בענין סיבוב השערים!חילא דמשכנא

כל סיבוב שערים יש כמה בנות שמנסות לשים מחיצה מאחורי הבנות, ראיתם אותן פעם? אם אתם בנים וראיתם אותן-סימן שאיחרתם... אז תדעו להבא לא לאחר ואם אתם מאחרים אז תחכו בסבלנות עד שהן יתנו לכם לעבור ואל תנסו להתחכם ולעבור מהצד (זה גורם לעבור על איסור נגיעה!) ואם אתן בבנות מומלץ שתנסו לעזור ומה שבטוח אל תתעצבנו על ה"דוסים האלה" כי אלה ההוראות של המטה!!!
כתבתי את זה כי נמאס שאחרי כל סיבוב שערים אני חוזרת עם גרון כואב ובאפיסת כוחות (סיבוב שערים אמור להוסיף כוחות ולא להוציא.)|מתוסכל|...

אם כבר אז כברעמישב
אמרו לי החבר'ה של העגלה (עם הרמקולים), שזה מעצבן מאוד מאוד, שבשער השבטים הבנות רצות ביניהם, והם גם צריכים להזיז את העגלה ביניהן (הפעם היה יחסית טוב, אבל בד"כ).
הם ישמחו שתעבירו לבנות לא לעקוף את העגלה.
פיתרון לבנים שמאחרים:קוקו
מאחורי הבנות רוצים לשים עוד מחיצה, וכל הבנים שמאחרים- יהיו שמה. לפי דעתי זה לא פתרון טוב, כי כל הבנות שמאחרות, מה יהיה איתם? הם יצטרכו לעבור דרך הבנים! אבל להם לפחות לא יהיה מה להתלונן. אפשר לאמר להם שהם אכלו-אותה בגלל שם איחרו.
אין בעיה שבנות יראו בנים רוקדים לעומת זה אסורחילא דמשכנא
שבנים יראו בנות רוקדות חוצמזה שבנות שמאחרות עוקפות את הבנים ונכנסות לבנות!
ובכל מקרה בנים-תשתדלו כמה שיותר לא לאחר!יבנה המקדשחילא דמשכנא
חסידת ה' היקרה אם זאת את שרצהאנונימי (פותח)
בסיבוב שערים הלוך וחזור אז קודם כל ישר כח ודבר נוסף אני לא בטוחה שככה זה צריך ליהיות הרעיון של לשים עוד מחיצה מאחורי הבנות דווקא נשמע לי די טוב... זה אולי יעזור בנושא הצניעות וגם ימנע ממך ריצות הלוך וחזור.

י ב נ ה ה מ ק ד ש ! ! !
ובקטע של הבנות שעוברות את המחיצותאנונימי (פותח)
אפשר להגיד שזה די בעיה שלהם כמובן שצריך להסביר להם יפה ובנחת אבל אם הם לא שומעות זה בעיה שלהם!!!
מצטרפת. שכוי'יח מטורף!פעימה
איזה מטה בדיוק? "הוראות של המטה"סבא גפטו
אני ב"ה לא נתקלתי באותן בנות, אבל לדעתי זה סתם חארטה כל המלחמות האלו.
נראה לי ש"חסידת ה'" התכוונה למטה סיבוב השערים.אמא אדמה
כוונות בתפילה לא בפורוםסבא גפטו
קטנוניות בבית ולא הפורום.גלוק17
מארגני הסיבוב הם ה"מטה". אנחנו מקבלים הוראות מהם.א"ר יצהר
גם לגבי העגלה הגדולה וגם לגבי כל המחיצות וסידורי ההפרדה במשך הסיבוב. הם גם לא פועלים על דעת עצמם,יש רבנים בעסק ועוד כמה שגדולים מאיתנו בחכמה ויראת שמים,תכבדו.
חוץ מזה,תגידו לי אתם,למה בנות שעומדות במחיצה האחורית צריכות לעמוד מול החבר'ה שלנו כאילו הם איזה יסמ"ניקים? זה מציק,אנחנו ברוך ה' חברה שומרת תורה ומצוות אז תתנהגו ככה. איחרתם? אין מה לעשות,יעבירו אותכם בזמן הכי מוקדם שאפשר. לא לדחוף. אתם אומרים בפינויים "אל תגעו בבנות" אבל חבר'ה שלנו כן נוגעים בבנות כי נמאס להם לחכות מאחורה.
שימו לב,בודדים מאוד האנשים שפועלים על דעת עצמם בסיבוב אם יש בכלל כאלו. תכבדו את אלו שפועלים כי זה קשה ולא נחמד לחטוף צעקות מאנשים שלנו על כלום,מספיק לנו הצעקות מהשוטרים במהלך הסיבוב. אז קצת סובלנות וסבלנות.
נקווה שהסיבוב הבא יהיה יותר צנוע ומופרד,וזה תלוי בכל אחד ואחד מכם הן בנים והן בנות תעשו מה שצריך ואל תפריעו לפועלים בסיבוב. תודה מראש.
יבנה המקדש!
אני לא יודע מה קורה שם מאחורה בחודשים האחרונים אבבנדא מצוי!!
ל פעם הייתי מאחר לצערי כרוני אז מה שהייתי עושה זה או שנצמד לאיזה כמה שוטרים שעוברים שם ואז גם ככה הבנות מפנות את הדרך או שהייתי נצמד לקיר וצועק לבנות שמסביבי לפנות דרך אז גם ככה אני לא נגעתי בהם.....חוץ מזה הייתי ליד העגלה בחודשיים האחרונים ולא היתה שם שום בעיה מבחינת בנות שעוקפות!!
א:גם להצמד לשוטרים זה לא הדבר הכי טוב,זה פשוט הרעא"ר יצהר
במיעוטו. ב:כל כמה זמן הבנות שמאחורה מעבירות בצורה מבוקרת את הבנים.
בסיבוב האחרון לדוגמא,לאחד הבחורים נמאס לחכות,הוא פשוט דחף את הבנות,ממש דחף אותם ועבר בכח.
יש בזה כמה בעיות.
א:עניין הנגיעה,הבנות שומרות נגיעה. צריך לכבד.
ב:הבנות רוקדות ושרות.
ג:זה מצריך את הבנות לרוץ לפני הבנים החצופים ולפנות להם דרך בצורה צנועה וטובה.
ד:זה מיאש ומכאיב(גם פיזית וגם נפשית)ומעצבן.
בנים שימו לב,הבנות האלו עושות עבודת קודש ורק חוטפות על זה. איחרתם?אין מה לעשות זאת עובדה קיימת. תחיו עם זה. תנו לבנות לעשות את עבודתם בטוב.
תכבדו וגם אם זה ממש מעצבן,תדברו. לא צריך לצעוק\להתעצבן\להעיף את הבנות כדי לעבור.
נראה לכם שאתם מחכים הרבה? תגידו לבנות האחראיות והם יראו מה אפשר לעשות.הם באמת לא באו כדי לתקוע אתכם.
ועוד בנושא הצניעות בסיבוב,ברחבה של תפילת ערבית,א"ר יצהר
הגבול בין הבנים לבנות הוא מאוד ברור,החומה הקטנה היא הגבול,גם אם בא לכם לשבת או לצלם או כל דבר שכזה,שימו לב לא פשוט לא לעבור את החומה כי בנות לא אמורות להתפלל כשבנים עמדים בניהם. וכנ"ל הבנים. בכללי שימו לד כל הסיבוב על הפרדה מלאה לחלוטין. "והיה מחניך קדוש" חייבים לשמור על זה ממש.
יומטוב יבנה המקדש!
שכוייח! סוף סוף בן שחושב בצורה נורמאלית.דינמית
אבל דווקא הפעםתפוזה 1
בס"ד

בסוף הסיבוב כשעולים בכביש לכיוון האוטובוסים היה ממש הפרדה!
באמת? איזה באסה שהפסדתי את זה!דינמית
כבר הפנמתי שבסוף יהיה מעורב עם כל הדוכנים וכו'
יהיה מעולה עם זה ישתנה!
שכוייח!!!!!!!!SpEcIaLl
הבנות כן רצות לפני המחיצה!!!קוקו
וזה מאוד מפריע!!!
כנראה התבלבלת בסיבוב...עמישב
בס"ד לק"י
וזה שהפעם לא עקפו, זה בגלל שביקשו מהן, ועוד שמו מחיצה נוספת (כי בד"כ זה לא מספיק לבקש).
כך אמרו לי החבר'ה של העגלה. האמן לי שהם יודעים יותר טוב...
לגבי הסיבוב...א. מה קרה לכל הבנים החודש??420mal
היה בקושי שליש ממה שבאים בד"כ.
רק על חשבון הלימודים אה?...

ב. למי שמאחר יש דרכי קיצור דרך הסימטאות של הרובע, אפשר אולי שתצא פעם ברבע שעה נגיד קבוצה לכל אלה שלא מכירים.
לדוגמא השבוע,הגעתי מאוחר, אבל כ"כ מאוחר שכבר לא היה שייך לנסות לעקוף ת'בנות, אז פשוט יצאתי מהסוף להתחלה ופגשתי אותם איפה שמתפללים ערבית...
אבל כשהגעתי ראיתי אנשים שפגשתי בכותל שהגיעו רבע שעה לפני, ע"י קיצורים דרך השוק וכו'
גם בנות היו פחות לדעתי.תפוזה 1
שכוי'יעח על פתיחת הנושא!!!המחיצה
בס"ד

{בחי'ים אני לא נכנסת לכאן אבל היום משום מה נכנסתי ואם כבר אז כבר..}

בנים- זה בהחלט משגע{!!!!!} שבנים כל הזמן מאחרים!!!!!!
זה מטריד כל פעם מחדש לפנות מקום,
לצעוק על הבנות שעומדות צמוד לקיר שיעופו משם
ובכלל, אי אפשר לעשות כלום ליד בנים!!!!
לא יתכן שכל סיבוב מחדש 1000 בנים יאחרו!
אחרתם? באסה! או שתפרדו ותבואו בחודש הבא בזמן,
או שתמצאו פתרון יצירתי בלי לעבור דרך הבנות {קרי: תעשו את העיקוף...}
עד שבוע שעבר עוד הצלחתי ללמד זכות {טוב נו, לכולם קורה שמאחרים פעם...}
אבל הסיבוב האחרון התחיל ב7 וחצי {אם לא אחרי}!!!!!למען ה'!!!!איך זה קורה רק לבנים???
אז אפשר להתעצבן על הבנות הקרציות{(=} שעוצרות אתכם מאחורה
ואפשר להיות קצת יותר בוגרים ולהבין שהן עושות את הדבר הנכון
{פשוט בזמן האחרון יש יותר מדי סיפורים על בנים נורא בוגרים שעוברים למרות שמבקשים מהם שלא..}

סליחה על האורך אבל נצלתי את פתיחת הנושא כדי להעביר משהו שמנסים כבר הרבה זמן!

וד"א- אם אחרתם, לפחות אל תעיפו את המוט של המחיצה מקדימה על בנות שעומדות שם. זה כואב. {אמנם המחיצה מפריעה לשוונג של הריצה למקדימה, אבל עם כל הכבוד, היא לפחות הגיעה בזמן. והיתה שם לפניכם}.

תודה, המחיצה.

לא חידשת כלום ממה שאמרו פה קודם..תפוזה 1
הראיתי את נק' המבט של המחיצה מקדימההמחיצה
{ולא של מאחורה}

{{זה לא תורה מסיני לי'יבש אנשים...}}
תגובה ל "המחיצה"אנונימי (פותח)
א. בטוח שיש גם בנות שמאחרות ולא רק בנים רק שהבנים מפריעים בזה שהם מאחרים והבנות לא.
ב. אין מה לעשות עד שלא יהיה הסעות מסודרות מכל הארץ אנשים(גם בנות) יאחרו כי לא תמיד יש טרמפים או שיש הרבה טרמפיסטים ותמיד בכל דבר יש את אלו שנתקעים ומאחרים
ג. זה נכון שלא טוב לעבור דרך הבנות ונראלי שהפיתרון הכי טוב זה: הבנים שמאחרים יחכו בכותל רבע שעה בערך ואז אחרי שהבנות שמאחרות יכנסו יעמידו עוד מחיצה אחרי הבנות בשביל הבנים שמאחרים.
פיתרון לא טוב- הבנים יראו את הבנות. שכויעח על החשיעמישב
החשיבהעמישב
אפשר לשים מחיצהאנונימי (פותח)
יש בדרך עליות וירידות וזה לא מספיק.עמישב
אז כאן הבנים יצתרכו לראות איך לא לראות.א"ר יצהר
אי אפשר לדרוש מהבנות שיעצמו לבנים את העיניים. הבנים צריכים לקחת את האחקריות,הם מכירים את מהלך הסיבוב גם כן. שיתרחקו קצת אחורה ולא יסתכלו מעל למחיצה. קיצר,זה כבר אחריות הבנים.
יומעולה יבנה המקדש!
תגובה..המחיצה
בס"ד

א. צודק, ולכן הבנים צריכים להיות יותר אחראי'ים מהבנות לא לאחר! {למרות שבנות כן פחות מאחרות מהבנים}.

ב. גם אני נתקעת כל חודש עם כל עמ"י בטרמפים ובדר"כ מצליחה להגיע בזמן.
פשוט מאד אם רואים שמאחרים- יוצאים שעה קודם. מבאס אבל אחלה פתרון!

ג. כמה מחיצות נראה לכם שבנות יכולות להחזיק???
מחיצה זה דבר כבד כשצריך להחזיק אותו גבוה! {לעומת הבנים שמחזיקים את המחיצה בגובה הכתפי'ים וגם זה עד שנמאס להם...}
{{ובאמת אם כבר מדברים- למה הבנות צריכות להחזיק את המחיצה ולא הבנים??? נק' למחשבה}}
מספיק הבנות אחראיות בערך על הכל אז את המינימום שמבקשים מהבנים- לא לאחר- מצפים שיעשו. אין יאוש!
הבנות צריכות להחזיק את המחיצה כי ישא"ר יצהר
מחיצה-עגלה-מחיצה. מחיצה ראשונה הבנים מחזיקים מאחוריהם. ואז יש הפרד בין הבנים לבנות שם נמצאת העגלה,ושוב מחיצה בין הבנות לעגלה.
הבנים לא יחזיקו אותה כי אז אין רווח נורמאלי ביננו.
והמחיצה האחורית,כל גכמה זמן מעבירים את הבנים,ואי אפשר לסמוך עליהם שיחזיקו אותה כי הם מאוד משתדלים לא לאחר ובעזרת ה' בסיבוב הבא הם כבר יצליחו לא לאחר.
חוץ מזה שהבנות בכלל בכלל לא עושות הכל. גם לבנים יש דגלים\עגלה\מחיצה\קופות\קלסרי הרשמה ועוד.
די להיתמסכן כי אנחנו לא מסכנים.
יומטוב מאוד יבנה המקדש!
לא כולם יכולים לצאת יותר מוקדם יש אנשים שלומדים, ואנונימי (פותח)
משתחררים מאוחר ויוצא שמאחרים
הרבה לא הגיעו כי..קוקו
חשבו שהסיבוב יתבטל, בגלל הפיגוע. המשטרע באמת רצתה לבטל את הסיבוב אבל הסברנו להם שאם לא יהיה סיבוב חחוקי- יהיה סיבוב לא חוקי, וזה מה ששיכנע אותם לאשר, אבל רק בתנאי שלא יעצרו בשער הכותנה והברזל. כפי ששמתם לב (או שלא...) המשטרע ניסתה להריץ את הסיבוב כמה שיותר כדי לגמור עם זה...
ואם כבר העלתם את הנושא..אנונימי (פותח)
כשהייתי החודש בסיבוב שערים ראיתי את הבנות קצת מסתבכות עם המחיצה החדשה ועזרתי להם..
האמת, שהם לא הסתבכו עם המחיצה אלא עם הבנים העקשניים שהיו מאחוריהם..
אנחנו באמת רק בנות והיה לנו ממש קשה להשתלט על כל הבנים המאחרים..
כל הבנים שאחרו חשבו ש" אז מה שאחרנו... אנחנו באים למטרה ממש חשובה ולא תמנעו ממנו להגיע לסיבוב שערים נכון?!"
תוך כדי שאנחנו מנסות להרים את המחיצה למעלה, וגם לעסוק בלבקש מהבנים בצורה שמתאימה לבנות ישראל... פתאום כל הבנים, החליטו שהם עוברים אם נרצה ואם לא..
הם התחילו להדוף את המחיצה ולעבור בחורים..כולנו שהחזקנו את המחיצה, עפנו לצדדים כדי ח"ו לא להכשל באיסור נגיעה..
ומאחורינו \ כבר מלפנינו 50 בנים מתחילים לרוץ..
בנים!
תגיעו בזמן.
אל תשתדלו ואל תנסו!
פשוט תעשו!
מצידינו תצאו כבר בבוקר.
בחיים לא הייתם בנות. ובחיים לא תדעו עד כמה זה נורא בשבילינו.
פעם הבאה בלנ"ד אין כניסה לבנים מאחרים.
פשוט תתחשבו.
אופס.... אני כתבתי את זה.. זה בשמי..ה' הוא המלך!!!
המחשב פשוט היה בכרטיס של תותי פרוטי..
אבל בסיבוב האחרון המאבטחים רצו לעבור.לבן כהה
וביקשו מהבנות, והבנות לא נתנו להם.

לא היתה להם ברירה אלא לעבור בכח!
זה ממש לא נכון. הייתי במקום ואמרו למאבטחיםא"ר יצהר
לחכות קצת,כיוון שלא איכפת להם לגעת בבנות אז הם דחפו ועברו.
אבל אני לא רוצה להשוות וגם אין מקום להשוות בין החבר'ה שלנו למאבטחים.
יומעולה יבנה המקדש!
אני הייתי עדה שזה היה גם הבנים שלנוה' הוא המלך!!!אחרונה
וממש לא רק כוחות "הבטחון"...
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך