http://www.inn.co.il/News/News.aspx/239205
דני דיין יו"ר מועצת יש"ע, פש"ע, יש"ו או איך שלא תקראו לזה...
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/239205
דני דיין יו"ר מועצת יש"ע, פש"ע, יש"ו או איך שלא תקראו לזה...
רק בלי ה מ' של המלחמה...
בס"ד
ביום רביעי במאהל ברגע שירדנו לכביש לעשות חסימה, ישר קפצו עלינו (עוד לפני המשטרע) אנשים ממעוצת פש"ע. ועוד הסדרנים שלהם אמרו "זה לא קשור למועצת יש"ע" בטח...
אם שם הוא לא נתן למאבק קטנטן כמו חסימת כבישים אז איך הוא יתן למאבק גדול של מניעת פינוי?
וראינו איך שברגע שמועצת פשע כבר לא הייתה בטח אז התחליו מהומות (נה שהיה בכניסה לכנסת) כי לא היה מי שיעצור את הכל.
בע"ה
אז למה המשפחות רוצות להעלות הצגה של כאילו - מאבק?
אי אפשר לנסות, במשך כמעט שנה, להגיע לכל הסדר אפשרי, להתחנף עד כדי דמעות כמעט לכל עוזר פרלמנטרי פצלוח, להתחנן בפני ח"כים ובג"ץ, ואז כשהכל מתגלה [באורך פלא] כחסר שחר - אז פתאום 'לרצות מאבק'.
אם מאבק, אז בבקשה. כמו במאבק.
עד עכשיו זה היה נראה כמו עדת חנפנים, משרתי מילואים, משלמי משכנתאות עם ילדים בלונדיניים.
מיצינו מאבקי כאילו.
מי יבוא להיאבק, אם הוא יודע שעד הרגע האחרון מנסים מאחורי גבו לסגור הסכם?
בציפיית הישועה
האדמה הזו לא דל ג'מיל אל דרבוקה או איך שלא יקראו לו אלא של קודשה בריך הוא הוא נתן אותה לעמ"י! ובוא נעזוב את זה שלבנתיים אנחנו מוותרים להם על רמאללה, בית שנבנה ע"י יהודים ורוצים להרו או להזיז אותו????!
לא עושים שום הסכם!
שהם לא נלחמים בכל הכח שהם יכולים זה כבר סוג של הסכם. למה אנחנו חייבים לשבש את החיים שלנו בשביל אנשים שלא מוכנים לעשות את זה בעצמם? שיפסיקו להתגייס ואחר כך נדבר
גם בלי מועצת יש"ע, אף אחד שם לא באמת רוצה מאבק.
כולם יודעים שמאבק לא יהיה, ומה שנותר כרגע הוא למנוע את החרפה בה משפחות יתפנו מרצונן הכפוי (כמובן שהם היו מעדיפים להשאר שם) במסגרת הסדר כזה או אחר (כמו במגרון).
בס"ד
בעמונה לא התושבים עשו את המאבק (אם אני זוכר נכון) אלא הנוער הרב שהגיע לשם בשביל להלחם על אותם בתים. אז נכון, במערכה הזאת של עמונה הפסדנו, ופינו את אותם שמונה בתים - אבל היה פחד לנמשיך הלאה לחרשה ושכונת היובל.
אם אתה תבוא, והוא יבוא ויבואו עוד הרבה אנשים שכן רוצים להאבק על הגבעה, כי זאת ארץ ישראל! אז יהיה מאבק וזה יגרור עוד הרבה אנשים למאבק! ולא חייבים לעבוד או להקשיב למועצת פשע אלא לפעול עצמאית בדרך שלך ולהגיד למועצת פשע שהם והדרך שלהם לא מעניינת אותך (כמו שהם כבר שמעו את המשפט הזה הרבה השבוע) אבל לפחות תפעל אתה בשביל שיהיה את המאבק שאתה רוצה שיהיה.
איזה סוג מאבק הם מעדיפים.
כמובן שהם יכולים לעשות מה שהם רוצים, וצריך לכבד אותם בתור תושבי המקום,
אבל ארץ ישראל לא בבעלותם, והטון של המאבק לא יקבע לפיהם.
אנחנו צריכים לבוא ולהאבק בכל הכוח, ואם נתייאש מההתחלה (כמוך למשל...) אז בטח לא יהיה כלום.
אבל אם נצא קצת מהייאוש הזה, ונבוא במאות, אלפים, ועשרות אלפים, ונלחם, לא רק נביע מחאה, ונפסיק להגיד לשוטרים משפטים טיפשיים כמו "תסתכל לי בעיניים!!"
אז, יש לנו סיכויים טובים, ואפילו טובים מאוד.
אז תפסיק לייאש את הגזרה, אם לא בא לך לצאת מהבית, אל תבוא. לא צריך.
בס"ד
אני רק תוהה למה אתה עושה את כל הרעש הזה נגד המאבק? אתה באמת לא חייב לבוא אבל למה לבוא ולהגיד למי שכן רוצה לפעול שלא יבוא?
רק אמרתי שלדעתי לא יהיה שם שום מאבק.
בס"ד
הייתי ממליץ לקרוא את הכתבה בדיוק (למי שמנוי למקור ראשון) של חגי סגל מראיין את קראדי (המפכ"ל של המשטרע בגרוש)
בס"ד
א. שיודעים שהיינו כל כך קורבים למניעת הגרוש ושטות קטנה היא זאת שמנעה מכך
ב. שרואים באמת איך מועצת פשע גרמה לפינוי
ג. לראות שיש בידינו כוחת עצומים אבל כרגע הם ישנים וכל אחד חושב לצערנו רק על עצמו.
בס''ד
מרתק לראות איך לכל אחד יש סיפור שונה לחלוטין...........................
במקום לתקוף את כל העולם תחשבו איך אפשר לעזור בעז"ה הוקם מטה שמנוהל ע"י אנ"ש שהוא שואף למאבק אז יש ענין להגיע ולעזור בעז"ה תהיה מלחמה!!!

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונה