שלום לכולם!
חדשה פה... בד"כ קוראת בלבד ולראשונה מתייעצת...
אשמח מאד לכל תגובה בעניין.
מתייעצת אתכם כי רוצה לשמוע מנסיונכם דווקא..
אני בקשר עם מישהו זמן די רב במונחים שלנו (כחצי שנה). קשר שהתחיל בצורה מוזרה ועם הזמן התפתח ועם עבודה רבה של שנינו הגיע לקשר עמוק מאד. מאד טוב לנו יחד, יש כנות גדולה מאד ביננו, רגישות. האדם מעולה וכך גם הוא טוען עליי (כמה פעמים אמר שאני "מושלמת" והצהיר על אהבתו)
אני בתוכי כבר החלטתי שזה "זה" והוא יודע זאת... העניין הוא שיש משהו שמפריע לו. הוא חושב שהכרות לחתונה צריכה להיות במין מצב של רצון תמידי להיות ביחד, שלא נפסיק לרגע לחשוב אחד על השני ושכל הזמן ממש נשתוקק אחד לשני. הוא טוען שזה מה שיצור אצלו את הרצון להתחתן. כשאין את התשוקה התמידית הזאת אז לא קיימת וודאות בנפש (לדבריו).
ולכן הוא אומר שגם הרבה פעמים אין לו מוטיבציה לפגישות. או כשאנחנו לא יחד אז הוא לא חושב בהתרגשות על הפגישה הבאה...
הוא טוען שזה יהיה מצב של חוסר אחריות לקבל החלטה ממקום כזה (למרות שכמה פעמים היינו קרובים)...
נפרדנו (במחשבה שזה סופי) לזמן מה ואז אני פשוט לא יכולתי וחזרתי אליו.
אני שואלת האם מישהו/מישהי חוו משהו דומה.
האם באמת אפשר להתחתן ממצב כזה שטוב ונעים מאד ביחד, ויש המון אהבה והערכה הדדית אבל אין את ההשתוקקות התמידית הזאת?
איך זה משפיע על חיי הנישואים אח"כ?
האם יכול להיות שזה רק פחד לקבל החלטה?
ומה תפקידי בעניין? חוץ מאשר לשקף כל הזמן כמה שטוב לנו ולהציף את השאלה של מה יהיה?
אומר שאני במצב מאד קשה נפשית כי אני רוצה כבר להתמסר ולדעת שזהו, אבל מצד שני כל עוד והוא לא החליט זה מבלבל ועוצר...
אוסיף שהוא גם הרבה יותר רומנטי ממני....
אולי יש עצה בעניין הזה...
תודה רבה!

תגובה נפלאה