אני בעיקרון לא מגיבה פה וקשרה.. אבל ראיתי את הפורום הזה וקצת התחברתי כי ב"ה ההורים שלי הכל בסדר איתם אבל סבא וסבתא שלי גרושים אני לא זוכרת אותם סיחד הם התגרשו כשהייתי בערך בת 5 ונפרדו שכבר הייתי בת שלש אזז..
ומאז ומתמיד לא הציק לי לא התביישתי בזה סיפרתי לכולם כי זה גם לא היה גירושין מתוך כעס אלא מתוך זה שבאמת הם לא הסתדרו ביחד.. הם גרו בנין ליד בנין וליד סבא שלי באותה קומה גם דודים שלי אז זה בכלל סבבה..
ועכשיו לצערי הרב סבא שלי חולה בסרטן והוא לא במצב כ"כ טווב עכשיו ב"ה קצת יותר טוב אבל עדיין.. ועד עכשיו הוא היה אצל דודים שלי שגרים במקום אחר קרוב.. כי גם הוא גר בקומה 4 וגם לא היה מי שיעזור לו.. ובאנו אל סבתא שלי בשבת ובמוצ"ש באנו לעשות לו יומולדת (זה היה די ממזמן..) וא סבתא שלי באה איתנו וכזה חיבקה אותו ואמרה לו כזה באמת מהלב ממש היה בא לי לבכות.. למרות שאנחנו לא מסתדרים ביחד תראה מה יצא לנו ביחד תראה כמה נכדים כמה ילדים וכו' והיא התחילה לבכות.. ועכשיו ממש עצוב לי.. כי הוא לבד הוא ב"ה חזר הביתה ויש לו עוזר אבל אין לו אישה וזה קשה לו להיות לבד דוים שלי איתו וכו'. אנחנו גרים רחוק ואני בקושי רואה אותו וקשה לי.. יש עצות?! סליחה שזה היה ארוך!! וממש סליחה שאני טקועה פה.. שיהיה שב"ש וחג שמייח!!!
בשורות טובוות!!