זאת בהתאמה לסעיף המצ"ב בספר המצוות של הפורום:
שרשורים שהנושא שלהם חרוש ומתפתחים כל פעם מחדש לשרשורפלצת
[כגון: גיוס לצה"ל כן או לא..] – יינעלו!
אם למישהו יש בעיה - שיאכל גוייאבה!
זאת בהתאמה לסעיף המצ"ב בספר המצוות של הפורום:
שרשורים שהנושא שלהם חרוש ומתפתחים כל פעם מחדש לשרשורפלצת
[כגון: גיוס לצה"ל כן או לא..] – יינעלו!
אם למישהו יש בעיה - שיאכל גוייאבה!
איזה טוב ה'!!!!וצטטת סעיף אחר.
כי לא התכוונתי למחוק בגלל -מה שאתם קוראים "ביזוי"-
אלא בגלל החפירות הקודחות שעולות כל פעם בשם קדושת הרבנים, גם במציאות שלא פגעו כלל בכבודם ולא העלו אותם בנושא.
זה פשוט חופרר!!!
נקודה.
מרדכייצאתי בחריפות נגד הרב מלמד ואין לי שום עניין להתרפס מול שום רב שעושה כנגד מה שרבותיי אומרים.
זה פשוט חופר..
ודווקא לא התכוונתי לסנן את השרשורים הנ"ל בגלל ה"מבזים" אלא בגלל ה"מתבכיינים שאחרים מבזים".
עוד שנייה מוחקים לך... לצערי...
בכך שהוא מסובב אותך לפלג את הציבור מבפנים.
אבל גם ככה נוער הגבולות חצה מספיק קווים אדומים, ואני חושב שאני מעדיף גם ככה לא להגדיר אותם כחלק מהציבור הדתי.
ואני לא חייבת לצדד בו.
גם לא הגנתי פה על הרב מלמד, אז לא הבנתי איך אני "לא מסכימה שאיך שהוא ישמעו דברים לא הכי טובים על הרב מלמד"
אני מעבירה את הביקורת שלי על כל רב שהוא בהתאם לרבנים שלאורם אני הולכת ובצורה מכובדת.
אני לא מקבלת כסף על הניהול, ופירסמתי כבר מזמן הודעת הבהרה
שאין במה שאני כותבת ייצוג של הפורום או הערוץ, אלא אך ורק דעה שלי.
אז אם אתה רוצה קישורים לתגובות-מאוד-לא-מתייפייפות שלי כלפי רבנים אחרים והרב מלמד בפרט, אתה מוזמן לאישי.
במידה ומנהלי הערוץ ובתוכם הרבנית והרב מלמד יחליטו שאין לי מקום בניהול הפורום הזה-
אין לי בעיה לקום וללכת, יש כאן מנהל נוסף שעושה עבודה נאמנה ומצויינת!
אני לא עושה שקר בנפשי כדי לשמור על הכיסא..
תקרא שוב את מה שכתבתי לניתאי הארבלי.
אני לא מסננת את השרשורים שעוסקים בסוגיית ביזוי ת"חים בגלל "המבזים"
אלא בגלל אלו שחופרים בלי סוף על כל מילה שטוענת אחר מהרב - והם צווחים וצורחים "ביזוי"...
מגיע לשם ונאמרות אותן טענות שוב ושוב ושוב
ואנשים חדשים מגיעים וחופרים את אותן שאלות - זה נמאס!
כשתהיה מנהל הפורום תקבע את החוקים!
אני לא מקבלת שום!! אבל שום הוראה מלמעלה!!
שרשורים חשובים של דניאל לא נמחקו!
(הוא טען על שלושה שרשורים, אחד עם בדיחה -שלא מצאתי במחוקות, אחד שהוא דיבר על שמועות שרצות בעניין בלאגנים בבית-אל בלילה, וכבר נפתח עליהם שרשור ואחד ששאל על השרשור שנמחק)
ואין לי שום ניגוד אינטרסים, אני מאפשרת לחבר'ה פה לכתוב מה שהם רוצים, ולי עצמי אין עניין לשווק את הרב מלמד!
אם אתה מתחיל לחשוד גם בי שיהיה לך בהצלחה...
רק שתדע - שנפגעתי עד עמקי נשמתי!!!
והחושד בכשרים לוקה בגופו!
למה מחקו לי היום שלושה(!) שירשורים!
דווקא לי שאני לא כותב בוטה(יחסית) ולא מתלהם.
שירשור ראשון-בדיחה.
שירשור שני-תמיהה על מחיקת הראשון.
שירשור שלישי-על פעילות שמתארגנת הלילה.
האם יש הוראה מלמעלה למנוע מחאות דמוקרטיות?
לגבי העניינים הלילה...
בכל אופן, יטופל.
ואם זה לא הנושא, אלא סתם נספח?
בלי קשר לשרשור הזה אבל הבנתי שלאחד האנשים פה יש תמונות של מה שהיה שם, אשמח אם יעלו את התמונות כדי שנוכל לדעת מה היה שם באמת, וכן נוכל להראות את הדברים לרב מלמד שאמר לנו שהוא לא יודע מה היה שם אבל זה הבתים זה שטח פרטי ולכן הם לא מוכנים שיכנסו לשם אנשים אחרים, אבל הוא גם אמר שלא היה על דעתו זה שהביאו ערסים להרביץ לאנשים.
בין אם הראו לו תמונות או לא~!
שירד לעם ויבוא לראות בשטח!!!!
מה זה הגועל נפש הזה?
הרב מלמד אמר שכרגע הבתם נשארים בידי הישיבה ולא מועברים לממשלה עד הזמן שיבואו לנסר\להעתיק\להרוס ולכן זה השטח שלו והוא לא רוצה שיכנסו לשם אנשים אחרים והרב לא ידע על זה בזמן אמת רק לאחר כמה שעות סיפרו לו מה היה שם ומסרתי מה שהוא אמר

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונה