אז ככה, למרות הכל, ההורים הם חשובים. וזה לא פשוט אם הם מתנגדים. ממני נפרד מישהו אחרי שהייתי אצלו בשבת להיכרות, והוא סיפר לי מפורשות שזה בגלל הוריו שמתנגדים. היה לו גם אח שהתחתן, שהוריו התנגדו לפני החתונה לבחירה שלו, הוא התחתן בכל זאת וההורים שלו החרימו אותם וורק אחרי שנולדו הילדים הם קיבלו אותם איכשהו חזרה. והוא אמר לי שהוא ממש מצטער אבל, אין לו כוח לעבור את כל זה. למרות שבהתחלה הייתי מאוד עצובה, היום אני ממש ממש שמחה שלא התחתנתי איתו, ויש לי ב"ה גם בעל שאני מאוד אוהבת, וגם חמות נפלאה.
בישוב שלי, משהי נפרדה ממישהו שהיא הכירה כי הוריה התנגדו, לצערי בגלל נושא של עדה.
ואחותי נפרדה ממישהו בגלל שהורי התנגדו - אבל, במקרה הזה, אחותי פשוט גילתה שהם צדקו בהתנגדותם כי הבחור היה לא משהו..., והם לא היו חלילה מנדים אותה, אם הייתה בכל זאת מתחתנת חלילה אם האדם הזה.
ולסיום, סיפור הפוך, אמיתי, ממקור מוסמך: אשכנזיה התחתנה עם ספרדי, וזה היה נראה להורים לא רצוי ולא ראוי (זה היה לפני דור), אבל לאחר החתונה, כשזכו להכיר את החתן טוב הלב והחרוץ, הוא זכה להיות החתן האהוב עליהם.
אז לסיכום, אני בעד אהבה, ולפעמים אולי כן צריך ללכת בניגוד לדעת ההורים, אבל, זה כן נקודה חשובה למחשבה!
בכל מקרה בינתיים ההורים עוד לא ראו ולא יודעים, אז קודם תבדקו אם השד הוא אכן כזה נורא. (אולי כדאי קודם לטפטף או להתייעץ), בכל מקרה יש לכם נושא רציני לדיון בינכם...