הם מתנהגים כמו נאצים זה לא מגיע לקרסול של גועל הנפש של הנאצים רק בגלל שיש להם נשמה יהודית.
בקיצור זה פי 1000 יותר עצוב ורע כשיהודי מתנהג כמו נאצי מאשר שנאצי מתנהג כטבעו.
אם תקרא להם נאצים זה יוריד מרמת הרוע של פעולותיהם. קרא להם יהודים מתחזים שמנסים להציג את הנאצים.
חוץ מזה שאני אישית לעולם (בלי נדר) לא אקרא ליהודי בשמות כאלו כל עוד ההכרות שלי איתו היא רק מהתשקורת. אנחנו יותר מכולם יודעים עד כמה התקשורת היא תשקורת.
לא רק לגבי מה שאומרים עלינו צריך לקחת בערבון מוגבל אלא גם מה שאומרים על הצד השני. כל עוד לא הכרתי את האדם בצורה אישית,אין לי מה לומר עליו. גם אם הוא התבטא בחריפות ואפילו ברוע. אין לי מושג למה הוא אומר את זה. מה עבר עליו ומאיזה עולם הוא מגיע.
ולא שחשבתי לרגע אחד שהוא בן אדם טוב או משהו כזה.
בפינויים לעומת זאת אקרא למגב"ניק\שוטר\יס"מ\חייל וכל אחד אחר שמגרש אותי,אקרא לו בשמות משמות שונים,בפינוי אני רואה אותו פועל עם הרע,מעיף את עצמו הצידה ואומר כמו איכמן בזמנו "אלו היו הפקודות." עצוב מאוד,אבל אמיתי. גם שם לא כל שם שיעלה בדעתי יצעק מידית על המגרש,אבל יזרקו שמות יותר בחופשיות גם בלי הכרות אישית.
דרך אגב,אי אפשר לדעת אם המפנה יהודי בכלל,פעם צעקתי על שוטר "נאצי אתה מתנהג כמו נאצי רשע אחד" והוא צחק בהנאה וענה לי "כן באמת יש לי קשר אליהם או לעמלקים כמו שאתם קוראים לנו." הוא הראה לי את התג שלו,שם ערבי מובהק.
יומעולה יבנה המקדש!