לכל מי שטוען שלא יהיה מאבק על שכונת האולפנהמרדכי

בס"ד

אולי כדאי שתחשבו שוב:

קבלני הפינוי הגיעו לשכונת האולפנא ונרגמו באבנים

אלחנן גרונר | כ״ג בסיון ה׳תשע״ב (13/06/2012)

"קבלני ההריסה נרגמו באבנים" - הרס בחשמונאים בתקופת ההקפאה (הקול היהודי)

רכבים ובהם קבלנים המיועדים לבצע את הרס שכונת האולפנה הגיעו בשעות הצהריים לבית אל במטרה לבחון את תכניות ההריסה מקרוב. תושבים חסמו את כלי הרכב ורגמו אותם באבנים ונורות צבע.

בשעות הצהריים הגיעו לשכונת האולפנה בבית אל מספר רכבים ובהם קבלנים שנשכרו בידי משרד הבטחון בשביל ביצוע הריסת חמשת הבניינים בשכונת האולפנה בבית אל.

הקבלנים החלו לצלם את המבנים ולבדוק היכן למקם את כלי ההרס בשטח.

למקום הגיעו עשרות תושבים שידו אבנים ונורות צבע אל עבר הרכבים והשליכו צמיגים על הכביש. הקבלנים שלוו בידי מאבטחים, נמלטו מהשכונה.

הבוקר דווח כי הנסיונות להגיע להסכם בנוגע לפינוי הבתים לא צלחו. לקול היהודי נודע כי הרב זלמן מלמד מוכן כרגע להגיע לפשרה  לפיה הבתים יפונו אך לא יהרסו, יבנו יחידות דיור נוספות ביו"ש ויוסדרו שאר המקומות המועדים לפינוי כגון גבעת אסף ועמונה. נציגי הממשלה לא מוכנים כרגע להגיע לפשרה כזו.

הרב מלמד קרא הבוקר למאבק נחוש למניעת הרס הבתים. עם זאת מינה הרב מלמד את ח"כ יעקב כ"ץ כצל'ה לעמוד בראש המאבק.

(לכתבה המלאה)

נו אז? ראיתי בארכיון של הכתבה המלאה תפאורה יפה.dovi2

תמונה של צמיגים וכתוב לייד "מאבק אלים. אילוסטרציה...".... חי חי חי .

תחשוב שניה מה קרה שהגיעו אותם קבלניםמרדכי

בס"ד

זה "סה"כ" קבלנים שבאו לבדוק איך לבצע את הפינוי, ותראה איזה קבלת פנים הם קיבלו.

עכשיו תחשוב שאם את זה עשו שבאו פקחים, מה יקרה שיהיה הרס ויבואו עוד מאות אנשים כאלה?

וואו אחי צודק. כצלה יפרוש מהכנסת ויקים מדינה ליהודdovi2

משה רוזנבאום ושות' לא ידברו יותר עם הליצנים מהליכוד ויהודה דנה ושאר ביטחוניסטים בבית אל לא יתקשרו יותר עם המח"ט וקצין הגמ"ר וישמרו לעצמם את הנשקים....

וואלה ברור שזה מה שיקרה. הרי בשביל קבלני הריסה תראה מה קרה!

יחתיכת כסיל- עובדים עליך בעיניים! ביבי משחק עם כצלה וכצלה משחק איתך! הרב מלמד הבן כבר ישב עם שרי הליכוד וטירפד את חוק ההסדרה כשאתה וחברים שלך חסמתם את הכנסת! וזה היה כתוב במקור ראשון! אז חלאס עם זה אתם דופקים את החיים של עצמכם בשביל כמה קוקוריקואים עתיקים שלא מאמינים לא בכם ולא בדרך שלכם. אבי רואה כבר מתח ביקורת (שקטה מאוד...) על זה ש"חבריו מההתיישבות" סיננו אותו בטלאפון בלילה של ההרס במיגרון! אתה צוציק אז אתה לא זוכר את האיומים של פוגל ומוטי יוגב [כן! פוגל האב השכול!!!!!!!]  על בני אדם! אצלך צוציק צעיר זאת התנתקות ראשונה- מרגלים סיבוב א'. אצלי זה כבר סיבוב 2! בבקשה תיהיה נבון-- תלמד מהנסיון שלי.

ושאלת השאלות-

מתי האולפנה הייתה במאחזים שלך- מתי זמביש וכצלה הפגינו נגד ההרס של מצפה יצהר? מתי הם גינו את הירי על מתפללים בקבר יוסף?????

חמודי- בגירוש יש שני צדדים צד המגרשים. וצד המגורשים.

ב"אירועי חטמ"ר אפריים"=פינוי 18 יש"א ברכה. מצפה יצהר רמת מגרון עוז ציון וכו'..... כל אלו שעכשיו גוררים אותך ואת כל חברך לספסל הלימודים היו אז בצד המגרשים! [מגנים=מגרשים!]

לא איכפת להם ממרחבים. לא איכפת להם ממאחזים לא איכפת להם מארץ ישראל!. נקודה.

הבתים האלו הם מנדטים בעיניהם וטו לא. אם באמת איכפת לך מארץ ישראל לך לרמת מיגרון. היום הייתה שם פשיטה- תימחה על זה- על פגיעה בארץ ישראל האמיתית.

כמה דבריםמרדכי

בס"ד

א. תרגע "דברי חכמים בנחת נשמעים" (וולא אני אמרתי את זה, אלא גדולים ממני)

ב. מאיפה אתה מכיר אותי? מאיפה אתה יודע מה עשיתי בגרוש ואיפה הייתי? 

תתפלא -

אבל אני זוכר מצוין את התקופה הזאת. ואני הייתי מאוד מעורב בכל מה שקורה שם (יחסית לגילי אז). ואני מכיר את כל הבגידות של מועצת יש"ע ואת כל מה שהיה סביב זה. ואצלי זה גם סיבוב 2.

ג. לא אמרתי שזה מה שיקרה. אלא אמרתי שיש מספיק אנשים שבעניין למנוע את הפינוי ולהשתמש שם באלימות! ולנסות למנוע את ההרס! לא אמרתי שכצהל'ה יתמוך, אלא אני מדבר על יהודים טובים שאכפת להם מהארץ ויבואו להלחם שם על זה.

ד. אני קורא מקור ראשון וגם אני קראתי את הדברים האלה. אבל לפי מה שהבנתי מכיוון שהם שמעו שההצעה של ביבי לא הגיונית הם שינו תוכניות. ואני שוב לא מצדיק את זה ואני ממש לא חושב שזאת הדרך וביום של הפינוי אם הם יגידו לי לא להשתמש באלימות, אני לא התייחס לאמירה זו.

ה. אני מסכים איתך ובחיים לא אמרתי שכצהל'ה הוא טלית שכולה תכלת. ואני לא מחזיק ממנו ולכן אני לא מבין למה אתה מפנה אלי את השאלה הזאת, אתה יכול לשאול אותו בעצמך. אותי זה לא מה שמעניין. אותי מעניין זה שעדיין יש אנשים שרוצים להאבק ולכן הבאתי את הכתבה, בשביל להתייחס לחלק הראשון שלה על כך שכן אנשים נאבקים שם.

ו. היה לי תכנון לבוא השבוע לרמת מגרון - עכשיו אני מבים למה לא הגעתי. אתה מוציא לאנשים את החשק לבוא אליכם. יש מאחזים רבים וטובים ששם יותר נחמד להיות. ואם אתה קורא לרמ"ג ארץ ישראל האמיתית, הבעיה היא לא אצלי, אלא אצלך. 

מרדכי ראשית אני מסכים איתך. כצל'ה בתור ח"כ לא יכוללפרוש כנפיים

לומר לציבור לנהוג בכח... עלינו מוטל כציבור לעשות את המירב כדי למנוע את הגירוש.

יישר כח גדול!חיוך

זה לא בגלל שהוא ח"כ זוהי שיטתו.אנונימי (פותח)

ושיטת רבים וטובים (רוב) תלמידי הרצי"ה ותלמידי תלמידיו כולל את רוב אנשי גוש אמונים (בני קצובר וסיעתו) וכו'.

נבדלים מהם אנשי המאחזים, יצהר, חברון ועוד כמה מאות שמפוזרים ביו"ש ובשאר רחבי הארץ.

כי באמת להרים יד על יהודים או לפגוע ביהודים, זה לא מהערכים שעליהם הציבור שלנו התחנך.

וגם הרב צבי יהודה (שאמר "למסור את הנפש", "תביאו מכונת יריה", "על יהודה ושומרון תהיה מלחמה" וכל שאר האמירות שאנחנו אוהבים לצטט) בסופו של יום עלה על הטיולית ומעולם לא הורה לאף אדם לשרוט חייל גם אם הם ירססו אותו במכונת יריה.

היום יש שינוי במהלך לאט לאט, רבנים צעירים (יחסית) מביאים איתם רוח אחרת,

ובמחנה שלנו יש פחות ופחות אנשים שרוצים ומוכנים לשבת שלובי ידיים ולחטוף מכות.

ויותר צעירים ומבוגרים מתחברים לקו המלחמתי, ומוכנים גם לחטוף ולמסור את הנפש אבל גם להחטיף (בעיקר להחטיף), 

וגם הם מעדיפים להלחם באויב האמיתי,

אבל לא מהססים לפגוע באלו שבאים לפגוע בנו ובא"י,

לגזול להרוס ולהשחית ציוד ובתים של יהודים ולתת את נחלתינו לזרים.

תמיד הם מעדיפים לפגוע ברכוש הזרוע המבצעת,

אבל כשתוקפים אותם הם גם מחזירים.

מבחינה תיאורטית 2 השיטות יכולות למנוע פינוי ולכל אחת מהם קבלות מהעבר.

דרך אגב ברור שהיום כל צד חושב שהרצי"ה זצ"ל היה עומד לצידו ואף אחד לא פועל נגד דעתו.

אלו שתי השיטות המרכזיות בציבור הלאומי דתי היום,

כל אחד יבחר לו את הדרך בה הוא רוצה ללכת ויתחיל לפעול!

חבל שככה את יש פוסלשמשון ר

את רמת מגרון כי דובי אמר ששם נאבקים באמת על ארץ ישראל?

ואתה מבין שבזה הרגע בדיוק חיזקת את מה שדובי אמר, ו בגלל שרמת מגרון לא נאבקים כמו שכונת האולפנא, אסור ללכת לשם? אתה מבין שאת היוצא אדיוט? הוא אומר לך, הם לא נאבקים באמת, אם אתה רוצה לראות מזה מאבק באמת אתה מוזמן לרמת מגרון, ומה אתה עונה לו, אם אתם נאבקים באמת ומנסים למשוך אנשים להאבק ככה, כנראה שלא כדאי להגיע למקום....

אם עוד לא הב נת מה הבעיה בזה, אז יש לך בעיה רצינית מאוד!

סליחה, לא הובנתי נכוןמרדכי

בס"ד

ח"ו. אין לי שום בעיה עם רמת מגרון, ואני מעריך מאוד את האנשים שנמצאים שם.

וממש לא אכפת לי אם יבואו להגן על שכונת האולפנה או לא. וזאתממש לא הסיבה שלי אם ללכת לשם או לא.

כוונתי הייתה שאם הסגנון שבו הוא מדבר ומתנהג, אני אחשוב עוד כמה פעמים לפני שאני אגיע לשם.

והוא לא כתוב שאם אתה רוצה לראות מה זה מאבק את מוזמן לבוא לרמ"ג, אלא הוא כתב שאם אפכת לי מארץ ישראל אני אבוא לרמ"ג ואז הוא אמר שזאת א"י האמיתית. הוא לא אמר ששם יש מאבק אמיתי (שאם זה אני דווקא יכול להסכים, והלוואי שתבואו להלחם גם על שאר המקומות ולא רק על הרמה)

^^^^^!רמ"ג
זוכרים את באהבה ננצח? אז לא עוד!!!לפרוש כנפיים

באהבה נכסח!!!

כתבה על אהבה ננצח מהצופה

חבר כנסת מהשמאל הקיצוני סיפר, והוא אדם ישר, כי אריאל שרון הציע לו להצטרף לקדימה. שרון במסגרת התימרוץ, אמר לח"כ הזה, כי הוא לא יתחרט. הכוונה כמובן במישור המדיני.

אהוד אולמרט מקורבו של שרון חוזר ואומר כי עקירת גוש קטיף אינה סוף פסוק, והשכל הישר אומר כי שמעון פרס לא היה מתייצב מאחורי שרון אם לא שהוא יודע בבירור והוא קרוב מאוד לשרון כי שרון מכין לנו עקירות בגדול. כך גם חיים רמון.

והנה בא מקורב אחר של שרון, איש הסקרים שלו, ואומר בראיון עיתונאי כי שרון יחלק את ירושלים. שרון מכחיש אבל איש הסקרים עשה מה שעשה בידיעת שרון. הוא אומר, שרון מכחיש ובינתיים מצביעי השמאל קולטים את המסר, כי כדאי להם להצביע שרון ולתת לו מספר מנדטים מרשים.

שיהיה ברור לכולנו: שרון רוצה במדינה פלשתינית; הוא רוצה לעקור את רוב הישובים ביו"ש ולהשאיר את הגושים הגדולים ממש והוא רוצה לחלק את ירושלים. כן, הוא יעשה את זה אם יהיה לו את הכוח הפרלמנטרי. והרי לשם המעשה הנואל הזה ודאי שעמיר פרץ ושלי יחימוביץ יתמכו בו. מצע רק"ח מצדד בחלוקת ירושלים.

כל החבורה שהולכת עם שרון תתמוך בכל מהלכיו כולל שאול מופז, כי במשוואה כסא מול ירושלים תמיד הכסא עדיף ותירוצים יש לרוב.

והציונות הדתית יש לה כבר סיסמה: "באהבה ננצח". ייאסרו חסימות כבישים; תאסר פגיעה ברכוש; אוי לו מי שירים יד על חייל או שוטר; אבוי למי שיקלל מפקדי צבא; יוחרם מי שידבר על "פולסא דנורא" אפילו כגימיק; יופסקו מינויים על "הצופה" אם ייכתב ש"שרון מושחת". יהיו רק הפגנות סולידיות ובהן יותר ליס"מניקים להכות צעירים חפים מפשע, ואיש מהרבנים לא יבוא להגנתם; יונפו סיסמאות: "מדינת ישראל יסוד כסא ה' בעולם" ואולי הן יעוטרו בפרחים.

אין צורך בכל הנ"ל (הפגנה אגרסיבית איזושהי) כי "באהבה ננצח".

מכיוון שזוהי התמונה ואין בילתה חבל על העצבים, על הבכי ועל הצער.

טוב יעשו כל המתיישבים ביש"ע אם יפנו כבר עכשיו, עוד לפני הבחירות את בתיהם, כולל את אלה שבמזרח ירושלים והעיר העתיקה. יקחו פיצויים וינשקו את החיילים והשוטרים. כי בסופו של דבר "באהבה ננצח". עוד לא ברור את מי.

חבר'ה לא נותר לנו אלא להלחם על הבית... אם ניתן להם לעבור את הגירוש מבית אל בשתיקה אז הם ימשיכו לזרוק אותנו בלי בעייה. עכשו נותר לנו רק להלחם ובע"ה שהקב"ה יגזור עלינו ברחמו רק בשורות טובות!חיוך

דוברת - זה לא שאתה יכול לדבר.. אתה סתם מיואש!אלירז
--dovi2

א- אני יכול לדבר ועוד איך!

ב- לקח הרבה אנרגיות לגרום למילים 'ארץ ישראל' להתקיים אחרי ההתנתקות ואין סיבה להחליף את 'ארץ ישראל' ב'המאבק'.

*ותו...עיינות ותהומות
דובי, ממך לא הייתי מצפה לשגיאות כתיב...
לא אמרנו שלא יהיה מאבק, אמרנו שיהיה הסכם.עיינות ותהומות
הם יחתמו על הסכם נוח ומהמאבק, ישאר אבק.
למה שיבואו עוד כאלה?עיינות ותהומות
יהיה הסכם. תעשה טובה, אף כצל׳ה, לא אמר למי שזרק אבנים לזרוק, נכון? יופי. יש לבית אל עניין לעשות קולות של מאבק. כן, תראו מה יקרה אם יפנו אותנו... בוהההאאאהההה.... ואז, הם יקבלו הסכם נוח יותר. זה הכל. לא מאבק ולא נעליים. טוב, אולי נעליים כן. ״ועני ואביון בעבור נעליים״ הם מוכרים ת׳ערכים, תמורת נעליים, נוחות גשמית. שיהיה לך בהצלחה עם פרובוכצל׳ה, אני, חטפתי בגללו הרחקה. אני לא אלחם בשביל היחידות דיור שלו.
הרב רונצקי: דרושה מחאה חריפה מול כוחות הרשעלפרוש כנפיים
הרב אביחי רונצקי
הרב אביחי רונצקי
EDK תקשורת

תא"ל במיל' הרב אביחי רונצקי, הרבצ"ר לשעבר וראש ישיבת איתמר, קורא בערוץ 7 להמוני בית ישראל להגיע לבית אל ולהצטרף למאבק, "מאז אותו גרוש אומלל, כללי המשחק השתנו".

"אני התפקחתי במהלך השנה האחרונה", אומר הרב רונצקי, "יש כאן מאבק איתנים בתוך החברה שלנו מאבק על צביון המדינה. האם מדינת ישראל תהיה מדינה יהודית דמוקרטית או מדינת כל אזרחיה. ובצד השני יש כאן כל מיני אליטות שקרובות לתקשורת ונמצאות גם במערכות המדינה ובפרקליטות שכל הדרכים שוות בעיניהם".

לדבריו, כל מי שהצביון של מדינת ישראל כמדינה יהודית חשוב לו, חייב להגיע לבית אל, "צריכים להגיע למקום ולמחות. למחות כמו שעשינו בעבר הרחוק בשומרון. בכל העליות של אלון מורה, כשהיו ניסיונות פינוי, נשכבנו על הרצפה. החיילים והשוטרים לקחו אותנו בידיים. זו התנגדות פאסיבית, אבל ביצוע הפינוי כשמגיעים אלפים רבים, הוא דבר קשה מאוד".

"אסור לנו להיות תמימים ולשבת מן הצד ולאפשר לשיירה לעבור ולכלבים לנבוח. צריכים כאן מחאה חריפה, כמובן בלי להרים יד על חיילים ולקלל, אבל כן מחאה פאסיבית חריפה בהמוני בית ישראל".

הרב רונצקי משוכנע שמדובר כאן במלחמה נגד כוחות הרשע, "האטימות והרשעות של גורמי שלטון וכל בר דעת שרואה את האטימות והרשעות הן מבחינה משפטית ומוסרית, מבין שהייתה כאן כוונת מכוון זדונית, שבציניות רבה משתמשת בכל דרך שהיא כולל בשקרים".

"האלוף במיל' גיורא איילנד שאינו חשוד כאיש ימין, כבר כתב במאמר בידיעות אחרונות, שבישראל אין היום שלטון חוק. אני ראיתי במו עיניי איך נציגי הפרקליטות משקרים. זה היה לאחרונה בועדת שליש, ועדה שהייתה אמורה להחליט אם שלומי דביר ועופר גמליאל יקבלו שליש. נציגי הפרקליטות שיקרו. אני נתתי תצהיר משפטי שהם משקרים, והתעלמו ממני. זה מזעזע ומבחינתי זה קו פרשת המים. גורמי ממשלה משקרים כדי לקדם את תפיסת העולם שלהם".

הייתי שם היום...אביטליל

ב"ה

והם היו בשכונה וצילמו, וכל מה שכתוב זה לא היה קבלת פנים, אלא-

אחרי שהם צילמו מה שהם רצו והסתובבו בשכונה בלי שאף אחד הפריע להם.. ו

כשהם סיימו אז הם נסעו וקצת חסמו אותם..

אבל הסיפור של החסימה נגמר תוך 5 דקות...

<אנשים קצת רדומים שם...>

מה זה אנשים רדומים?פיתה פיתה

אנחנו לא יכולים לעשות כלום!!!!אוקי?

היום הם באו בשעה שאף אחד לא היה בבית והסתובבו בשקט.למה?כי אנשים שעובדים בי-ם ובת"א לא יכולים לבוא.וגם אנשים שעובדים בישוב,הם עם ילדים,נראה לך שמורה של בנות כיתה א' תפרוש באמצע השיעור?-עד שהיא תפרוש הם כבר ילכו!

זה תלוי רק בנוער!לא בתושבים.

אני חושבת שכמו שצה"ל רוצה לעשות לנו שטח צבאי סגור-יהיה הכי טוב.רק אז הציבור יתעורר!

מה שהיה עם הקבלנים-חמשתאל

זה לא קשור לרדומים- פשוט הם באו ברכב רגיל אז לא היה אפשר לדעת על זה. וברגע שידעו ישר הגיעו!

די למדיניות של מועצת יש"ע די להסכמים!!!לפרוש כנפיים

"להימנע מלחתום על הסכם"

תנועת קוממיות ווועדי המתיישבים מפרסמים מסמך עקרונות למאבק על גבעת האולפנה, בו היא מדגישה את המחלוקת עם מועצת יש"ע.

אאגודל טקסט

פרסום ראשון: כ"ד סיון תשע"ב, 14/06/12 10:44
נתנאל כ"ץ

עיר האוהלים בשכונת האולפנה בבית אל
עיר האוהלים בשכונת האולפנה בבית אל
אבי שמשי
{C}

תנועת קוממיות וועדי המתיישבים בשומרון וובנימין פרסמו הבוקר (חמישי) מסמך עקרונות לקראת המאבק על בתי שכונת האולפנה, בו היא מציגה את ה'אני מאמין' של התנועה ואת הדגל שאליו היא קוראת את הציבור.

"שתי גישות ניתן למצוא בהתיישבות להתמודדות מול גזרות גירוש והרס ולמאבק בהן. אלו שתי גישות עקרוניות ועקביות, שהמחלוקת - הלגיטימית ולשם שמים - המתקיימת ביניהן מלווה את ההתיישבות מלכתחילה וביתר שאת מימי כפר מימון והמאבק נגד הגירוש מגוש קטיף ועד עתה.

גישה אחת, המיוצגת בהכללה על ידי מועצת יש"ע, דוגלת בחתירה להבנות והסדרים שתכליתם להפיק את המרב מהמשבר, וזאת מבלי להגיע להכרעה ולפתור את הבעיה מן השורש. בהתאם לגישה זו ההתיישבות 'מתגלגלת' ממשבר למשבר, תופרת לכל משבר בנפרד את 'החליפה' המתאימה לו ומנסה לצאת במינימום נזק ובמקסימום רווח טקטי, עד המשבר הבא.

גישה אחרת, שאנו מנסים לייצג ולהוביל, דוגלת בהכרעה, בחתירה לפתרון הבעיות מהשורש. זוהי גישה אסטרטגית שאינה מסתפקת בהפקת רווחים טקטיים ונקודתיים אלא שואפת לאחוז את השור בקרניו ולהכריעו. גישה זו מאופיינת במבט ארוך טווח, מוכנה לוותר על רווחים טקטיים בטווח הקצר ואף לספוג הפסדים מקומיים בדרך להכרעה.

פעמים שגישות אלו סותרות ומפריעות אחת לשנייה. החתירה להסכמים משחררת את הלחץ מהמערכת ומסכלת את האפשרות לייצר רגע מבחן והכרעה. מנגד, איום במאבק סוגר את הדלת בפני הנושאים ונותנים בדרך להסכם. מכאן המתח הבלתי נמנע שבין הגופים השונים ועם זאת יש לנהל אותו בכבוד וכפי שמנהלים מחלוקת שהיא לשם שמיים.

ההבדל בין הגישות בא לידי ביטוי בתקופה האחרונה ביחס לעתידם של מגרון וגבעת האולפנה ובמאמצים להעביר את חוק ההסדרה. כמי ששואפים להכרעה סברנו כי יש להעביר את חוק ההסדרה, לנתץ את שקר ההליך המשפטי המדומה, להחזיר את הכרעה בדבר עתידה של ההתיישבות לנבחרי העם ולפתור את בעיותיהם של הישובים הצעירים כולם. החתירה של מועצת יש"ע להסכמי העתקה מרצון העניקה לנבחרי הציבור 'פתרון קל' ליציאה מן המשבר וחיסלה כל סיכוי להעברת החוק.

כעת, לאחר שכלו כל הקיצין ושכונת האולפנה עתידה להיהרס, חוזרת הדילמה בין שתי הגישות במלא עוזה. בין חתירה להסכם לפינוי מרצון בתמורה לחבילת הטבות והיתרי בניה חלופיים, לבין מאבק נחוש, שגם אם בסופו ייהרסו הבניינים אפשר שבכך ייעצר מצעד ההרס ותמנע הריסתם של מבנים וישובים נוספים.

אנו סבורים כי יש להימנע מלחתום על הסכם ולנהל מאבק עיקש ונחוש נגד ההריסה - הלא יהודית, לא ציונית, לא צודקת ולא מוסרית.

אנו מחזקים את הנהגת היישוב בית אל על החלטתה להוביל מאבק נחוש למניעת ההרס.

בהמשך להחלטה זו, אנו קוראים לציבור הרחב לבוא בהמוניו, לחזק את הנהגת הישוב ואת תושבי השכונה, להגן בגופו על המבנים ולהתנגד בכל תוקף להרס הנפשע. השתתפות והזדהות רבתי של הציבור תוך הפגנת מסירות לארץ ישראל ביכולתה להעצים את עוז הרוח ותעצומות הנפש של מנהיגי המערכה אל מול רוחות של חולשה ורפיון המובילים לתמורה של נזיד עדשים.

יחד עם זאת, היות וההחלטה ברגע האמת - האם לחתום תחת לחץ על הסכם או ללכת עד הסוף ולהיאבק - אינה בידיים שלנו אלא בידיה של הנהגת הישוב, אין אנו יכולים להבטיח מאבק עד הסוף. אנו מבטיחים לפעול בכל כוחנו כדי שכך יהיה ומקווים שנצליח, אולם, כאמור, ההחלטה הסופית אינה בידיים שלנו".

איך קוממיות קוראת למאבק ואומרת שאולי כן תעשה הסכם?היהלום שבכתראחרונה

מיהי הנהגת היישוב בית אל אם לא הרב מלמד שזה האמ אמא של קוממיות?

ציטוט מהמכתב:

"יחד עם זאת, היות וההחלטה ברגע האמת - האם לחתום תחת לחץ על הסכם או ללכת עד הסוף ולהיאבק - אינה בידיים שלנו אלא בידיה של הנהגת הישוב, אין אנו יכולים להבטיח מאבק עד הסוף. אנו מבטיחים לפעול בכל כוחנו כדי שכך יהיה ומקווים שנצליח, אולם, כאמור, ההחלטה הסופית אינה בידיים שלנו."

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה