נראה לי שכמה חבר'ה שכחו שגבעת האולפנא לא שייכת לכצל'ה או לעסקן בית אלניק כזה או אחר. חבר'ה אומרים לי "אני לא עובד אצל אף אחד, בסוף ימכרו אותנו כמו ברמת גלעד". הכי גרוע, אחד מהפורום שכתב כאחרון עוכרי ישראל "שיפנו אותם כבר".
מה יוצא בסופו של דבר? בגלל שמנהיגי בית אל לא התנהלו כמו שחבר'ה רוצים אז המאבק פסול. לא ננסה להילחם מכיוון שיש סיכוי שבסוף יעשו הסכם. ואם בסוף יהיה מאבק ולא יהיו מספיק חבר'ה? "לא נורא, שילמדו לקח", "אני לא כלי משחק, אם הם רוצים אותי שיהיו רציניים".
מה קרה לנו? גם אצלנו פוליטיקה חשובה יותר מארץ ישראל? אם אני יכול לצאת פרייאר אני לא אנסה להילחם על ארץ ישראל? אם מישהו שיתף פעולה עם מועצת יש"ע אז האדמה שהוא יושב עליה יצאה מארץ ישראל?
גם לי חורה הדיבורים של אולי הסכם (למרות שאני לא חושב שיצא מזה משהו), אבל אם יש אפשרות שכן ירצו להאבק אני אהיה שם, כי אני חייל של ארץ ישראל. במפות שלי אפילו מגרון היא ארץ ישראל.
ועדכון קטן- מתחילים להתקבץ כמויות של אנשים בגבעת האולפנה, ישיבת רמת השרון הגיעה בהמוניה(: גם אפשר לראות בשטח הכנות למאבק (לא נפרט). בואו בהמוניכם, עדיף עם אוהל, אבל גם בלי ידאגו לכם למקום להניח ת'ראש.



























