אתמול בשעת לילה מאוחרת נקלענו למרדף בכביש הבקעה. סדיסט מסויים חיכה בצד הדרך באמצע כביש 90 וכשעברנו אותו הוא יצא מיד ונצמד אלינו מאחור.
אנו שהיינו בטוחים בשלב זה שזה מחבל הגברנו מהירות ולא איפשרנו לו לעקוף אותנו.
הוא הגביר את המהירות בכדי לעקוף וגם אני תוך כדי שאני מזגזג בין שני הנתיבים בכדי לסכל נסיונות עקיפה שלו ב2 הכיוונים במהירות של מעל ל150 קמש בקו הפרדה רצוף ובסיבובים והעיקולים הצרים (למי שמכיר את כביש הבקעה מכיוון בית שאן לכיוון דרום)
ניצלנו אין ספור פעמים מהתהפכות לואדיות ותאונות עם הרכבים בנתיב הנגדי ותוך כדי המרדף יצרנו קשר עם המשטרה.
בסופו של דבר זה נגמר והוא לא הצליח לעקוף. יש לנו את המספר רכב שלו. הכוחות שהגיעו למקום אמרו לנו לגשת מיד לתחנת משטרת אריאל להגיש תלונה.
ניגשתי לשם וחוקר כמדומני בשם 'סמי' השתמש במילים אלו - 'אז הוא רדף אחריך במהירות 180 קמ''ש.. אז מה הבעיה'?? ציטוט.
הייתי נסער מחווית המוות שעברתי ונדהמתי מהקלות שבה הוא פוטר אותי. נפלט לי מיד משהו כמו 'אתה מטומטם' והוא בתגובה אמר לי עוף מהתחנה לפני שאעיף אותך..
והיומנאי אמר במילים אלו ' לך תדחוף אצבעות לאנשים שאתה מכיר'
הם איימו עלי שאם לא אלך מייד יפתחו לי תיק על העלבת שוטר. חיכיתי בחוץ באוטו כשלפתע החוקר מגיע ומבקש את רשיון הנהיגה והפרטים שלי תוך כדי שהוא רושם את זה בפנקס ואמר שהוא פתח תיק על העלבת שוטר.
2 עברות נעשו פה. 1. לא קיבלו את התלונה שלי (העיפו אותי מהתחנה באיומים)
2. ניוול פה מעובד ציבור כלפי אזרח.
למעשה בבוקר כשהגעתי להגיש תלונה שוב התברר לי שלא נפתח לי שום תיק על העלבת שוטר ופתאום התייחסו ברצינות לתלונה.
החוקר והיומנאי הנ''ל כבר לא היו שם והחוקר שהיה אמר שהם חוקרים מחליפים מכייון שיש לחץ בתחנה.
סוג של התנצלות..
בקיצור. זאת משטרת ישראל.

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל