דיברתי עם הזייגעריה בבית אל...עוקר הרים

אז ככה. מהיום ישיבת בית אל נמצאת בגבעת האולפנה, ולא רק שיעור א' מכינים ביצורים...

הראש הוא שאין תוכנית ממש מסודרת, מי שבא ברוך הבא. אם אתה רוצה לבוא ולהכין ביצורים כאוות נפשך אף אחד לא יפריע לך. גם ח"ו במקרה של פינוי- הראש הוא שאף אחד לא יגנה ולא יפריע. מי שרוצה שיעמוד בצד ויצעק ומי שרוצה שיפרק את השוטרים.

הרב זלמן עצמו בעד לפגוע בכלי ההרס עצמם, ולפגוע בשוטרים רק מתוך הגנה עצמית ולא לכתחילה. כאמור לעיל, זו דעתו והוא לא מתכוון לכפות אותה בשום צורה.

לגבי הסכם- אין הרבה סיכויים שיהיה, וודאי לא באמצע פינוי. גם אם יהיה הסכם הוא יכלול את המשפחות ואולי את הישיבה. מי שירצה יוכל לבוא ולהתנגד ואף אחד לא ימנע זאת ממנו.

מנסים להביא כמה שיותר ישיבות וחבר'ה, ללמוד במקום ולעזור במניעת ההרס.

האם מתכוונים לנצח? תלוי ברמת האופטימיות של מי שאתה שואל. גם מי שלא חושב שאפשר לנצח, חושב בהחלט שאפשר לגרום שלא יהיה לאף אחד חשק לעוד פינוי.

(במאמר מוסגר, זה מה שכיף עם הרב זלמן. לעולם הוא לא יגנה ולא יפריע לחבר'ה הקיצונים)

לא יודע למה זה עושה לי דז׳ה וו ....ניתאי הארבלי
אני לא כזה פסימי אבל שמעתי הסתגננויות כאלה בעבר והאמירות האלה שוות לתקשורת לא למעשה בפועל...
לו יהי....
למעשה החבר'ה בשטח פועלים כךעוקר הרים

אגב, מי שמגיע ורוצה ליצור איתי קשר. יכול למסרש.

בדרך הטבע, נשאר רק לצפות למשיח.משכנות הרועים

אין היום שום בעיה לביבי להרוס את כל ההתיישבות ביהודה ושומרון.

בגוש קטיף זה עבר בדממת אלחוט (למעט מקום אחד-שתיים) והיום זה אפילו לא מעניין אף אחד.

אך ורק משיח.

מי שאומר אחרת, פשוט חי בסרט.

נכון, אבל זה לא סיבה לחבוק ידיים...ניתאי הארבלי
חייבים לפחות למחות!
ו... לבקש משיח!
סבבה אבל לא לחיות באשליות.משכנות הרועים
ונהי בעיננו כחגבים אבל קראדי העריך אותנו יותר...עוקר הרים

כמובן שבלי עזרתו יתברך שום דבר לא ילך, אבל בדרך הטבע אפשר בהחלט גם לעצור את ההרס הזה.

חבר'ה שוכחים שגם למשטרה ולפוליטיקאים יש הגבלות ולא רק לנו.

המשטרה לא יכולה לסחוב פינוי יום יותר מהמתוכנן. השוטרים שלא קיבלו את המילקי בזמן יכולים לערוק. הממשלה הזו ככל הנראה לא יכולה יותר מכמה בתים בלי להתפרק.

מומלץ לקרוא את הראיון עם קראדי ימ"ש. דע את האויב

חמוד הקטע של המילקי! ואני ממש מסכימה,מה עושים מאנונימי (פותח)

אתה יודע מה מתכוונים לעשות מחר?

אם אני מגיעה בסביבות שמונה, תשע בערב יהיה לי שם מה לעשות? יש אוהלים לבנות?

ומה הלוז של מחר?

תודה רבה! ויומטוב

אני מסכים לחלוטין עם דבריךאין עליו

דבר אחד מפריע לי "...עם קראדי ימ"ש."

הוא יהודי,ובכל זאת יש לו נשמה יהודית ובעז"ה הוא יחזור בתשובה שלמה.

תתפלל עליו זה יעזור בעז"ה.

עוקר הרים, אתה נמצא בגבעה כל הזמן?אנונימי (פותח)

אתה מארגן שם גברים או משו כזה?

שאני אדע למי לפנות אם אני רוצה לבוא.

גם בנות מתכוונות להגיע? ומחר?אנונימי (פותח)

אני ממש רוצה לבוא, אבל זה שייך? זה יהיה צנוע אם אבוא עם כמה חברות שלי?

אני ממש רוצה תשובה

תודה רבה!

ושכוייח ענק!!!

אבל הפסדנו.רכס רמת מגרון

ב"ה

עכשיו, אחרי שהוא ראה שכבר אין סיכוי נראה לעין להגיע להסדר סביר ושביבי לא מתכוון לעמוד בהסכם, עכשיו הוא קורא למאבק.

אבל אנחנו כבר הפסדנו.

ברגע הראשון שיצאה ההכרזה על כוונת הפינוי, הרב מלמד על פמלייתו, יצא כדי ש'לא תהיה עמונה שניה' כדי 'להציל את הבתים' או 'להשיג אישורים למקום אחר'. 

הוא מאכער.

הוא ויתר.

הוא פשרן.

השיח הציבורי בחברה שלנו הידרדר ממקום של אחיזה ובנייה בארץ ישראל למקום הזוי שבו תחילת כל מהלך כזה הוא בפגישה בין הממסד לזייגער המקומי בניסיון להגיע להסכם. למה זה מצב הגיוני? למה אין כאן אמירה עקרונית שאנחנו לא מוכנים לפנות נקודה. עכשיו אתם יכולים לבוא לדבר כמה שאתם רוצים.

עצם המוכנות ואפילו הרצון של מנהיגי המתנחלים, פעם אחר פעם, להגיע להסדר, לנסות לסגור דברים מאחורי הקלעים, 'למזער את הנזק'- גרמו לנזק גדול וכמעט בלתי הפיך!

הרב מלמד היה מוכן לדון על פינוי שכונה בארץ ישראל.

ושלא ינסה להתחמק או להכחיש.

הרב מלמד גם הניח את היסודות לדיון דומה בנוגע לגבעת אסף ולמגרון, שלגבעת האולפנה יש השלכה ישירה עליהם.  הרב מלמד וחבורתו ערערו את האמירה שלנו, והפכו אותנו לחרדים שסוחרים בעקרוניתיהם בעד כסף לישיבות, אה.. אישורי בניה.

לתורה כזו, שלא חיה את הקשר, והופכת אותו למתמטיקה - איני רוצה להשתייך. תודה.

ושימשיך לא לגנות. זה ממש משנה כרגע.

[אגב, לקרוא למסירות נפש מצד אחד, ולקרוא שלא לפעול באלימות מצד שני - אין כאן איזו סתירה? כאילו: מה הוא מצפה שנעשה? נחבק את האבנים כל כך חזק שנשמתנו תפרח?]

בציפיית הישועה.

^^^ בדיוק.אמא אדמה
אין לי מה להגיד חוץ מזה שאני פשוט מזועזע.א. יהושע
עבר עריכה על ידי א. יהושע בתאריך כ"ח סיון תשע"ב 12:01

מה אתה חושב לעצמך? אפשר לדעת?!

אינ יודע שאדם שמדבר ככה לא הולך לחזור בו מהדעות שלו. 

וחבל, אבל לפחות אני אנסה לקיים מצוות תוכחה.

אתה השתעגת? חסר לך בורג כלשהוא?!

תרים את הראש רגע, מה המטרה שלך בעולם? 

אני יוצא מנקודת הנחה שאתה רוצה להיות עובד ה'.

לעובד ה' יש מטרה כללית, לעשות את רצון ה', ולבזות תלמידי חכמים זה ממש לא לעשות את רצון ה'!

אני לא הולך להאריך עכשיו בחומרת העוון של ביזוי תלמידי חכמים, כי אין לידי מקורות מתאימים, אבל אני יכול להגיד לך מהזיכרון שזה אחד הדברים החמורים ביותר שיש.

אני לומד בישיבת בית אל, ואני תלמיד של מו"ר, הרב זלמן. 

תאמין לי, אני לא מבין למה הרב זלמן הולך בכיוון הזה, אבל יש לי אמון ברב. זאת לא אמונה עיוורת, זאת אמונה בתלמיד חכם, שלא ידוע לי על מישהו שמפקפק על גדולתו, שאין פיקפוק על כך שארץ ישראל חשובה לו. אם יש מישהו שיפקפק על כך- זה מראה שהוא פשוט לא מכיר את הרב.

אז גם אני לא מבין למה הרב בוחר בדרך הזאת, זה כואב לי, אבל יש לי כבוד לתמידי חכמים, יש לי הכרות עם הרב, ולכן יש לי הנחת יסוד. הנחת יסוד בסיסית והכרחית.

או שהוא מביט מבחוץ ולא משוחד....עיינות ותהומות
מה הקשר בין כבוד תלמידי חכמים לשוחד?!א. יהושע
ידוע שהשוחד יסלף דברי פיקחים ויעוור עיני צדיקים...dovi2
נו, אז גם אתה מצטרף למבזי התלמידי חכמים?א. יהושע
ודאי. אני סובר כשיטת ר' עקיבא.dovi2

"מי יתן לי תלמיד חכם ואשכחו כחמור".

*אשכנויהודי מרמ"ג

דובי, מזל יש אותך...

יהודי רמתי תה יודע טוב מאוד שאני לא מזלזל ברב זלמןdovi2

אבל עצם הטענה של 'ביזוי ת"ח' כבר גורמת לי לבדיחות דעת רבתי... בפרט כשהיא חוזרת על עצמה בפורום הזה כל ראשון שני שלישי רביעי וחמישי. מצחיק לראות את אלו שעוד מנסים להוכיח על זה....

יהי זכרו ברוךdovi2

מי ביזה את הרב?רכס רמת מגרון

ב"ה

אני בהלם ממך.

כתבתי טענות ענייניות ומפורטות לגבי התנהלות שהיתה שקופה לכל שבעיניי, ובעיני רבותיי איננה מוצדקת.

אתה חושב שאני טועה והרב מלמד צודק? בבקשה, תסביר מדוע.

אתה חושב שאין לי הצדקה לכתוב כנגד מה שהרב מלמד עשה? זו לא תורה.

לא כתבתי דבר ברמה האישית נגד הרב ולא כתבתי דבר שלא ענייני.

אם אתה לא מסוגל להתמודד עם הטענות אחת לאחת, אז בבקשה. שמור את הביקורת האישית שלך לעצמך. תודה.

בציפיית הישועה.

אני אשתדל להסביר את עצמי קצת יותר טוב בשבילךא. יהושע

כתבת טיעונים על ההתנהלות של הרב.

אז ככה, יש דרך לשאול על דרך התנהלות של הרב, לשאול, לברר, לנסות להבין, אתם יודעים מה- אפילו לא להסכים, להחליט שהדרך שלי היא אחרת, בדרך תורנית אחרת, דרך של רבנים אחרים,

אבל, גם אז- צריך לדעת שיש דרכים אחרות, יש רבנים שסוברים אחרת.

אבל ברבנים צריך לנהוג בכבוד! לשאול, להתפלא, אפילו לחלוק- אבל לתת לגיטמציה.

זה מה שאני רוצה, ונראה לי שהנקודה הזאת חסרה אצלך.

זהו.

אם הייתי כותבת שהרב מפגר סתום ומטומטםרכס רמת מגרון

ב"ה

אז אולי היה צדק בדבריך.

כיוון שכתבתי בצורה עניינית נגד דברים מסויימים שהרב אמר או עשה, ונימקתי את התנגדותי, נראה לי שאין לטענותיך בשר.

בציפיית הישועה.

"רב" אינו אדם חסין טעויותמשה

צריך לכבד אותו כמובן (בכלל באופן כללי צריך להשתדל לכבד כל אדם), אבל מכאן ועד קבלה עיוורת סטייל החסידות - הדרך ארוכה.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^אנונימי (פותח)
הלווו תירגעי!!גבית האולפנא
קודם כל מסכימה עם א. יהושוע!
לרב זלמן יש הסתכלות כללית ולאומית יותר רחבה משלך(בלי לזלזל חס וחלילה) אחרת הוא לא היה מהמנהיגים של הציבור..
דבר שני להגיד על רב ״הוא ויתר הוא פשרן״ ומה שעוד רשמת שם זה בטח לא כבוד שמים וגם על בנאדם פשוט מישראל זה לשון הרע, אז קל וחומר על רב גדול כמו הרב זלמן.
וזה לא ענין של משחקי כבוד פה מי ניצח אז מחיקת התגובה של או לפחות התנצלות לא תזיק....!!
למה זה לשון הרע?רכס רמת מגרון

ב"ה

תוכיחי לי שהמציאות אחרת.

בציפיית הישועה.

יש כלל בטבע..גבית האולפנא

מי שעוצם את העניים לא רואה..

אז כדאי שתפקחי אותם מהר ולא תהיי ראש קטן

אנחנו את מצוות תוכחה ניסינו לקיים..

עכשיו זה כבר תלוי בך.........................

לשון הרע זה כשזאת המציאות.אורח כלשהו

הוצאת שם רע זה כשזה שונה. הכונה בפשרן היא "הוא לא באמת נלחם" ולכן כולנו מזדעקים.

אכן הוא פשרן גם ליפ ההגדרה הזוטוביה2

כי הוא לא באמת נלחם אני רואה כל כך הרבה קישקושים בשמם לדוגמה שלוקחים לו ילד וכו' אומר לך דבר אחד אם להורים שלי היו לוקחים ילד הם היו נלחמים והורגים בשבילו אבל לכול החבורה שלכם חשוב יותר לא לשבור את הכללים ולהישאר ישראלים טבים שהם לא באמת נלחמים בממסד הישראלי ולכן אנו אומרים שהם פשרנים

צודקתאלעד
בכל מקרה, אל תצפי להתנצלות

כאן כל דרדס מחשיב עצמו מינימום גדול דור
תפסיקו לגרור כל דיון לכיוונים לא קשורים!יאיר ש
מממ... מעניין...nermerאחרונה

בדיוק אבא שלי כותב ספר על ההשקפה הלאומית הרחבה, ולא זכור לי שראיתי שם משהו על גדולי הדור של היום... אם הייתי סומך על מישהו כיום בראיה לאומית רחבה, זה לא על הרב זלמן, למרות שהוא יחסית מבין. (ויחסית, זה אומר המון...)

כיום רבנים רבים ומוערכים לא קוראים את המפה הלאומית נכון, אז איך אני אמור לדעת אם להקשיב להם ומתי? יש לי רב שמסביר לי בהיגיון את החלטותיו, ונותן לי את כל הנתונים שהביאו אותו לסבור ככה. למי אני אמור להקשיב? לרב שמנסה לשכנע אותי תוך שאינו מסתיר ממני דבר, או לרב שפוסק בלי להסביר בבהירות גמורה מדוע?

קצת מבולבל, אבל זה בגלל שהתגובה הזאת הכעיסה אותי.

לרוב אני לא מסכים איתך אבלניתאי הארבלי
בזה^ כל מילה נכונה...!
לרכס רמת מגרון -לא יזיק לך לדעת קצת פרטיםאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי מעמיד בתאריך כ"ח סיון תשע"ב 19:43

בס"ד

דבר ראשון אני מוחה בתוקף על ביזוי ת"ח, מקווה שתחזור בתשובה על כך, כדי שלא תפגוש את גורל מבזי התורה לעתיד לבוא.

ולעניינינו:

לפני שאתה מוציא ביקורת, כדאי שתדע קצת עובדות, אחרי זה תבדוק אם הן נכונות, אז להבין שאתה ככל הנראה לא האדם החכם בעולם, ורק אז לדבר לכתוב אתה כזה. למרות שהתורה לא צריכה לתרץ את עצמה בפני אחרים, אני אפתח לך פתח בתקווה שזה יסדוק לך את חוסר האמון ברבנים (שמפיהם אנו חיים).

הרב זלמן קרא למאבק מתחילת הדרך. עוד לפני שנה וחצי מתי שהבג"ץ הוציא את פסקו המעוות, הרב זלמן הביע דעתו בעניין. מאז התנהל מאבק במסדרונות הכנסת, שהיה הקרוב ביותר אי - פעם לשאת פרי (ע"ע מליון ציטוטים מכל חברי הליכוד ואף  נתניהו). לאחר שהחוק נפל ודרך זו כשלה, הממשלה שלחה את שליחיה ע"מ למנוע פינו אלים. היסוד של המו"מ מצידו של הרב (ועודנו כזה) הוא שהבתים לא יהרסו. אמת, היינו רוצים ניצחון גורף ומוחלט. אבל ברגע שהמבנים לא יהרסו, והעולם יחכה למשפט (הצדק) במחוזי, ההפסד כאן לא כ"כ קיים. בעיה הלכתית ודאי אין כאן.

לגבי הסתירה בדבריו של הרב, יש מה שהוא אומר לתקשורת - פוליטיקלי קורקט, ויש מה שהוא מוציא לעם - מסירות נפש. לתלמידיו הרבים בישיבה ומחוצה לה הדברים ברורים כשמש בצהריים. האמירה שלא יתכן שום פינו משום אחיזה בא"י, עודנה עומדת בעינה וכך תמשיך.

הציבור אכן התרגל שניצחון מגיע רק במכות. אבל אם ייחתם הסכם שמשאיר את הבתים על תילם, אנחנו צריכים לשמוח בניצחון הזה, גם אם הוא מקומי ולא גורף. כל טוב

נ.ב. את המידע הזה אני בתור אחד מהזייגערים הנ"ל. אם יש שאלות נוספות לבירור דרכו של הרב, הנני כאן... 

בחורצ'יק..זאת אומרת..ילדון!!(הכוונה לרכס רמת מגרו)2 גדות לירדן

אם אתה רוצה לחיות לפי רצון ה'... כדאי שתחשוב כמה וכמה פעמים (כי נראלי פעם אחת לא תספיק לך) ממה ה' הכי מרוצה...

הוא יהיה מרוצה מזה שתגור ברכז רמת מגרון ותחשוב שאתה יהודי טוב שמיישב את הארץ ובינתיים מבזה תלמידי חכמים???!

וזה לא שאתה לא מגיע לקרסוליים של הרב זלמן אלא אי אפשר להגיד אותך אפילו באותו משפט..

תזכור את זה טוב!!!!

כבוד חכמים=כבוד ה'....

אמנם הכי כיף והכי אקשן (וגם תכל'ס עושה הרגשה טובה כאילו אני מוסר ת'נפש על אדמת הקודש) להיות פאנט..

אבל לקיים את רצון הבורא זה לכבד תלמידי חכמים בכל הכבוד הראוי להם...

וזה לא סותר אתה יכול להיות אוהב הארץ וגם לכבד תלמידי חכמים...

אז אל תשכח את זה!!!

ותאמין לי!!!! הרב זלמן אוהב את ארץ ישראל בדיוק כמוך אם לא יותר.. (זאת אומרת בטוח יותר!)

ככה מדברים על רב בישראל? קצת ריסון...שרית יורב
יש כאן הרבה כח ורצון לפעולמרימוש!

אולי נכון לצורה אחרת של פעולה ולא רק ניסוחים נגד שוטרים?

צריך שיבואו מבוגרים ולא בנות!מקשיב_בסבלנות

בכל הפינויים נראו בני נוער נגררים על ידי שוטרים.

נראה אותם מעיזים לגרור את גדולי רבני המגזר!

ולדעתי אחרי שראינו כמה בזיון וחוסר צניעות היו כשבנות פונו, לדעתי אסור שבנות יהיו באזור. הן גם נגררות על ידי שוטרים, מה שלא מוסיף להן כבוד רק טראומה, וגם סובלות מהשפלה והטרדה מינית והיו כאלו לרוב בעמונה.

אז שני דברים:

1. שאחוז בני הנוער יהיה מקסימום 40 אחוז. למה לא רואים את המבוגרים בשטח בהמוניהם?

2. שבנות לא יהיו חלק מהפינוי. שילכו להפגין פסיבית במקום אחר בו אין חשש ששוטרים יידבקו אליהן בצורה חסרת כל כבוד וצניעות.

נראה אותך מביא לשטח את גדולי רבני המגזר להילחם.אלירז

כך או כך - וברוך ה' שכך

אם תביא אותם לשטח - הנוער הם אלו שיילחמו ברגע שיראו חייל או שוטר נוגע ברב.

לחשוב שתוכל -להביא מבוגרים שיש להם עבודה וצורך לפרנס משפחה בלי בעיות מול בית המשפט - זה נאיבי.

לגבי הבנות - אני כמובן מסכימה איתך ב-100%, כוחה של אישה - בתפילה.

למרות שיבואו בנות אחרות ויצעקו עליך כאן, כיון שמאוד קשה לעמוד ולהסתכל מהצד בלי אפשרות לעשות, כשפוגעים ביקר לך.

רוצים לארגן תפילת בנות ליד השכונה..בחורשה!2 גדות לירדן

אין מה לעשות.. (עם כל הכאב שלא להשתתף בפועל) כוחנו בתפילות!

מי שחושב שאפשר להלחם במדינה כי היא רעבה למילקיאורח כלשהו

חיב"ס.

בשביל זה צריך לפחות מאות אלפי אנשים,משהו שמהווה חלק משמעותי מהמדינה ואומר שחלק מהמדינה נגד זה.

הרב זלמן חושב על כל חלקי התורה-לכן אסור להרים יד על שוטר,אבל מצווה לקשור את עצמי לבית ושיוציאו אותי בכח,גם אם יורים בי.

למה לחתור להסכם?לענ"ד כי הבעיה חוקית,וצריך לחתור לבניה חוקית. ההבנה שאי אפשר להלחם על המקום בלי אלימות  ו/או מאות אלפי אנשים מביאה למסקנה שכדאי למנף את הגירוש והשבר הנקודתי לבניה וצמיחה.

איפה כתוב כך בתורה?אנונימי (פותח)

"הבא לפנותך, השכם לקשור את עצמך לבית גם אם יורים בך" לא הבנתי איזה חלק בתורה מסביר שכך יש לנהוג?

אורח כלשהוא-אתה ודומיך תומכים באלימות כלפי יהודים.משכנות הרועים

יהודי שיורים בו והוא לא מגיב בגלל סיבות הקשורות ב'מוסר' (ולא מפחד לשבת בכלא או סיבות מוצמדקות אחרות) - הוא חלאה שלא ראויה להקרא 'יהודי'.

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה