונה והתביעות הרבות שנגררו אחריה, אולי לא רבים השוטרים שהורשעו, אבל רבים השוטרים שטורטרו/נחקרו ועוד.
חוץ מזה, אף שוטר לא רוצה להיות באחוז הקטן הזה שמורשע ועף מהמשטרה עם קנס,עבודות שרות ואפילו מאסר בפועל.
מנסיון מהשטח אני אומר לכם:השוטרים מפחדים ממצלמות, בערך כמו שאתם מפחדים מסוס שדוהר לכיוונכם!!
הם יעשו הכל כדי להעיף אותכם משם, בכל צורה שהיא, אם זה החרמת הקלטת/מעצר הצלם/ועוד מרעין בישין. במקרה שנמצאין במקום צלמי עיתונות/טלוויזיה וכו' הרבה פעמים האלימות תרוסן במידה רבה.
אם רק בזה היו מגיעים השגיע של אורית וזכויות האדם ביש"ע,דיינו. אבל חייבים לזכור, שיש גם מספר לא מבוטל של תביעות שבאמת מצליחות. לפעמים אחרי סחבת של שנים, אבל זה עוזר!!!

בקיצור חבר'ה, ממש חשוב להעביר לאורית/שפרה את התמונות והעדויות, גם אם במקרה הזה זה לא יעזור, תלונות נגד אותו שוטר, והרבה פעמים שוטר חוזר לסורו, מצטברות ויחזרו אליו בבומרנג!
הנה, תראו איך בזכות תמונות ועדויותקוקו
דפקו קצין משטרע אלים:
כתבה שהתפרסמה
היום:
נכון...צעיר ושרוט
אחת הבעיות שמצויינות בכתבה, זה הבעיה העיקרית שבגללה אנשים לא רוצים להגיש תביעה-זה לקח כשנתיים!!! זה פוול זמן שבהם יש חקירות ותחקירים ועוד דברים שאולי משגעים את השכל..
אבל שוב, חייבים לחשוב על הסיכויים הקטנים ביותר שזה יצליח, זה שווה את זה!
אז להביא כל פעם לכל עלייה מצלמה למקרה שיבואוא*ן ע!ד מל2ד!
-שוטרים?
אם הם מפחדים מזה אז שכל אחד יביא כל פעם שהוא עולה !!!
ותשמרו טוב טוב על עצמכם אם אתם מצלמיםא"ר יצהר
למה שהשוטרים יותר עצבניים על הצלמנים והם פוגעים בהם יותר.
מה שאומר שיש ממש בפחד שלהם ממצלמות צילומים של אלימות.
תבינו,הם באמת באמת באמת מפחדים מתביעות.
בטח!!צעיר ושרוטאחרונה
רבל חייבים להזהר כמו שא"ר יצהר אמר.

הם מפחדים, ולכן הם ינסו להעיף את המצלמה כמה שיותר מהר, אז הכי טוב להביא הרבה המצלמות, כמהשיותר יותר טוב, ואז אפשר לצלם את זה שלוקחים למישהו את המצלמה, ואם זה ממש הרבה מצלמות הם לא יוכלו להעיף את כולן בבת אחת.
בקיצור, כמהשיותר מצלמות יותר טוב

אחד הדברים שאפשר לעשות, זה לעמוד קצת יותר רחוק, ולא בתוך המהומה עצמה, ולצלם משם.זה אפשרי רק אם יש זום (אם זה מרחוק חייבים חצובה,אחרת לא יצא מזה כלום) ואם זה שטח פתוח כמו שיצהר, ולא בתים כמו עמונה...
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה

אולי יעניין אותך