וידאו מההפגנה נגד סיור שלום עכשיו שהיה ביום שישישאולי
קישור לוידאו-  http://www.ylanu.org/page.asp?itemid=277
ברוך השם הם חטפו קצת אבניםימין
אמנם לא ראיתי זאת - למרות שהייתי שם - אבל ב'ווינט' רואים שמשה ממש מלאת חורים.
כל הכבוד ל'שלום עכשיו' שמעודדים לטייל ברחבי ארצנו!ימין

מי יקרב ישראלים להתנחלויות? "שלום עכשיו"
(=כתבה שפורסמה ב'ווינט' - היום):

בסקר שהזמינה תנועת "שלום עכשיו" התברר כי 73 אחוזים מהישראלים לא ביקרו בשטחי יהודה ושומרון בשנים האחרונות. אז מה עושים? התנועה מארגנת בקיץ סיורים בהתנחלויות ובמאחזים כדי להסביר את עמדתה.

ב"שלום עכשיו" הזמינו סקר, ממנו עלה שכ-73 אחוזים מהישראלים לא היו ביהודה ושומרון בשנים האחרונות, והמעטים שכן היו בשטחים עשו זאת במסגרת שירותם הצבאי או בשל אירוע משפחתי. בעקבות הנתונים החליטו בתנועה לקיים סיורים בקיץ להתנחלויות ולמאחזים, כדי לראות מקרוב את המצב.

בתנועה אומרים כי אחת הבעיות הקשות היא להסביר לציבור הישראלי מהי תמונת המצב בשטחים, בהתנחלויות ובמאחזים - כיוון שעד שלא מגיעים לשטח באופן אישי קשה להבין מהי ההשפעה של הבנייה בהתנחלויות ובמאחזים. לצורך כך הזמינו ב"שלום עכשיו" סקר של מאגר מוחות, על מנת לבדוק את דפוסי הביקור בשטחי יהודה ושומרון בקרב הציבור הרחב.

אחת השאלות היתה "כמה פעמים ביקרת בחמש השנים האחרונות בהתנחלויות בשטחי יהודה ושומרון?" התשובה היתה: כ-73% אמרו שלא ביקרו כלל, 22% טענו שביקרו פעם עד מספר פעמים. הסיבות היו טיול, ביקור או אירוע משפחתי, שירות צבאי ועסקים. ומדוע רוב הציבור לא ביקר בשטחים? בעיקר מחוסר עניין וגם מחשש לפיגועים או פעולות טרור וכן מסיבות פוליטיות.

עוד נמצא בסקר כי המגזר החרדי והמגזר היהודי בכלל נוטים לבקר בהתנחלויות בתדירות גבוהה פי 2 בערך מאשר המגזר הערבי. לגבי נושא המאחזים, נמצא כי 79% מהציבור לא ביקר כלל במאחזים בשטחי יהודה ושומרון וגם כאן נמצא כי מי שיותר מבקר הם צעירים, מאשר מבוגרים.

בעקבות הסקר, החליטו ב"שלום עכשיו" לקיים סדרה של סיורים במהלך החופש הגדול, כאשר הסיורים מופנים בעיקר לדברי המארגנים - לאלו שלא היו בשטחים. כבר בסוף השבוע קיימו ב"שלום עכשיו" סיור ראשון להתנחלויות ומאחזים באזור בנימין בהשתתפות 80 איש. סמוך לשילה הושלכו אבנים לעבר האוטובוסים בו נסעו, כאשר נזק נגרם לשמשות. לטענת שלום עכשיו מדובר במתנחלים. סיורים נוספים מתוכננים לגדר ההפרדה ולמחסומים וגם לחברון. הסיורים יימשכו גם במהלך חודש אוגוסט.

מזכ"ל שלום עכשיו יריב אופנהיימר: "יותר אנשים מבלים את חופשת הקיץ באנטליה ובפריז מאשר לבוא ולראות מה קורה חצי שעה מרחק נסיעה מבתיהם.
שאולי - עליך לבקש אישור ממני על הפרסום הזהימין
אנשי שלום עכשיו סתם מתחזיםאנונימי (פותח)
בעוד שאני בא לחברון כדי לשמור על זכויותיהם של אחינו הערבים, הרי שאלו באים כדי להכיר לציבור את ההתנחלויות ולחזק אותם. הצטרפו לשוברים שתיקה במקום לשלום עכשיו.
אל תשתקו!!!
יודה שאול אתה חתיכת זבל ערוץ 7 תעיפו את החולרה הזהשאולי
זה לא יודא שאול. לא הגיוני שהוא יכתוב פה, לא?ימין
שיכנעת אותי. צריך לעזור לערביםדינמית
הם מסכנים! זה לא אשמתם שהאיסלם שלהם אומר שאנחנו מטמאים את הארץ ואנחנו צריכים למות.

אני בטוחה שאם אלך ואחבק ערבי יהיה שלום (ואעבור על שמירת נגיעה אבל מה זה בשביל השלום?)
התעצבנו עליהם, הם לא באו לבקר אותנו...א"י בנשמה
הבאנו פולים של חבר'ה לרמת מיגרון לקבלת פנים חמה במיוחד לאנ"ש (אנשי שלומינו- רוצים שלום על חשבונינו...)
והם בשיא החוצפה פשוט דילגו עלינו באלגנטיות!
כמה חבל
יום שמיח
נסענו בבת ים באוטובוס ואז ראינו...בשמחה תמיד!
ואז ראינו שלט שכתוב שלום עכשיו מזמין אתכם לטייל בעיר המתנחלים ביום שישי ה 4/7 כולם מוזמנים לפרטים....
וואי תודו צחוקים!
מה??? יש להם עוד סיורים בעיר המתנחלים???דינמית
אני רוצה להרשם!

יודעים מה יהיה נחמד? אם נתארגן כקבוצה ונרשם לטיולים של שלום עכשיו (בלי שידעו שאנחנו אנשים מאמינים) ואז נעלה על האוטובוסים ונתנהג כמוהם אבל בהגזמה (מוחאים כפיים בכפרים ערביים, צועקים בוז ביישובים יהודיים)

נראה לי שזה יהיה השבעה של הבנות החדשות! XD
אין על שמינית!!!
הגזמתםאנונימי (פותח)אחרונה
הערבים כ''כ מסכנים , מה הם עושים לנו ?, בסך הכל כמה פיגועים , כמה קסמים ועוד כל מיני דברים '' קטנים ''.
תתעורר, מה אתה חי בסרט !?.
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ אאחרונה
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך