שוטרים הקיצר לפי מה ששמעתי שהולך שם זה הולך ומתעצם
סודנים חטפו מכות
סודנים החוצה!!!
שוטרים הקיצר לפי מה ששמעתי שהולך שם זה הולך ומתעצם
סודנים חטפו מכות
סודנים החוצה!!!
12 מפגינים מהשכונה נעצרו..
זה כתוב באמצע כזה...
שיטיילו בגינות וכו' וידאגו שהכלבים ינחבו.
אחרי כמה סיבובים הם באמת יתחילו להרגיש לא נעים
יום לאחר ההפגנה - פחד בדרום תל אביב: "לא יוצאים מהבית"
מאת: ענת שלו, מערכת וואלה! חדשות
יום חמישי, 24 במאי 2012, 10:44
אזרחים זרים המתגוררים באזור סיפרו על האימה שהציפה אותם לאחר ההפגנה אמש. "הם היכו חבר שלי, העיפו לו את השיניים מהפה. מה יש להם נגדנו? רק בגלל שאנחנו שחורים?"
הקולות שנשמעו אמש בדרום תל אביב הצליחו להפחיד עד מאוד את האזרחים הזרים שמתגוררים באזור. חלק מהמפגינים תקפו אזרחים זרים, ניפצו את חלונותיהם של בתי עסק השייכים לזרים וקראו קריאות נגדם. אימן זגטה, פליט מאריתראה ובעל מסעדה שחלונותיה נופצו בשכונת התקווה, סיפר הבוקר (חמישי) לוואלה! חדשות על התחושות הקשות שהציפו אותו. "הם ניפצו פה את החלונות וגנבו פה והרסו הכל. אני מפחד, אני לא יודע מה אעשה. צריך לחשוב מה אעשה הלאה. לא חשבתי שדבר כזה יקרה לי".
זגטה היה נסער וסיפר כי אנשים התנדבו לשמור לו על החנות בזמן שהיה במשטרה. "כרגע חזרתי מהמשטרה, הגשתי תלונה. סגרתי אתמול את המסעדה במיוחד כי ידעתי על ההפגנה ופחדתי שיקרה משהו. יש לי כבר כמה חודשים את המסעדה ועד כה לא קרה כלום, לא חשבתי שדבר כזה יקרה", אמר.
בעלת חנות אריתראית שנמצאת שנתיים בארץ, לטמקל נגאש, פרצה בבכי כשדיברה עם וואלה! חדשות על המצב. "אני מתה מפחד. כבר איימו עלי הרבה פעמים שירביצו לי וידקרו אותי עם סכין ואתמול היכו גם חבר שלי, העיפו לו את השיניים מהפה. זה פחד אלוהים, אני מפחדת לצאת מהבית, אני לא יודעת מה אעשה כי אני חייבת לעבוד, אבל איך אוכל להמשיך לחיות פה? אחרי אתמול הבנתי שאין לי מה לחפש פה יותר. אני לא מבינה מה יש להם נגדנו, רק בגלל שאנחנו שחורים?".
מאות בני אדם, בהם חברי כנסת ופעילים משכונות דרום תל אביב, הפגינו אמש בשכונת התקווה נגד היעדר מדיניות ממשלתית בנושא הזרים. ההפגנה הפכה אלימה במהרה, ובסופה נעצרו 17 בני אדם, מהם 11 בגירים וארבעה קטינים בחשד לעבירות של הפרת סדר, תקיפה והחזקת סכין. שני עצורים, תושבי תל אביב, חשודים גם בביזה של חנויות השייכות לפליטים. מפגינים נוספים ניפצו שמשות רכב בו נסעו שלושה אזרחים זרים ממוצא אפריקני. שוטרים שהיו במקום הדפו את המפגינים, והמכונית המשיכה בדרכה.
גם פעילי שמאל שהיו במקום ההפגנה הותקפו על ידי מפגינים. באחד המקרים, רצו כ-100 בני אדם לכיוון התחנה המרכזית בעקבות פעיל שמאל. שוטרי יס"מ ופרשים חסמו את דרכם, ובמקום התפתח עימות עם השוטרים. המפגינים השליכו עליהם בקבוקי זכוכית ומקלות של שלטים. לפי החשד, הם גם ניסו לתקוף עוברים ושבים נוספים.
אלה לא אזרחים! ימח שמם!!
לא מדובר דווקא בדתיים או "מתנחלים" שאפשר להעיף עם צווי הרחקה, אלא בתושבהי האזורים שם שנמאס להם.
איך אפריקניים נוסעים ברכב? יש להם רשיון נהיגה ישראלי/זר מוכר?
ברחובות משועממים
ואגב זה הולך להרוס את המחאה החברתית אם היא תוכננה לקיץ
אלירזומי לא מחרים מוצרים ישראליים? הפלסטינים
|
בבית לחם תמצאו על המדפים גבינות, שוקולדים ועוד מצרכים תוצרת ישראל שדווקא מבוקשים אצל הציבור הפלסטיני, שלא ממהר להחרים. "אין לזה קשר לפוליטיקה, המוצרים שלכם טובים יותר", אומרים בעלי חנויות
הוראת החרם בדרום אפריקה. לא תופסת בשטחים |
קיים הכלאיים אזרחים-זרים
היום ב16 ואח"כ ב18 סיור של מישמר השכונות יצא מרח ההגנה 62 בשכונת התקווה בת"א.
צפויות הפגנות של השמאל חשוב להגיע!
ולהתחיל להפיץ בכל אמצעי המדיה האלקטרונית
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7