אוקי!
אני מסיימת עכשיו שישית באולפנה בנרכז הארץ, וממש לא היה לי טוב שם (בלשון המעטה)אז אני רוצה לעבור לפנימיה שנה הבאה.
קראתי את השרשור אולפנות שנעוץ, ויש כמה אולפנות שהיו נראות לי טובות, אבל חוץ מהשרשור המסכן הזה אני לא יודעת עליהם יותר כלום ולא מכירה אישית בנות שלומדות בהם אז אני צריכה עליהם קצת יותר מידע (ברור בהמידע הכיטוב הוא מבנות שלומדות שם, אבל אני גם רוצה לדעת מה חושבים על האולפנות מבחוץ..)
מה שאני צריכה באולפנה מבחינת הצוות:
צוות שיש בראש שלו קצת יותר מלימודים (אבל לא צריך בי"ס לאמוניות או משו כזה) , צוות מתחשב באמת שייקבל אותי גם אם מבחינה לימודית מאוד לא השקעתי שנה שעברה, ופנימיה לפחות 3 ימים בשבוע עם תנאים פחות או יותר טובים..לא צריך בית מלון..
מבחינת הבנות:
אני באה מבועה אחת גדולה שקוראים לה המרכז ושמה באמת כולם אותו דבר- דסות+ אבל לא יותר מדי, אריאל מבחינתם זה דוסי מדי ובנ"ע זה רמה דתית נמוכה מדי אז רק עזרא, וכל אחת שם שכפול של השניה. הייתי רוצה אולפנה שיש שם גיוון, ואל תשכחו שמבחינתי אפילו אולפנא שכולם שם ביישובים זה גיוון.. אני רוצה אולפנה שיש בה גם דוסות מאוד וגם כאלה שפחות, וגם בנות בעזרא ובאריאל ובבנ"ע.. בקיצור- מחוץ לבועה..
זה האולפנות שהיו נראות לי טובות, אני אשמח אם תגידו לי אם הם מהסוג של מה שאני מחפשת..
1.אמנה כפ"ס- פגשתי בחופש בסמינריון עזרא מישי שלומדת שם והיתה מרוצה מאוד, אבל זאת רק מישהי אחת ואני לא באמת דיברתי איתה יותר מ5 דקות.. המנהל שם באמת נחמד? הוא יסכים לקבל גם מי שלא כ"כ בסטטוס של ה"התלמידה הטובה"? ואיך הבנות שם?
2.כוכב יעקב- מישי זרקה לי את השם אבל באמת שאין לי מושג עליה כלום חוץ מהשם שלה, וגם בשרשור למעלה לא כתבו עליה כ"כ..
3. חלוצה- ממה שבנות כתבו הבנתי שזו אולפנא טובה. יש קצת יתר פירוט? מה הסגנון שלה?
4.בית אל-הייתי שם בסמינריון אז אני יודעת איך התנאים שם, אבל איך הבנות? וההנהלה?
5.עפרה- מישי אמרה לי שזה אולפנה של בנות מאוד ערסות ושאני פשוט לא יימצא שם חברות אם אני לא כזאת..זה נכון? כי מבחינת ההנהלה זה נשמע אחלה מקום..
זהו..אני מאוד יישמח אם תענו לי מהר כי זה די דחוף, ואין לי מקור אחר להשיג מידע על האולפנות (והצעה שלי - אל תנסו לחפש אולפנות באתרים כמו סטנדר כי המידע שם לא אמין... בד"כ ההנהלה של האולפנה מספקת אותו וברור שבחינתם האולפנה שלהם מושלמת..)
תודה רבה מראש!!!