לפורום אר"מ היקר, נקודות למחשבה...
"אני יודעת, ילדים, נוער... מה כבר היה אפשר לצפות..."
"אין להם שום כבוד, לא לרבנים ולא לתורה.."
"חבורת אנרכיסטים, תראו מה הם עשו..."
לא. זה לא צודק. זה לפעמים נראה כאילו שיחקו בכם ושיקרו לכם. אתם מרגישים מרומים ואני יכולה להבין למה. לא באתי לתת לכם דברי תוכחה ומוסר, באתי לשתף אתכם בחשיבות של הפורום שלכם דווקא בערוץ 7.
אנחנו גם ככה ציבור מפולג. ובכל יום מתפלגים יותר ויותר. ובכל פעם זה קשה לשמוע, לא כי אנחנו רוצים להתיג משהו שהוא שקרי, אלא כי אנחנו באמת רוצים להתאחד.
וידוי נאות- כשנכנסתי לפורום הזה לראשונה (קוראת סמויה), הייתי בדעה של "אוי נו, נוער הגבעות... חבורת ילדים שמחפשים ריגושים... איך אפשר לתמוך בהם?".
הדעות, הדיונים, הסרטונים, החשיפה שלכם פה, שינתה את דעתי עליכם מהקצה לקצה. מצאתי את עצמי מזדהה, מבינה, מעריכה, מעריצה. מצאתי את עצמי מתנתקת לרגע מדפוס המחשבה הממלכתי שעליו חונכתי. בזכות המפגש הוירטואלי שלי איתכם.
אני יודעת שיש כאן פיצוץ מחריד. לא מסכימה איתכם ובכל זאת יכולה להבין למה אתם חושבים את מה שאתם חושבים.
אבל מבקשת, בכל לשון של בקשה-
אתם עושים את מה שאתם עושים למען א"י ועמ"י, למען ריבונו של עולם, ולא למענכם. זה אינטרס מובהק שלכם לקבל כאן במה וחשיפה כלפי אנשים שלא היו נכנסים לקול היהודי או ללמעש בשביל לקרוא מה אתם חושבים, וזה חשוב, כל כך חשוב, שאנשים יכירו אתכם. וזו הדרך להתחיל להכיר.
בבקשה, מנהלים יקרים (לשעבר?), תנסו להחזיר את הפורום הזה לקדמותו ולהתגבר על המשבר (גם אם זה מצריך שיחה עם מנהלי האתר וכו'). כי אתם בדרך להפסיד הרבה אנשים כמוני, ששיניתם להם המון דברים בתפיסה ובדרך החיים. הרבה אנשים שיתמכו בכם וישמשו "שליחים" שלכם איפה שאתם לא נמצאים, ובעז"ה יזכו להיות איפה שאתם, רק עם משפחות וילדים.
דבר נוסף שעליכם לקחת בחשבון- כן. ערוץ 7 הוא ערוץ תקשורת. וגם לו יש קו מסויים ואינטרסים מסויימים. ידעתם את זה כשפתחתם את הפורום הזה, ואתם עדיין יודעים את זה. זה לא מפתיע שהארועים הללו סוקרו מצד מסויים, כי כל הארועים בערוץ מסוקרים מצד מסויים. זה פשוט כואב כשזה בא על חשבונך. (זה גם כואב לי לכתוב לכם משפט מעצבן כזה, אבל אתם צריכים להבין את זה). אי אפשר לצפות מערוץ תקשורת שלא לנקוט עמדה, כי תקשורת היא מעצם טבעה דבר שנוטה לצד מסויים.
קחו את זה בחשבון, ובבקשה, תחזירו את מה שהיה פה. את הדרך לראות מי אתם ומה אתם עושים.
מקווה שתקראו.
אני.