צריכה ייעוץ, רוצה להשאר עם הילדים בבית שנה הבאה...אנונימי (פותח)

אז ככה הקטן שלי בן כמעט שנה והגדולה בת שנתיים פלוס... החלטתי שלא משתלם לי כלכלית לעבוד ולהכניס אותם למסגרות כי הרווח שלי יהיה בקושי משו.. ואני סתם אוציא אנרגיות על ילדים אחרים שאני יכולה להשקיע בשלי... מה גם שאני לא מרוצה כ"כ מהתפקוד של המעון בעיר בה אני גרה ומהמטפלות... מבחינת הנפש אני ממש רוצה להשאר איתם בבית אבל הבעיה היחידה שאני מפחדת שזה לא יעשה טוב לגדולה כי היא ממש חברותית ואוהבת חברה., היא לא תשתגע איתי בבית? אבל מצד שני אני מרגישה שלא הכי טוב לה במעון, לא שהיא בוכה שהיא שם היא חוזרת עצבנית תמיד ומרביצה.. ואני מרגישה שזה קשור לטיפול ולמה שקורה שם, שזה לא הכי נכון לנפש שלה... כי שהיא איתי שבת היא פתאם רגועה. בכל מקרה, מישהי נשארה בבית עם הילדים?מה צריך להיות הסדר יום? מה עושים? אשמח לטיפים הכוונות?

זה המעון היחיד בעיר?אלזה

אין עוד מסגרות כמו משפחותונים עד אחת וכד'? אני לא עובדת כבר שנים, שני הילדים שלי נשארו איתי בבית עד שנה, כל אחד בתורו, אבל אצל שניהם שמתי לב לתופעה מהדימה. ברגע שהם נכנסו למסגרת עם חברים, הם פשוט פרחו!!! איתי בבית המוח שלהם לא מאותגר ובגלל זה גם לא מתפתח. 

שתי הצעות לי אלייך: 

א. תעבירי את הבת שלך למסגרת אחת ועם הקטן תנסי לסחוב עוד קצת.

ב. הפתרון היצירתי יותר שעושות הרבה נשים במצבך: קחי עוד שני ילדים אלייך בסביבות הגיל שלך וכך גם תרוויחי קצת כסף וגם תשארי עם הילדים, והילדים שלך יזכו לחברה ותעסוקה טובה.

אז קודם כל, כל הכבודיהודיה מא"י

על הנכונות להשאר בבית עם הילדים, ועל ההשקעה.

ומנסיוני - יש לי שני ילדים בערך באותו הפרש, ושניהם איתי בבית עד עכשיו (כשהגדול בן 4 והקטן עוד מעט 3)

אז דבר ראשון, רק שתדעי. לפחות אצל השניים שלי, שמתי לב שכהקטן הגיע בערך לגיל שנה+ הוא התחיל להיות חברה משמעותית לאח הגדול שלו. לפני כן היה קצת קשה, ובשלב כלשהו ראיתי שהוא נהיה רגוע יותר. בהחלט יתכן שגם אצלך זה יהיה כך.

ומה לעשות עם הילדים בבית?

בשביל החברה - עכשיו קיץ, אחה"צ הורים יוצאים עם הילדים לגן שעשועים. לצאת איתם לגן שעשועים, בזמן שעוד הורים עם הילדים יוצאים לגן (חשוב בשבילך לא פחות, שתהיה לך חברה של מבוגרים)

לחפש בסביבתך עוד אמהות שנשארות עם הילדים בגיל הזה בבית, ולהפגש מידי פעם בבוקר למשחק משותף - פליי גרופ או סבב אמהות. חשוב במיוחד בחורף, שאז לא כ"כ יוצאים לגן שעושעים. בחורף אפשר כמובן לחפש גם חברים למפגש אחה"צ.

למעשה בגיל הזה הם לא צריכים הרבה יותר. בעיקר, מעט חברה של ילדים אחרים (לא בהכרח באותו גיל) וזאת ביחד עם הנוכחות של אימא. (כלומר -  שהמפגש עם ילדים אחרים יהיה עם אימא, ולא במקום אימא)

תעסוקה בבית. - עבודות הבית משמשות כר פורה לתעסוקה לילדים, עם שווה של הזדמנויות ל"משחקים התפתחותיים" לילדים.

שטיפת כלים - לתת לבת השנתיים לעמוד לידך על כיסא, ולתת לה סקוצ' שתסבן גם כן את הכלים. רוב הילדים אוהבים לשחק במים, ובימי הקיץ החמים זאת פשוט פעילות נהדרת.

קיפול כביסה - אפשר למיין לפי צבעים, סוגי בגדים ולמי זה שייך. אז לומדים צבעים, לומדים להכיר את הבגדים, וגם את הגוף, מפתחים את היכולות הקוגנטביות וכו'. ובגיל קצת יותר גדול הם אפילו יכולים להתחיל לקפל, ולפחות הילדים שלי נהנים מזה מאוד.

תליית כביסה - הילדים יכולים להביא את הבגדים לתלייה/אטבים

בישול - הרבה ילדים נהנים לעזור לאימא לבשל, ולאט לאט אפשר לשתף אותם יותר ויותר.

ברירת אורז - אומנם מצריך סבלנות מצד אימא, אבל איזה דבר נהדר לפיתוח המוטריקה עדינה של ילדים. מצביעים לילד על גרגירי האורז הפגומים שיוציא.

שיפודים - משחק נהדר לילדים. פיתוח המוטריקה העדינה, וגם רצפים. וגם הילדים נהנים לאכול אח"כ את מעשי ידיהם. אפשר גם להסתכל בשרשור שבראש יש שם קישור לתחרות מתכוני הפעלה, עם כל מיני רעיונות לפעילויות במטבח לילדים.

וכמובן, כשנמצאים בבית עם ילדים, במיוחד קטנים כ"כ בלי אחים גדולים כדאי גם להעסיק אותם בפעילויות שלהם, ולא רק לצרף אותם לעבודות הבית.

יצירה - טושים, צבעי שעווה, צבעי פנדה, פסטל גיר, צבעי גואש, פלסטלינה (לכיור, וגם במריחה) גל אחד מהם הוא עולם שלם של משחק וכיף לילדים

פאזלים, דופלו, ושאר משחקי הרכבה. אפשר להכנס לחנות צעצועים גדולה וזולה, ולראות מה יש להם להציע לגילאים אלו במחירים זולים.

סיפורים, משחקי אצבעות (10 אצבעות לי יש, על הקיר טיפס לו עכביש קטן, ידיים למעלה לצדדים...) גם מוזיקה בבית במהלך היום מוסיפה הרבה

כלי נגינה - אורגנית, חלילית, ואפילו סיר וכף. רק לא בשעות המנוחה...

באופן אישי - אני נותנת גם לשחק קצת במחשב. ממליצה על תוכנת GCompris לומדה מדהימה לילדים שרצה על מערכת הפעלה לינוקס. ויש בה פשוט הכל. חינם לגמרי.

ואני חייבת לציין עוד דבר שאני גיליתי. ברגע שזכרתי שהעיקר הוא להיות עם הילדים, ועבודות הבית הם רק במקום שני, הבית שלנו הפך הרבה יותר רגוע, וגם הספקתי את כל עבודות הבית.

צריך לזכור שילדים בגיל הזה עוד לא יודעים להעסיק את עצמם, אבל שכל דבר הכי קטן שעושים איתם, בשבילם זה המון

ואין, אין על אימא בגיל הזה, תזכרי תמיד שכשהילדים איתך, את פשוט נותנת להם את הטוב ביותר,בצורה ששום מעון, אפילו הטוב ביותר בארץ לא יכול לתת.

יהודיה, את מקסימה =)אהבה של אימא
קחי בחשבוןאמא למתוקים

אם את מסוגלת להיות כל היום בבית עם הילדים

אני אישית חייבת לצאת. אני עם שני קטנים.

בת שנתיים וחצי ובן 5 חוד' ועובדת.

"גנבת" לי את השאלה...אנונימי (פותח)

שואלת אותו דבר גם אתכם..

ומה אתם אומרים על להוציא ילד שיהיה בקרוב בן שנתיים מהמעון ולהישאר איתו בבית?

אני יודעת שזה אינדבדואלי לילד שלי אבל מעניין אותי גם מנסיון של אימהות אחרות איך זה היה להן..

תודה

יהודיה עשית לי ממש חשק...אנונימי (פותח)

בס"ד

אז מה השלב הבא? ללכת להתחיל לקנת דברים? יש לכם רעיונות ליצירות? ומה אפשר לעשות עם הבן שנה, איך להעסיק אותו? והאם בת השנתיים וחצי יכולה לשחק עם בני שנה וחצי או שנתיים למרות שהיא מפותחת מאוד וזה לא יהרוס לה את ההתפתחות החברתית?

אשריך ויהודיה מא"י יישר כח על התגובה המפורטת!יוקטנה

ילדים מתפתחים חברתית לא רק בין השעות 8:00 ל-13:00 (או 16:00), אלא בשעות שונות, מקומות שונים, והכל הזדמנות שיש להם - ויש! 

בגילאים כל כך צעירים, הצורך החברתי העיקרי הוא ממש לא של הילדונת (היא צריכה בעיקר את אמא), אלא שלך! חשוב שלא תישארי בודדה עם הילדים, אלא שתמצאי דרך להיות עם עוד אנשים מבוגרים, כמה שיותר. למשל, לסוע פה ושם לאמא/חמות/אחות/גיסה/חברה, או סתם ללכת להסתובב בקניון/ברכבת/בעיר. כמובן, גינה שיש בה נשים נוספות (אמהות או מטפלות - לא משנה), וכל רעיון אחר שעולה בדעתך, שיאפשר לך להיות בין אנשים בוגרים (כמובן, עם הקטנטנים). 

אני לא שולחת את הילדים למסגרות (הגדול בן 10), והם כולם מתפקדים חברתית בצורה ממש רגילה (טוב, נו, אני אשוויץ שהם פשוט יוצאים מן הכלל כמובן - אפשר לראות גם בחתימה שלי!). אני לא עוסקת לבלהעסיק, והם מוצאים לעצמם במה להתעסק רוב היום. זה עניין של הרגל  

אשמח לענות על שאלות גם באישי. תהנו! 

(אופס! בכרטיס ולא בחתימה...)יוקטנה
את מדהימה יוקטנה! אם תרשי לי לשאול...אנונימי (פותח)

כמה יש לך ?

וגם הילד בן העשר בלי מסגרת?

סליחה על הפניה הישירה כך מבלי שתכירי אותי יוקטנה מאנונימי (פותח)

מתנצלת אני די חדשה פה אך ראיתי כבר את התגובות פה מבלי ליכתוב וזה יפה מאוד אם זה פגע אני מתנצלת

אך באמת  מאד רוצה לדעת כפי ששאלתי קודם כמה הם הילדים ולא סתם בשביל להסתקרן אני אם לשלושה והם איתי כל היום וזה מאד מאוד קשה לי כך שבאמת לשמוע על אחרים איך הם מסתדרים זה יהיה לי אולי הקלה עם ילדי

אשמח לקבל תשובה בתודה

בכיף יוקטנה

שישה ילדים ב"ה, הגדול בן עשר, לא עולה לכיתה ה', אחריו בת 9, לא עולה לכיתה ג', אחריה בן 7.5 לא עולה לכיתה ב', בת 5.5 לא עולה לגן חובה, בן 3 ובת שנה גם לי זה מאוד קשה. ראית אושפיזין? "על הפנים, ישתבח שמו!" צוחק

ואהו איך את מסתדרת? ובכלל מה אם הביקורת של הממשלהאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי רוצה גאולה נאו בתאריך ל' סיון תשע"ב 09:29

מה את עושה עם זה? הם לא שולחים שום בקשות והאזהרות? ותודה על תגובתך!!

יש נוהל, מגישים בקשה, עושים תהליך, מקבלים אישור בהיוקטנה

לא נעים לא נורא...

מה זה בדיוק התהליך, את יכולה לפרט?אורה.
פשוט לזרוםיהודיה מא"י

כדי שיהיה בבית קצת ציוד ליצירות וכל מיני שכאלה (גם דברים כמו בועות סבון, בלונים וכו')

כדי שיהיה משחקים שהילדים, במיוחד הגדולה מסוגלים לשחק גם בלי הנחיה צמודה שלך - כמו למשל דופלו, בובות וכו'.

בכל מקרה, לא צריך להשתגע, ציוד ליצירות, משחקים וכו' אפשר וכדאי לקנות לאט לאט, לפי הצורך - כשרואים שמשעמם לילדים עם המשחקים שיש להם או כשרוצים לעשות יצירה מסויימת, אז קונים את מה שצריך, ומאחר שבדר"כ לא משתמשים בכל החבילה, לאט לאט מצטברים חומרי יצירה בבית.

אני דווקא ראיתי שהילדים שלי מאוד זקוקים לכך שלפחות חלק מהזמן יעסיקו אותם, להעסיק את עצמם יום שלם זה פשוט גדול מידי על ילדים בגיל הזה. (ושלי כבר יותר גדולים). אם מסיבה כלשהי השארתי אותם להעסיק את עצמם במקרה הטוב הם סתם מתפתלים משעמום בלי לעשות שום דבר, ובמקרה הפחות טוב הם משתוללים, מרביצים, ומזיקים לסביבתם.

ראיתי גם שלילדים שלי מאוד הועיל שיש להם כמה פעילויות קבועות ביום - אבל ממש לא צריך את הסדר יום הקפדני של מעון/גן. קימה, ארוחות והליכה לישון בשעות פחות או יותר קבועות מהוות סדר יום מספק לילדים. אפשר להוסיף עוד פעילויות, אבל הכי חשוב, פשוט לזרום בבית עם הילדים, לראות מה מתאים לך, ומה מתאים לילדים ולעשות את זה.

עוד טיפ קטן - הם עוד הולכים לישון בצהריים? אם שניהם עוד הולכים לישון בצהריים, תדאגי שהם ילכו לישון ביחד, שעה-שעתיים של שקט בבית ביום עושות הבדל גדול מאוד.

בהצלחה

תודה יהודית מא""י. אך אצלי הגדולה קטנהסך הכל בת ..אנונימי (פותח)

שלוש וחצי ואחריו בן שנתיים מה כבר אפשר להעסיק אותם??

השלישת בת 3 חודשים כך שזה גיל צפוף והם קטנים ופשוט מאוד קשה לי לתמרן בין כולם ובנוסף גם עייפה רוב הזמן, כך שזה לא קל כלל!!

התגובה היתה דווקא ל"יש אמונה"יהודיה מא"י

דווקא בגיל של הילדים שלך יש הרבה יותר מה להעסיק.

בגילאים האלו כבר אפשר לתת חוברות - צביעה, מבוכים וכו'.

בגיל שנתיים + עם הילדים שלי כבר התפללתי בבוקר + תלמוד

זיכרון, פאזלים (בהתחלה צריך לעזור להם, אח"כ הם לומדים להרכיב לבד, ואם הם אוהבים זאת תעסוקה מעולה שהם יכולים להעסיק את עצמם)

כמו שכתבתי למעלה - לשתף אותם איתך בעבודות הבית, והפעלות במטבח

יצירה - בגיל הזה הם צריכים הכוונה ביצירה

לשים להם מזרון על הריצפה שיעשו גילגולים וכו'

ובכלל לא כל משחק חייבים ממש לשחק איתם, לפעמים הם רק צריכים שיכוונו אותם למשחק, ויצאו להם במה אפשר לשחק.

וגם - משחקים של גדולים - מנקלה, רמיקוב, שבץ נא, טנטריקס הם כולם משחקים של מבוגרים שגם לילדים יש איך לשחק איתם. הבונוס במשחקים כאלה - שבאותו מחיר קונים משחק גם לעצמכם וגם לילדים.

ודבר שמאוד חשוב בעיניי שנוסף לשניים הגדולים יש לך עוד תינוקת בבית - זמן שבו את יכולה לישון!

תמצאי משחק שמעסיק אותם טוב מספיק שתוכלי להשאר אותם וללכת לישון, ביחד עם התינוק לפחות פעם ביום. ואפילו אם זה יהיה סרט או משחק במחשב(חוזרת על ההמלצה לGCompris), זה חשוב, בשבילך, שתוכלי לנוח.

מחזקת את ידייך.תהלתהל

קודם כל, מרגיש לי כאילו את בכלל לא שלמה עם רעיון המעון, כשאמא לא שלמה- הילד מרגיש. הילדים יחד מספקים חברה אחד לשני בשלב מסויים. כדאי גם לשים לב, אם יש באיזור עוד אמהות שנשארות עם הילדים בבית, זה טוב לאמא וגם לילדים, לילדים זו חברה, אפשר לקבוע יום ושעה ותמיד להפגש בגינה, לאמא זה טוב כי זו מעין חברה מבינה ותומכת, מנסיוני (שלושה ילדים שהיו איתי בבית) הילד רוכש הרבה ביטחון וידע, ומגיע מאוחר יותר לגן, כמה שזה נשמע הפוך- הרבה יותר מוכן ובוגר. 

יישר כח לך יהודית מא"י על דברייךאנונימי (פותח)

איישם חלק מהם בעז"ה תודה!

שאלה ליהודיה על התוכנה שהמלצתחילזון 123

יש לך את זה על ווינדוס?

את משתמשת בגירסה העברית?

כי הורדתי את גרסת הדמו ויש דברים נחמדים אבל ויזואלית זה נראה מאד לא מזמין.

כל האותיות (בעברית) עולות אחת על השניה וקשה להבין לילד מה כתוב. ו"התרגום" של ההוראות משעשע למדי...

זה רק אצלי בגלל הגדרות או הרזולוציה שלי או משהו כזה? או שזה בגלל העברית? או בגלל הווינדוס?

יש לי את זה על לינוקסיהודיה מא"י

הגרפיקה מעולה (ושל החדש אפילו יותר)

האותיות אינן עולות אחת על השנייה

יש לי את הגירסא העברית, ואין כמעט בכלל בעיות בתרגום (יש מעט מאוד בעיות בדיבוב, בעיקר הגיה לא נכונה של שמות של ארצות, במשחק רלוונטי)

אני לא יכולה לומר לך אם זה בגלל הווינדוס, העברית, הרזולציה או ביעה כלשהי בקינפוג של התוכנה כפי שהיא מותקנת אצלך. רק ביום שישי האחרון גילית שבכלל אפשר להתקין אותה גם על וונדוס.

בכל מקרה, אני מצטרפת קישור לאתר של התוכנה לטובת כולם, האם מפה הורדת את התוכנה?

http://gcompris.net/-he-

כן נראה לי שמכאן. תודה יהודיה.חילזון 123אחרונה

תישארי בבית!אנונימי (פותח)

כל הכבוד לך! להיות בבית עם ילדים זה לא פשוט!! אז קודם כל גם לי יש 2 קטנות איתי בבית ואחת באמת מעל גיל שנתיים. היא מאד מאד חברותית ועצמאית וממש ממש טוב לה בבית! ראשית כל זה שהיא בבית לא אומר שאין לה חברה. יש לה אותך ואת אחיה שזה המון. בצהרים לכי איתם לגן שעשועים יהיו שם עוד ילדים. את יכולה גם לקחת אותם לגימבורי בקניונים ויש שם עוד ילדים. אני רק אציין שאני גרה ביישוב קטן אז אני לא נוסעת לקניונים והבת שלי ממש שמחה. יש גם המון דברים שאת יכולה לעשות איתה בבית. יהיה לך גם המון גמישות לבוא ללכת לנסוע לאן שבא לך מתי .שבא לך. להישאר בבית עם ילדים זה קשה ומתסכל לפעמים אבל ממש מדהים. אני כ"כ מקנאה בך. כנראה שאני הולכת לצאת לעבוד אנחנו צריכים עוד הכנסה ואני ממש לא רוצה. רק תדאגי ךעצמך לקצת חברה כי מנסיון זה יכול להיות קצת בודד. תחפשי עוד אמהות שנשארות בבית אצלך באיזור. אז המון בהצלחה!

השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך