איפה שהרבה נכשלו- אתם הצלחתם. חשוב שתקראו:אנונימי (פותח)

לפורום אר"מ היקר, נקודות למחשבה...

"אני יודעת, ילדים, נוער... מה כבר היה אפשר לצפות..."

"אין להם שום כבוד, לא לרבנים ולא לתורה.."

"חבורת אנרכיסטים, תראו מה הם עשו..."

לא. זה לא צודק. זה לפעמים נראה כאילו שיחקו בכם ושיקרו לכם. אתם מרגישים מרומים ואני יכולה להבין למה. לא באתי לתת לכם דברי תוכחה ומוסר, באתי לשתף אתכם בחשיבות של הפורום שלכם דווקא בערוץ 7.

אנחנו גם ככה ציבור מפולג. ובכל יום מתפלגים יותר ויותר. ובכל פעם זה קשה לשמוע, לא כי אנחנו רוצים להתיג משהו שהוא שקרי, אלא כי אנחנו באמת רוצים להתאחד.

וידוי נאות- כשנכנסתי לפורום הזה לראשונה (קוראת סמויה), הייתי בדעה של "אוי נו, נוער הגבעות... חבורת ילדים שמחפשים ריגושים... איך אפשר לתמוך בהם?".

הדעות, הדיונים, הסרטונים, החשיפה שלכם פה, שינתה את דעתי עליכם מהקצה לקצה. מצאתי את עצמי מזדהה, מבינה, מעריכה, מעריצה. מצאתי את עצמי מתנתקת לרגע מדפוס המחשבה הממלכתי שעליו חונכתי. בזכות המפגש הוירטואלי שלי איתכם.

אני יודעת שיש כאן פיצוץ מחריד. לא מסכימה איתכם ובכל זאת יכולה להבין למה אתם חושבים את מה שאתם חושבים.

אבל מבקשת, בכל לשון של בקשה-

אתם עושים את מה שאתם עושים למען א"י ועמ"י, למען ריבונו של עולם, ולא למענכם. זה אינטרס מובהק שלכם לקבל כאן במה וחשיפה כלפי אנשים שלא היו נכנסים לקול היהודי או ללמעש בשביל לקרוא מה אתם חושבים, וזה חשוב, כל כך חשוב, שאנשים יכירו אתכם. וזו הדרך להתחיל להכיר.

בבקשה, מנהלים יקרים (לשעבר?), תנסו להחזיר את הפורום הזה לקדמותו ולהתגבר על המשבר (גם אם זה מצריך שיחה עם מנהלי האתר וכו'). כי אתם בדרך להפסיד הרבה אנשים כמוני, ששיניתם להם המון דברים בתפיסה ובדרך החיים. הרבה אנשים שיתמכו בכם וישמשו "שליחים" שלכם איפה שאתם לא נמצאים, ובעז"ה יזכו להיות איפה שאתם, רק עם משפחות וילדים.

דבר נוסף שעליכם לקחת בחשבון- כן. ערוץ 7 הוא ערוץ תקשורת. וגם לו יש קו מסויים ואינטרסים מסויימים. ידעתם את זה כשפתחתם את הפורום הזה, ואתם עדיין יודעים את זה. זה לא מפתיע שהארועים הללו סוקרו מצד מסויים, כי כל הארועים בערוץ מסוקרים מצד מסויים. זה פשוט כואב כשזה בא על חשבונך. (זה גם כואב לי לכתוב לכם משפט מעצבן כזה, אבל אתם צריכים להבין את זה). אי אפשר לצפות מערוץ תקשורת שלא לנקוט עמדה, כי תקשורת היא מעצם טבעה דבר שנוטה לצד מסויים.

קחו את זה בחשבון, ובבקשה, תחזירו את מה שהיה פה. את הדרך לראות מי אתם ומה אתם עושים.

מקווה שתקראו.

אני.

מצטרף.משה
יש הבדל אדיר בין נקיטת עמדה בערוץ הבאה על חשבונךהמבקש

לבין סדרת כתבות מגמתיות ב72 שעות האחרונות במתקפה על נוער הגבעות....

אני יכול להגיד במפורש שבתור כזה שביומו הרגיל אינו גר בשומרון, שאנשי ימין רבים הקוראים (כמוני) את ערוץ 7 והקול היהודי וסרוגים, לצד YNET, NRG, והארץ  לא היו מודעים למה שקורא  כאן עד לפרסום הכתבה בYNET  שלא הבינו מה קרה בערוץ 7 ומדוע הוא מתחיל להתנהג כמו הארץ וYNET. ברצון לשמור על כבודם של בעלי האתר סטיתם מכל ערך ודרך.

כציוני, ממלכתי, ותומך מוצהר בנוער הגבעות  (לא חותם על כל מעשה אבל מזדהה, מבין, ומקבל את הרוב) אני מודיע קבל עם ועולם (וירטואלי) על נטישתו בלנ"ד של הערוץ  מעתה ולהבא (ואולי, במקרה הטוב אוסיף אותו לרשימת אתרי השמאל שאני נכנס אליהם לקבלת איזון וראיית התמונה בכללותה).

דייייי לאאא אל תלכווווווווווודאץ

עופו כבר לגבעות שלכם חאלס עם הפוזות..

ממש פיתחת כישרון יוצא דופן השבועThe yehudi

להגיב לא עניינית ובהתלהמות.

לגבי הניק 'המבקש' שנטש את הערוץ, מהיכרות עמו אני יודע שהוא גר  היום בצפון הארץ ולא ביש"ע.

וחבל שלא קראת מה שכתב ורק התלהמת.

אולי צריך לבקש מאדמין לפתוח את 'הפורום של דאץ' כדי שתוכל להמשיך לקרוא לכולם 'לעוף כבר' בלי להפריע לאף אחד.

דאץ, אתה אכול שינאה ומלא קיא ציוני!אנונימי (פותח)
כייף לראות אותך נאנק ליחס כלשהו..
נכון ביותרמושיקו

יש הרבה אנשים ששינו דעה בגללכם  - ודווקא בגלל שאתם כאן

יש בזה משו...י"ל
העלית טיעונים פרקטיים רבים. לדעתי הבעיה עמוקה יותראלעד

הפורום הזה מהווה במה לדעות לוהטות וברורות, שמוצגות בשפה לא ראויה.

מהפורום הזה יצאו כוחות רעים מאוד, גידופים מחלוקות והשמצות במשך השנים, לא מכיר רב אחד או איש ציבור -לא מהמיינסטרים ואפילו לא מקצה הקשת הימנית- שיצא מכאן נקי ללא ביקורת ולעג מופגן,

ולדעתי ארץ הקדש עצמה לא רווה נחת מהפורום, שנועד לשמור עליה.

לטעמי החבר'ה כאן עברו את גבולות הטעם הטוב ממזמן, שברו את הכלים הרבה לפני הפרשייה הנוכחית, וההתנהגות שלהם, ללא שום קשר לנושא גבעת האולפנה (שהו אכן כואב מאוד ושאלות רבות כנות וקשות עומדות לפתחו של הרב) פשוט לא ראויה ולא מתאימה.

לדן אני סובר שכדאי שהפורום ישוב להגן על האינטרסים האמיתיים של ארץ ישראל, ע"פ תורת ישראל והרבנים ובחיבור אמיתי והוגן לעם ישראל, ושכל מי שלא מוצא את עצמו כאן שיעזוב. ואני שמח שזה נעשה ביוזמתם.

שפה לא ראויה? הצביעות שלכם שוברת שיאי גינסאנונימי (פותח)

פשוט מדהים שעובד בערוץ שמנהלו השתמש בשפה גסה, מגעילה, מטונפת וגסה

כשהוא שירבט את כתבות הפלסטר השטרימריות נגד הנוער, מעז להעלות על בדל שפתיו תלונות על שפה לא נאותה.

שמע, אלעד - איני נוהג לאיים, אבל במקרה הזה אני פשוט מבטיח שלא אנוח ולא אשקוט, עד שערוץ 7 יפול בלי תקומה.

בכל האמצעים העומדים לרשותי - חוקיים ואחרים. פתחתם בעימות, החלתם במלחמה, הענקתם מכות, השפרצתם הסתה שיוזף גבלס היה גאה בה?

אל תצפו להגשת הלחי השניה. תקבלו הכל בחזרה, והרבה יותר מכך.

אני מסכים עם אלעדאיזה טוב ה'!!!!

כל אלו שאמרו שהם יעזבו מוזמנים לעזוב באמת ולא לפתוח כל רגע ניקים חדשים רק כדי להתנגח.

היה פה מגוון דעות בפורום. עם חלקם הסכמתי ועם חלקם לא. דיונים שמתנהלים בצורה מכובדת מכבדים גם את המשתתפים בהם על מגוון דעות.

ביזוי תלמידי חכמים ודיבורים בצורה לא מכובדת כלפי כל אדם ובפרט כלפי מבוגרים ממכם אינו במקום.

גילוי נאות - השקפתי ההלכתית והרעיונית יונקת מתורתו של הגר"ד ליאור שליט"א ואיני מתלמידיו של הרב זלמן מלמד שליט"א

אחרי שהרוחות יירגעו וכל המתלהמים ייעלמו אני בטוח שנוכל לנהל כאן דיונים רציניים יותר.

צר לי על מעט מהניקים החשובים שבד"כ ידעו לנהל דיון בצורה בוגרת שנגררו אחר הילדים המתלהמים.

^^ כל מילהצעיר רענן
לא מסכים! מצ״ב הצד השני ציטוט מ״למעש״ :אנונימי (פותח)
 תחשבו רגע!
בכל המאבק על שלימות ארצנו ישנם אנשים מהרבה מאוד זרמים ותתי זרמים, אינספור אידיאלים וחילוקי דעות על יסודות ההשקפה ודרכי הפעולה,
אני משתדל להיות אופטימי וכמה שפחות נאיבי ולכן אני חושב שכל הצעות האיחוד או השיתוף פעולה עם סגננות אחרים זה רק מפזר את הכוח האדיר שטמון בנו..  גם בתור מיעוט (הזוי?!) לאחר הגירוש והכאפה הזו ממועצת ישו היתה מגמת התנתקות מהממסד/מההשקפה הציונית,  דבר שצלח וייצר את   גיבוש שיטת יצהר שבנשיאות הרב יצחק גינזבורג שליט״א ואת תורת החיים כהנהגת הרב טל,
מאות בודדות סיפחו עצמם לברסלב / חבד / שאר קהילות בעל אופי חרדי, ישנם גם כאלה שהסיקו שאין עסקנו בהתיישבות בארץ באופן שבו אנו נלחמים עם ממסד,
הכל יפה, הכל טוב!  אבל תראו איך גיבוש העמדות והקהילתיות הזו היא חזקה להפליא, גם הממסד הציוני מכיר ויודע שיצהר (בשונה מבת עיין וחברון) זה גרעין קשה לפיצוח,  קטן יחסית אבל חזק!!! פאנט הזוי וכל מה שלא יגידו אבל מגובש!
אם נשכיל להתנתק מכל מיני ציבורים וגם מאלו הקרויים רבנים (ואיני מזלזל בהם) שנאמנותם היא ליהדות הציונית וכשמגיע יום פקודה מתגלים הם במערומיהם ובאינטרסים אפלים מוכנים למכור את ארצנו ולהכות יהודים צדיקים באיצטלת דאגה להתישבות.. הקץ לקלישאת הלהשפיע מבפנים הקץ לקללת הקימעא קימעא על כל מהלומה שמנחיתים עלינו הממשל האנטישמי קרי מדינת ישראל, הקץ ללכת באיטיות לתאי הגזים נוסחת ישראל 2012 בתואנה שבין כה וכה יפנו אז לפחות נרויח משו..
צו השעה: התנתקות!!!
כשניהיה אנחנו החלטיים חזקים ולא מתחשבים במה יאמרו רבני הציונות הדתית וההולכים עיור אחריהם, נשפיע ובגדול! לא יגרע חלקנו מחלקם של העדה החרדית שכוחות הביטחון והממשל הציוני מתקפל מעצמו להרגיע את רוחם.. הם פחות מאיתנו בכמות אבל לצערי לא באיכות!
אני קורא להתנתקות מכל השאר, כן! אל תנסו למשוך קולות ולצרף למאבק, נהיה אנחנו חזקים ואז יצורפו רבים אחרים...  

התנתקות שתביא להתחברות!!!
זה לא התנתקות - זו הסתגרותמושיקו

בדיוק כמו החרדים המאה שערים.

יש לכם כאן במה מאוד מרכזית של מגוון שדעות, ששלטתם בה וניהלם אותה בהצלחה.

ובגלל שחלק מסוים בממשק הגדול - חלק שלא כ"כ קשור לפורומים וכו' כתב נגדכם - אז אתם זורקים את מערך ההסברה שלכם?

יש כאן עשרות אם לא יותר אנשים שנחשפו כאן לצד היפה של נוער הגבעות (הם לא רואים פה נוער מופרע, פאות פזורות וכו' הם רואים רק את הניק).

תמיד יהיה מי שיגיע לכאן וימשיך לנהל דיונים - אז או שתובילו או שתעלמו

יפה מאוד(גם אני כנ"ל)מניי770

אז לך תנהל דיונים בתפוז, Ynet ויתר מקומות השחץאנונימי (פותח)

כבר הבנו שכל מה שיש לחבדניקים בראש זה הפצה וקירוב ושזה גובר על כל עקרון ואידיאל.

בסדר

אבל למה פה? גם זה בסה"כ ביצה סגורה של דוסים ואין פה שום הפצה לשום רעיון מעבר לבועה...לך לאתרים כלליים להפיץ. פה זה לא היה פורום של הפצה אלא פורום של פעילות

ערוץ 7 הוא האתר החדשותי הדתי הצנוע הנפוץ ביותרמושיקו

הרבה מאלה שמחפשים אתר מרכזי שייש בו הכל (פורומים,משחקים,וידיוא מוזיקה וכו')מגיעים לכאן

ולא צריך ללכת למקומות לא צנועים, צריך ללכת למקומות מרכזיים.

ונראה שאתה ממש לא מכיר את האתר לפי מה שאתה אומר שזה ביצה סגורה..

ממתי לחב"ד איכפת מצניעות?אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי Admin בתאריך י' תמוז תשע"ב 22:48

אתם מניחים תפילין לאנשים במקומות הכי מזוהמים ולא צנועים ואומרים שזה "עת לעשות להשם"

ויש גם דברים יותר חשובים לפחות כמו צניעות...כמו לא לכתוב באתר שמפיץ תעמולה נגד יהודים כמו שעושה ערוץ 7 

זו בדיוק הנקודהמושיקו

מי שמדבר על מבצע תפילין קורא לדברים כאלה "נאצים". "P

אני לא מרגיש צורך להגיב על תגובה מתלהמת כזו.

בינתים מי שהריץ הכי הרבה את הטיעון הזה מתהפך  השבוע עם יתדו בגיהנם

אני די בטוח שהרב שך נמצא במקום גבוה יותר בשמיםאנונימי (פותח)

מאשר מי שדימה עצמו למשיח ואלוה

ואני בטוח שאתה אלוהיםצעיר רענןאחרונה

שתקבע מי נמצא איפה.

אדיוט מטומטם חולגין מטורף, אם הרב כדורי והרב מרדכי אליהו הלכו לבקש ברכה מהרבי מילובאישט מי אתה הקטן שתשפוט?

אגב, עצם זה שפתחת ניק רק לפני כמה ימים ואתה כבר מתלהם מראה שאתה לא יותר מסתם פרובקטור דפוק. 

אגב, לא מצליח לך.

מצטרף-אר"ם חיזרואנונימי (פותח)
מצטרפת....ענבל

בס"ד

(אגב, אם לא הייתי מגיעה לפורום הזה הייתי סופגת הכל מהתקשורת...

אתם באמת רוצים שכולם יכירו אתכם מהתקשורת?!

ואל תגידו לי שגם בקול היהודי תהיה חשיפה

אף אחד לא שמע על הקול היהודי והיחידים שנכנסים לשם זה אנשי יצהר ועוד כמה נספחים

והם כבר מכירים אתכם).

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה