מאמר מושלם מקור בקול היהודי..אוהב יהודים

לא מאמין לכם יותר • דעה

חנמאל דורפמן | כ״ד בסיון ה׳תשע״ב (14/06/2012)

"הפקרתם אותי ועכשיו הגיעו אליכם" (אישי חזני - סטודיו מרקם)

הפקרתם אותי כשהרסו לי את הבית במאחזים, צעקתם וגיניתם ודאגתם שידעו שאתם זה לא אני. עכשיו אתם רומזים לי ללכת למאבק ו"למסור את הנפש", אבל אתם בסך הכל רוצים שאנחנו נהיה כלי משחק בשחמט שלכם.

בשבועות האחרונים אני חש תסכול, תסכול שמרגע לרגע הולך ומתעצם, תסכול למענכם, לא למעני. לי הורסים את הבית גם ככה. אולי לא בעידודכם אבל בהעלמת העין שלכם.

אתם מעלימים עין וכשגומרים להרוס לי את הבית עוברים להבא בתור, והבא בתור הוא אתה!

אתה, התושב המתון, המתנחל התמים והצדיק, זה שטרח להדגיש שהוא לא נוער הגבעות ולא קיצוני. אז נכון שאתה לא קיצוני אבל זה לא אומר שלך לא יהרסו את הבית.

כואב לי, עצוב לי, אני מרגיש שעבדתם עלי. שבע עשרה שנה חינכתם אותי למשהו, ועכשיו מה? כלום.

חודשיים, שלושה, אולי יותר אתם "נאבקים". נאבקים בכנסת נאבקים באוויר, שאלנו אתכם, להתחיל במאבק רציני? חכו, אמרתם, חכו וחכו וחכו.

לא להביא אנשים לשטח, לא לנסות למנוע את הפינוי. כאילו יש גזירה משמים ואין שום דרך לבטל אותה חוץ מהסכמי כניעה או חוקים בכנסת.

התראיינתם בלי סוף לתקשורת וכל מה שהיה לכם לומר הם שני דברים: שאתם מסכנים, ושהפתרון היחיד הוא חוק ההסדרה.

אז כל הכבוד, נדפקתם!

החוק לא עבר ולא יעבור, הפוליטיקאים שאתם תמיד צועקים לא להאמין להם מראים לכם שוב ושוב כמה שאתם תמימים.

לא הספיקה לכם דוגמת בית המכפלה, הבטיחו והאמנתם ובאותו יום פינו, אז כאן באולפנה האמנתם להם שוב?

בחרתם להאמין להם במקום להאמין לי, במקום להאמין לנוער ובמקום להגיד את האמת.

חיפשתי בכל הראיונות שלכם וכמעט ולא מצאתי את האמירה הברורה שכנראה לעוסה כבר בעיניכם. ארץ ישראל שייכת לעם ישראל מכוחו של הקב"ה. לא הערת שוליים ולא קריאת ביניים, אלא הכותרת.

הפקרתם אותי כשהרסו לי את הבית במאחזים, צעקתם וגיניתם ודאגתם שידעו שאתם זה לא אני.

עכשיו אתם רומזים לי ללכת למאבק, עם צמבר"ים ועם ביצורים ו"למסור את הנפש", אבל פניכם כלל לא פונים לשם. אתם בסך הכל רוצים שאנחנו נהיה כלי משחק בשחמט שלכם.

אתם רוצים שאני אאבק ואיעצר כדי שתוכלו להגיד לביבי שיש כאן מאבק, ואם אתה רוצה שקט אז תארגן עוד כמה יחידות דיור.

אנחנו לא נהיה החיילים שלכם, אנחנו לא ניאבק בשבילכם. ואם תיכשלו ולא תגיעו להסכם אז אני לא אגיע להילחם ביס"מניקים שיבואו. נמאס לי לחטוף עבורכם את המכות.

אני לא עובד אצלכם, או שנלחמים או שלא. לא אם יהיה הסכם אז לא, ואם לא יהיה, אז כן.

המאבק שלכם צבוע ולא שקוף. ביד אחת אתם מדרבנים אותי להיאבק, וביד השניה אתם מנסים לחתום על הסכם אחר. יום אחד דיברתם כמה שהכנסת איתכם וכמה טוב שהשרים שם ובבוקר שלמחרת צעקתם על כולם שהם בוגדים.

"לא נהיה כלי משחק" - פצועים בבית אל לאחר עימות עם שוטרים (ערוץ 7)

אז תדעו לכם שנמאס! אנחנו הפנמנו, למדנו לקח, אנחנו לא נהיה הקלף מיקוח שלכם, כשלך יהרסו או יעתיקו את הבית, יהיה לי עצוב ויכאב לי.

אבל למדנו לקח מרמת גלעד, שם שכבנו על הכביש, עשינו את העבודה השחורה ומנענו את הפינוי, ואתם כולכם גיניתם והכרזתם עלינו כעשבים שוטים, ואחרי שבועיים התפנתם מרצון בתיווך מועצת יש"ע.

אנחנו הנוער, מהישובים, מהגבעות, כבר לא מאמינים לכם, נשברנו. חינכתם אותנו לערכים, ותכל'ס, צפצפתם עלינו ועל התורה שלימדתם אותנו, עם שלל תירוצים שונים ומשונים.

תמשיכו למכור את הארץ הזאת,אתם הרי תצאו מיו"ש ותקבלו פיצוי של מאות ואלפי מגדלים בנגב, בתל אביב בפתח תקווה וברעננה. ובלבד שלא להתעמת עם המדינה.

תמשיכו לסגוד לממשלה, למדינה, לכל מי שעזר לכם מהטעמים האישיים שלו לפני שזרק אתכם לכלבים, כשהוא כבר לא היה צריך אתכם.

תמשיכו לרוץ לצבא, זה שאגב יהרוס לכם את הבית, זה שהוציא לכם צווי הריסה עוד לפני הממשלה ולפני הבג"ץ, תמשיכו לדבר ולהתפלא שהנוער שונא את המסגרות, אולי פעם תבינו למה.

לא, לא נהייתי דתל"ש, לא נטשתי את התורה. נטשתי אתכם. עבדתם עלי בשיטתיות וגיליתי את זה, אין לי חלק יותר במשחק שלכם. בהצלחה במאבק המכור מראש.

חזק אחי! אהבתי!ירוק-לבן
מאמר חזק!לפרוש כנפיים
לא נכון!!!!!!!!!!!!!!alezish

זה נכון אולי למגרון וכאלה. אבל לשכונת האולפנה וישיבת בית אל??? ממש לא!!!!

בלילה של רמת גלעד וחטמ"ר אפריים, מי שהיה בחטמ"ר זה לא בדיוק נוער הגבעות... זה אוטובוס ששלחו לשם, באותו לילה גם מישיבת בית אל יצא אוטובוס לאזור, הם היו בכניסה ליצהר ועבדו במחסום, בניגוד להרבה אנשים (שלפחות נראו)מהגבעות ויצהר שישבו וישנו בצד ועישנו נרגילות. ואל תגדי חרטא כי אני בעצמי הייתי שם(ונחתי בצד-ישל"צניק אחרי הכל ). ישיבת בית אל ממובילי המאבק לא של מועצת פש"ע אלא אלו שהיו בגג בכפר דרום. אהה ועוד משהו שמעת פעם על גינוי לנוער הגבעות שיצא מבית מדרשה של ישיבת בית אל??? לפי מה שזכור לי הישיבה הקימה  את גבעת אסף-כמאחז לכל דבר שהתפתח אח"כ למה שהוא כיום, גבעת האור(תובב"א) וכו'. לפי מה שאני הבנתי מהרב זלמן ומאחרים שקשורים לעסק, נתניהו הציע להם מה שהם רוצים רק להוזיז את הבתים, אבל הפתרון המקובל היחיד עליהם זה שהבתים יישארו רק עם נוכחות צבאית, מה שאומר מה משנה אם יגורו בזה אזרחים או חיילים, העיקר שיהיה שם יישוב יהודי.

ולגבי המאבק, כששאלתי(אני ששאלתי אותו אישית) הוא אמר לי שאמנם מצד אחד צריך לנסות להשיג הסדר שהבתים יישארו במקום, ומצד שני להתכונן למאבק נחוש שיגרום להם לא לפנות פעם הבאה(בטון של והמבין יבין), כלומר המאבק הוא גם כדי שאם יהיה מאבק רציני , אז הם לא יפנו את עמונה גבעת אסף ומגרון.(אתה מכיר מאבק רציני של לשלב ידיים)

לסיכום.

אתה טענת שהם גינו והפקירו אותך-ישיבת בית אל ממש לא גינו והם תומכים בגבעות.

אתה טענת שהם הולכים להסכם=ההסכם היחיד המקובל עליהם שתישאר התיישבות במקום

אתה הבאת דוגמא מרמת גלעד0הארועים ברמת גלעד מוכיחים שישיבת בית אל ממש לא נגד הגבעות, והם לא אלו ש"מכרו אותך"(שהחטמ"ר בכלל לא היה חברה מהגבעות אבל לומשנה)

בקיצור תסתכל על המצב בעומק ותגלה שאין לך על מי להלונן

על טיעון אחד של חנמאל הבנתי מדבריך שאתה כן מסכים-dovi2

והוא:

"חיפשתי בכל הראיונות שלכם וכמעט ולא מצאתי את האמירה הברורה שכנראה לעוסה כבר בעיניכם. ארץ ישראל שייכת לעם ישראל מכוחו של הקב"ה. לא הערת שוליים ולא קריאת ביניים, אלא הכותרת."

הא! הא?!

איתו אני מסכיםalezish

אבל אני מבין את הרב מלמד שאני יודע שזה האמת אבל כדי לזכות אני צריך טיעונים אחרים...

אתה צודק חלקיתטוביה2

ישיבת בית אל היא באמת ישיבה נהדרת אבל כשהרב זלמן מלמד ממנה ח"כ לנהל את המאבק, כשאתם ממשיכים להתגייס לצה"ל וכאשר אין לכם אמירה ברורה שאם אין נאמנות (של המדינה) - אין אזרחות (או לפחות חובות אזרחייןת שלנו). אנחנו מבינים דבר אחד יותר חשוב לכם להשאר חלק מהמדינה מאשר לנצח אותם (אם וכאשר יהיה צורך) ולכן החשש שלנו מפני הסכם וניצול הוא באמת דבר שאתם צרכים להוכיח שהוא לא נכון

(הכותב מתתגורר ביצהר ובשבוע של חטמר אפריים ישן מכסימום שלוש שעות בלילה) 

סליחה.‏ תמיד ידענו שישיבת בית אל היא קיצוניתהיהלום שבכתר
כולם שם נערי גבעות וילחמו במדינה בעת הצורך.
לא,‏ זה לא נכון.

תמשיכו ללמוד שלוש עשרה שעות ביום בהוראת הרב מלמד ולחשוב תוך כדי שאתם מנצחים.

להגיד שביד אחת הולכים להסכם וביד שניה יוצרים רוח מאבק זה הייהו הך של אני יעשה בלאגן ואתה תקבל עוד יחידות דיור בהסכם.

בוקר טוב חבר,‏ פתח את העניים ותראה את העולם.‏ לא הכל שחור לבן.
לא נערי גבעות אבל הם לא בדעות מועצת יש"עalezish

כמו שהוצאת אותם, יצאתי בעיקר נגד הטענה שהם נגד הגבעות מגנים וכו' בעוד שאם הם לא לגמרי עוזרים בעשייה  , אבל הם ממש לא נגד הגבעות ואפילו רעיונית לפחות איתם.

לגבי הקטע של ללמוד 13 שעות ביום, הדעה של הרב זלמן בנוגע למאבקים זה להיות בשטח בשעת הפינוי, ולמנוע או לפחות שתהיה התנגדות רצינית שתגרום להם לחשוב פעמיים לפני כל פינוי, לכן ברור למה הוא קורא לכולם לבוא שיהיו בשטח בשעת פינוי- זה הסיבה שהם כותבים לאנשים לבוא-שתהיה התנגדות בשעת אמת-זה לא מאהל מחאה!!!! זה מאהל כוננות לשעת חרום. ולכן הישיבה שממילא בשטח אין לה שום סיבה להיות במאהל.

לגבי זה שביד אחת הסכם וביד השנייה מאבק, אני ממש לא חושב שזה מה שהם רוצים לעשות. אבל לשיטתך אם זה באמת ככה, מה עדיף שלא יהיה הסכם אבל גם לא תהיה התנגדות ויפנו אותם בקלות ולא יצא לך שום דבר מזה שנהרסו הבתים, או שלפחות יהיו עוד יח"ד בבית אל וגם תישאר התיישבות יהודית באולפנא במקרה של הסכם???

מצטער טעיתי מסתבר שהרב זלמן כן בעד הסכמיםalezishאחרונה

אם כי הוא אמר זאת מראש שרוצים הסכם

כתלמיד ישיבת בית אל אין צורך להגיב לך בכלל חוצפן!אנונימי (פותח)

מה אתה חושב כשאתה פותח את הפה שלך על הרב זלמן!

מי אתה בכלל?

היהלום שבכתר חביבי- תמשיך לזלזל בלימוד תורה..אלירז

אני לא מדברת על הסכמים ועל זה שבגדול - אתה יודע שאני מסכימה איתך ועם כותב המאמר.

אבל החוצפה לזלזל בלימוד התורה ובכל ביניש - כי הוא לא הרים בשתי ידיו אבן לבניית המאחז היא חמורה מאוד!

אתה בונה אך ורק מכוח הלימוד תורה שלו!

אף פעם לא להיפך!

יותר מדי אימצתם את העיניים הגשמיות שרואות רק את המעשה ולא את הפעולות הרוחניות!

ישר כוח לאלו שלומדים תורה ובייחוד שמקדישים את לימודם להצלחת המאבק!

ונכון, שלפעמים צריך לנער אותם לקום ולפעול למעיישה, ויש הרבה מורכבות-

אבל לעולם!!!! לעולם אל תזלזל בלומדי תורה!!

לימוד שלא מביא לידי מעשה לא שווה כלום!!!די"מ
אם לומדים כדי להתחמק מעשייה זה משו אחר לגמריהיהלום שבכתר
אני בעד שכששני אנשים רואים מישהו טובע בנהר, שאחד,עיינות ותהומות
ילך לעזור לו והשני, ילך ללמוד תורה.....
אני ישנתי פחות מ3 שעות בלילהalezish

ככה זה כשאתה צריך לחזור בטרמפים לישיבה

ואני מסכים עם הקטע שאנחנו צריכים להשאר חלק מהמדינה ולא לפרוש.... אם תפרוש, מי ישפיע מבפנים???

יפה מאוד[מניי770
אנחנו בקטע של להשפיע מבחוץ ולהרוס מבפנים....די"מ
ואולי המאמר הזה הוא בעצם תרגיל??אנונימי (פותח)

ע''מ למנוע חיכוכים ולהבטיח פינוי שקט?

אתה מוזמן לשאול את מי שכתב את זה הוא פה בפורום...חסוי123
אני חושב על הרעיון את מי הוא משרת..אנונימי (פותח)

לא על הכותב

אני יבוא לפינוי....חסוי123

אולי אנחנו משחקים בשחמט שלהם אבל זא לא אומר שאנחנו לא נלחם על א"י .....

כי אתה פועל לפי רגש ולא לפי שכל...אוהב יהודים
לא,אני מפעיל קצת יותר את השכל.....חסוי123
לא, הוא פועל לפי התורהאוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק! 
אנחנו נלחמים לא בשביל התושבים אלא נלחמים בחילול ה'!!  

^^^^^^^^^אחיהוא
אני אשתדל להגיע ביום פקודה!!!לפרוש כנפיים

זה מאוד תלוי בישיבה שלי כי זה תקופה של ביקורות!!!

???אין יאוש =]

איזו ישיבה?

השאלה היא מה חילול ה'....די"מ
כמה שטויות ושקריםעוקר הרים

1. נתחיל מזה שהרב זלמן מעולם לא גינה חבר'ה מנוער הגבעות. במקרים הכי קיצוניים הוא אמר בפורומים סגורים שלדעתו צריך להילחם אחרת. כל מה שנכתב בנושא הוא פשוט שקר, דמגוגיה והמצאות.

2. אם לא הקשבת זה לא אומר שלא אמרו. אמרו ועוד איך שהמאבק הוא על ארץ ישראל. גם אתה לא זכרת בכל שאלה ששאלו אותך בתקשורת לומר שהכל הוא עניין של ארץ ישראל.

3. העובדה שבבית אל הלכו גם לאפיקים פוליטיים לא הופך את המאבק כולו להיות מאבק פוליטי. יש לך מחלוקת עם דרך ההנהגה- שוין. יש לך מחלוקת כמעט עם כל מי שפועל בנושאי ארץ ישראל. מה לעשות, כל תנועה פנאטית מתפצלת כל שנה לשתיים. זו טיפשות לא לבוא בגלל זה למאבק על ארץ ישראל.

4. הטיעון "הפקרתם את הבית שלי ברמת מגרון אני אפקיר את הבית שלכם בבית אל" לוקה בילדותיות משתי סיבות:

א. רוב בני האדם לא יכולים לקפוץ לרמת מגרון כל פעם שעובר ג'יפ מג"ב בכביש 60.

ב. עצם הטענה היא ילדותית.

5. אל תהיה פראייר של אף אחד. הילחם בדרכך- אף אחד לא יפריע לך. אף אחד לא יזרוק אותך לכלבים או יסגיר אותך. אף אחד לא יאמר לך "יש הסכם, אתה מפריע תזוז". כל מה שאתה אומר בנושא הוא המצאות ותו לא.

כל המאמר נודף ריח של "לא עשיתם מה שאני רוצה, תראו לכם מה זה..." חבל. במקום להיות פעיל בחרת להיות ממורמר, במקום להילחם בחרת בהתחשבנות. אתה בדרך הבטוחה לפוליטיקה.

...אנונימי (פותח)
הרב זלמן לא גינה (עדיין), אבל כצל׳ה, כן.עיינות ותהומות
הרי הרב זלמן אף פעם לא יריב עם אנשים...
2. לומר לנו שהעניין הוא ארץ ישראל זה לא חכמה, הרי הם צריכים אותנו במאבק. למה הטיעון הכי חזק שלהם, הוא שגרים שם ילדים, חמודים ככל שיהיו? למה הם לא טוענים, שארץ ישראל שייכת לעם ישראל ולא לערבים ולכן אסור לפנות את גבעת האולפנא?
עוקר הרים - בגדול הטיעונים שלך צודקים.אלירז

רק נקודה 3 - פשוט תמימה..

ימכרו אותך גם בבית אל. בגלל שיקולים פוליטיים ובגלל שיקולי רווח התיישבותי לטווח הקצר.

אנחנו יודעים זאת משיחות פנימיות עם מנהלי המאבק, וגם עם הרב מלמד.

לגבי שתי השורות האחרונות שלך- מדוייקות להפליא.

שטויות.עיינות ותהומות
אתם בחרתם לעבוד על עצמכם שאתם נאבקים. סליחה, אתם באמת נאבקים, על היחידות דיור של כצל׳ה...
עוד פעם אתה נשאב למקום הזה.. היחידות של כצל'ה..אלירז

תקשיב לי טוב - גם אם היחידות היו של יריב אופנהיימר - הייתי נלחמת עליהם!
גם על בית בתל אביב אני אלחם!

בגלל החילול ה'!
אגב, גם אתה מתכוון להילחם.

השאלה פשוט היא -באיזה דרך.

תפסיקו לדבר כאילו לא תעשו כלום.

אני חושב, שעדיף לא לעשות כלום, מאשר ללכת לשם.עיינות ותהומות
אני אגב, לא מתכנן להילחם על גבעת האולפנה. אני מתכנן בזמן של הפינוי ללכת לטייל בצפון ולעכל את כל מה שקרה בחודשיים האחרונים. נמאס לי לסבול בשביל בשביל נדל״ן, אני מוכן לסבול בשביל ארץ ישראל, לא בשביל אלה שסוחרים בה.
כמו שאמרתי. אתה מתעסק באנשים הקטנים.אלירז

בלי הבנה, שבעולם השקר הזה, יצר הרע מתלבש בעסקנים ופוליטיקאים שימנעו ממך להילחם בחילול ה'.

לך תטייל, ניפגש בעוד 100 שנה בבית דין של מעלה, שם עושים דין צדק.

100 שנה... את אופטימית.dovi2
לקחתי טווח רחוק.. כי עיינות ותהומות קטנצ'יק.אלירז
עדיין אופטימית.......dovi2
ניפגש.עיינות ותהומות
חילול ה׳ הפך אצלכם לטיעון המנצח. אבל חילול ה׳ גדול מזה שלא יהיה מאבק, הוא שיהיה הסכם. ויהיה. אם אתם רוצים לסייע להסכם, תלכו להיאבק. רק אל תגידו אחר כך שאתם לא יודעים שסייעתם להסכם. מי שמתיישב ביו״ש מטעמי נוחות, שלא יצפה שיבואו להיאבק על הבית שלו כי זה ״ארץ ישראל״. שלום לך גבעת האולפנא, אנחנו הולכים להילחם על ארץ ישראל באמת, על הגבעות שהגדרתם כ״פחונים עלובים״, מסתבר, שה״פחונים״ מחזיקים יותר מה״בתים״ שלכם...
חמוד! לא הגדרתי אף מאחז כפחון עלוב..אלירז

אתה יודע טוב מאוד מה אני חושבת.

בסוף זה היה פנייה לתושבי גבעת האולפנה....עיינות ותהומות
אולי עדיףבתותי

נפגש אצל המשיח בע"ה במהרה בימנו?

אפשר לסמוך על זה שהמשיח ידע את האמת..... (והריחו ביראת ה'....)

לא הבנתי, מי "אומר" את זה?אנונימי (פותח)
מי שמכיר אותי יודע היכן אני לומד!לפרוש כנפיים
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה