התחלתי לעבוד על זה נגמר לי הכח באמצע...
אבי רואה:
אני אקרא לכל תושבי בנימין לקום ולמחות, גם פיזית, ואם תתארגן מחאה במקום – להגיע למקום",
איציק שדמי:
"אני לא רוצה לפנות לראש הממשלה אלא לעם ישראל - תתעורר! גם אנשי שמאל ומרכז צריכים למחות נגד העוול. אם יהיו אלפי מוחים לא תהיה הריסה".
בני קצובר:
לצערי כמעט שיתפו איתם פעולה במאבקים הללו בגלל שהם לא הציבו קו תקיף ונחרץ למעשה הם שידרו שאפשר למרוח אותם"
משה פייגלין:
התנתקו ממועצת יש"ע. בנו ערוצים עוקפי זמביש. רוצים תקציב ליישוב? פנו ישירות לשר הרלוונטי. הפסיקו לשלם מיסי אמנה. אל תצביעו למועמד מקומי שלא מתחייב להפסיק לממן את הגוף הזה. הבינו שמה שאיפשר את הגירוש אז, מאפשר אותו גם עכשיו.
כצל'ה:
"אני קורא לכל אוהבי ארץ ישראל היות מוכנים למסור נפש, לא נפגע בחייל, לא נפגע בכלי, תהיה התנגדות"
הרב מלמד:
"אנו קוראים לכל הציבור ולחברי הכנסת נאמני ארץ-ישראל להצטרף למאבק נחוש במסירות ובנכונות להקרבה",
קוממיות והוועדים:
"אנו קוראים לכל הציבור ולחברי הכנסת נאמני ארץ-ישראל להצטרף למאבק נחוש במסירות ובנכונות להקרבה",
הרב אבינר:
"מנהיג אמיתי לא מחפש עסקאות. השאלה האמיתית היא האם ארץ ישראל שלנו או לא שלנו – והיא שלנו, אז אסור לנו להתפשר"
ראש מועצת בית אל:
"לכן המאבק נמשך. מגיעים לשכונה מאות אנשים, משפחות שלמות ישנות במקום כדי למנוע בגופם ולומר שלא ניתן בשום אופן שהדבר יקרה".