בלאגן אדיר בתל אביב חלנות נופצו בקבוקי זכוכית על שכהניסט

שוטרים הקיצר לפי מה ששמעתי שהולך שם זה הולך ומתעצם

סודנים חטפו מכות

סודנים החוצה!!!

סודנים לסודן(שמוליק)!אלירז
ואת מי המשטרה עצרה?? את היהודים כמובן-משה ר-

12 מפגינים מהשכונה נעצרו..

איך הגעת ל12 היו רק 3!!!יודלה
היו 12.66
היו 3 הינה הכתבה מערוץ 7יודלה

זה כתוב באמצע כזה...

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/238485

שיעשו תהלוכת כלבי רוטווילר בולדוג וכו' בלוינסקימושיקו

שיטיילו בגינות וכו' וידאגו שהכלבים ינחבו.

אחרי כמה סיבובים הם באמת יתחילו להרגיש לא נעים

הסודנים התחילו לפחד (כתבה מוואלה)מושיקו

יום לאחר ההפגנה - פחד בדרום תל אביב: "לא יוצאים מהבית"
מאת: ענת שלו, מערכת וואלה! חדשות
יום חמישי, 24 במאי 2012, 10:44

אזרחים זרים המתגוררים באזור סיפרו על האימה שהציפה אותם לאחר ההפגנה אמש. "הם היכו חבר שלי, העיפו לו את השיניים מהפה. מה יש להם נגדנו? רק בגלל שאנחנו שחורים?"

הקולות שנשמעו אמש בדרום תל אביב הצליחו להפחיד עד מאוד את האזרחים הזרים שמתגוררים באזור. חלק מהמפגינים תקפו אזרחים זרים, ניפצו את חלונותיהם של בתי עסק השייכים לזרים וקראו קריאות נגדם. אימן זגטה, פליט מאריתראה ובעל מסעדה שחלונותיה נופצו בשכונת התקווה, סיפר הבוקר (חמישי) לוואלה! חדשות על התחושות הקשות שהציפו אותו. "הם ניפצו פה את החלונות וגנבו פה והרסו הכל. אני מפחד, אני לא יודע מה אעשה. צריך לחשוב מה אעשה הלאה. לא חשבתי שדבר כזה יקרה לי".

זגטה היה נסער וסיפר כי אנשים התנדבו לשמור לו על החנות בזמן שהיה במשטרה. "כרגע חזרתי מהמשטרה, הגשתי תלונה. סגרתי אתמול את המסעדה במיוחד כי ידעתי על ההפגנה ופחדתי שיקרה משהו. יש לי כבר כמה חודשים את המסעדה ועד כה לא קרה כלום, לא חשבתי שדבר כזה יקרה", אמר.

בעלת חנות אריתראית שנמצאת שנתיים בארץ, לטמקל נגאש, פרצה בבכי כשדיברה עם וואלה! חדשות על המצב. "אני מתה מפחד. כבר איימו עלי הרבה פעמים שירביצו לי וידקרו אותי עם סכין ואתמול היכו גם חבר שלי, העיפו לו את השיניים מהפה. זה פחד אלוהים, אני מפחדת לצאת מהבית, אני לא יודעת מה אעשה כי אני חייבת לעבוד, אבל איך אוכל להמשיך לחיות פה? אחרי אתמול הבנתי שאין לי מה לחפש פה יותר. אני לא מבינה מה יש להם נגדנו, רק בגלל שאנחנו שחורים?".

מאות בני אדם, בהם חברי כנסת ופעילים משכונות דרום תל אביב, הפגינו אמש בשכונת התקווה נגד היעדר מדיניות ממשלתית בנושא הזרים. ההפגנה הפכה אלימה במהרה, ובסופה נעצרו 17 בני אדם, מהם 11 בגירים וארבעה קטינים בחשד לעבירות של הפרת סדר, תקיפה והחזקת סכין. שני עצורים, תושבי תל אביב, חשודים גם בביזה של חנויות השייכות לפליטים. מפגינים נוספים ניפצו שמשות רכב בו נסעו שלושה אזרחים זרים ממוצא אפריקני. שוטרים שהיו במקום הדפו את המפגינים, והמכונית המשיכה בדרכה.
גם פעילי שמאל שהיו במקום ההפגנה הותקפו על ידי מפגינים. באחד המקרים, רצו כ-100 בני אדם לכיוון התחנה המרכזית בעקבות פעיל שמאל. שוטרי יס"מ ופרשים חסמו את דרכם, ובמקום התפתח עימות עם השוטרים. המפגינים השליכו עליהם בקבוקי זכוכית ומקלות של שלטים. לפי החשד, הם גם ניסו לתקוף עוברים ושבים נוספים.

וואלה האלה - לא מתביישים!!! אזרחים???אלירז

אלה לא אזרחים! ימח שמם!!

נראה מענייןמשה

לא מדובר דווקא בדתיים או "מתנחלים" שאפשר להעיף עם צווי הרחקה, אלא בתושבהי האזורים שם שנמאס להם.

איך אפריקניים נוסעים ברכב? יש להם רשיון נהיגה ישראלי/זר מוכר?

אולי המשטרה מעדיפה שיסעו בלי רישיון מאשר יסתובבומושיקו

ברחובות משועממים

ואגב זה הולך להרוס את המחאה החברתית אם היא תוכננה לקיץ

לכן דפני ליף המפלצתית כ"כ נזעמת על העניין.. אלירז
עוד סיבה לעצבי השמאל,לערבים טוב בדו קיום הנוכחימושיקו

ומי לא מחרים מוצרים ישראליים? הפלסטינים  

בבית לחם תמצאו על המדפים גבינות, שוקולדים ועוד מצרכים תוצרת ישראל שדווקא מבוקשים אצל הציבור הפלסטיני, שלא ממהר להחרים. "אין לזה קשר לפוליטיקה, המוצרים שלכם טובים יותר", אומרים בעלי חנויות

הסערה סביב החלטת דרום אפריקה להחרים מוצרים ישראלים שיוצרו ביהודה ושומרון היא תולדה של קמפיין פלסטיני מוצלח. אלא שבדיקת ynet מגלה כי דווקא ברשות הפלסטינית ממשיכים מוצרים הישראליים לככב, כשגם התושבים לא רואים כל סיבה להפסיק לקנות אותם.

החרם עליו הכריזה דרום אפריקה צפוי בקרוב להתרחב לדנמרק, וגם באירלנד הודיעו כי הם שוקלים זאת. ברשות הפלסטינית מתקיים, כאמור, קמפיין שתפס תאוצה בשנה האחרונה, ומי שעומדת מאחוריו היא מפלגת היוזמה הלאומית הפלסטינית, שבראשה עומד ד"ר מוצטפא ברגותי. בנובמבר 2011, למשל, הוא זימן עיתונאים והצטלם כשהוא שופך ברחוב, יחד עם פעילים נוספים, בקבוקים מלאים במשקה "תפוזינה" הישראלי.

ברגותי, ובכירים פלסטינים נוספים, בירכו השבוע על החלטת ממשלת דרום אפריקה, אולם הרוח הגבית שקיבלו לא נישבה לכיוון הרשות. השמות שטראוס, קנור, תנובה, אסם, עלית ועוד יצרניות ישראליות קטנות יותר מתנוססים בעברית לצד ערבית בחנויות בבית לחם, וגם על השילוט הראשי בכניסה וגם בתוך החנויות עצמן.

"אנשים אוהבים וקונים את המוצרים הישראלים", אומר אחד מבעלי המיני מרקטים בבית לחם. "יש את מחלבות ג'ניידי (המחלבות הגדולות ביותר ברשות הפלסטינית באזור חברון - א.ל) שמשווקות את המוצרים שלהם כאן, אבל הרבה אנשים מעדיפים לקנות מוצרים של תנובה, פשוט כי יש יותר פיקוח והם רוצים להיות בטוחים במה שהם קונים. אין לזה קשר לפוליטיקה. כשקונים מוצר מאצלכם אנחנו יודעים שיש עליו פיקוח, והוא נעשה מחומרים טריים בלבד".

הסחורה הישראלית אינה רק נחלתן של המרכולים. עימאד נעמה, בעלי מחסן לממכר מוצרי ניקיון והיגיינה, מסביר כי אין מה להשוות בין האיכות של מוצר ישראלי למוצרים אחרים. "אם הלקוחות שלי רואים שעל המוצר רשומות אותיות בעברית או שרשום שהוא מישראל, הם בטוחים שזה הרבה יותר טוב", הוא אומר.

נעמה מספר כי בתקופה שלפני אינתיפאדת אל-אקצה, וגם לפני הקמתה של הרשות הפלסטינית, המוצרים שיוצרו במפעלים פלסטינים זכו לכיתוב בעברית והאנשים היו בטוחים שמקורם בישראל. אחרי שפרצה האינתיפאדה, שינו היצרנים את הכיתוב והורידו ממנו את העברית ואז אנשים לא הסכימו לקנות אותו, למרות שזה היה אותו המוצר בדיוק. "הם אמרו שהם לא מוכנים לקנות, כי זה מה שנקרא אצלכם 'עבודה ערבית'", הוא צוחק.

הוראת החרם בדרום אפריקה. לא תופסת בשטחים

פאיז חמדאן וחאלד סליימה, בעלי חנות בשוק בבית לחם מסבירים כי אין להם בעיה פוליטית לשווק דברים ישראלים, כל עוד מקורם אינו מההתנחלויות. "הרשות הפלסטינית מסיירת בין החנויות ובודקת את מקור המוצרים, אף אחד לא מוכר כאן משהו שמגיע ממפעלים בהתנחלויות", הם אומרים. "כל עוד הסחורה שמגיעה מישראל הינה בעלת כיתוב בערבית - זה בסדר ומותר ואנשים קונים את זה".

הקריאות להחרמת מוצרים ישראלים מחלחלת בעיקר רק עד רמת הסיסמאות. בשטח, אף אחד
 לא באמת מיישם אותן באופן גורף. "אין לנו כל כך ברירה משום שהתעשייה הפלסטינית לא מפותחת מספיק כדי להתחרות בסחורה הישראלית. יש דברים שאי אפשר לקנות אם הם לא מגיעים מישראל משום שלא מייצרים אותם כאן", מודים בעלי המינימרקטים.

נעמה מצידו אומר כי הוא מכיר את הקמפיין הזה אבל הוא לא יצליח אף פעם, כל עוד לא ניתנת לפלסטינים חלופה אחרת. "אין בעיה עם זה שאנשים מנסים לעודד שימוש במוצרים פלסטינים. זה בסדר, אבל צריך שתהיה אלטרנטיבה פלסטינית למוצרים", הוא מסכם.  

קראו להם אזרחים?ים...

הו מסקנים אני מתחיל לרחם עליהם...יודלה
רק בוואלהיוסלה קמצן (קדוש?)אחרונה

קיים הכלאיים אזרחים-זרים

היום סיור של משמר השכונותאביה7

היום ב16 ואח"כ ב18 סיור של מישמר השכונות יצא מרח ההגנה 62 בשכונת התקווה בת"א.

צפויות הפגנות של השמאל חשוב להגיע!

שידאגו להסתובב עם מצלמות ווידיאומושיקו

ולהתחיל להפיץ בכל אמצעי המדיה האלקטרונית

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך