פרטים אודות יום השנה השלישי לגירוש גוש קטיף וצפו"שימין אמיתי

בס"ד

http://new.katif.net/news.php?table=city_news&page=3483

פרטים אודות יום השנה השלישי לעקירה מהגוש

מאת: מוטי סנדר, קטיף.נט 04.07.08 16:40

ועד מתיישבי גוש קטיף בחר לציין את יום השנה השלישי לעקירה מגוש קטיף בפעילות ברחבי הארץ מתוך תובנה שתודעת גוש קטיף איננה ענינו הפרטי של ועד המתיישבים אלא משימה שראוי שישתתפו עימה כל מי שחי את החשיבות, המשמעות והערך שמוסיף "יום גוש קטיף" בבניית התודעה הלאומית של האומה בהתחדשות בנינה בארצה.

נשתדל לרכז את הפעילות במקומות השונים בד' אב - נשמח להתגייסות תושבים המוכנים לנסוע ולספר את סיפור גוש קטיף.

כמו כן, יתקיים בעז"ה ביום שני י' אב ( 11.8.08) טקס ב"כיסופים" בשעות אחה"צ.

הטקס מאורגן ע"י הנוער ומיועד לכל תושבי הגוש באשר הם.

פרטים נוספים בהמשך.

ועד מתיישבי גוש קטיף.

נו לא נמאס כבר? "גירוש גירוש גירוש" אתם לא מביניםאנונימי (פותח)
שזה רק גורם יותר נזק נפשי למפונים ?

די זה מספיק, כל אחד במדינה עובר דירה כמה פעמים בחייו בלי לקבל דיור מהמדינה - אני עברתי שלוש פעמים ב6 שנים האחרונות ואף אחד לא עזר לי !!!! זה לא כיף אבל זה קורה לפעמים.

למה סתם להכניס דיכאון לראש של אנשים ? מה אתם חושבים שזה עושה למתנחלים אחרים שיודעים שאולי הם יפונו בעתיד ? סתם לתת הרגשה רעה.

אף אחד לא גירש אף אחד, עברו שלוש שנים הגיע הזמן להפסיק לקשקש
עם כזה טירוף שיש לך אולי צריך לגרש אותך מהבית!!!ימין אמיתי
בוא נשקע בתוך החלום הוורוד...תפוזה 1
אף אחד לא גירש אף אחד?!sara139
נראלי שאת לא יודעת מזה גירוש... כדאי שתסתכלי במילון על ההגדרה של גירוש ואז תלכי להסתכל על סירטונים מגירוש גוש קטיף ותראי אם ההגדרה תואמת לגירוש שהיה בגוש קטיף

צודקת-כל אחד עובר דירה זה באמת לא כזה נורא.
אבל מעטים האנשים ש"עוברים דירה" בכח.. רק תנסי לדמיין איך זה שבאים אלייך הביתה ופשוט אומרים לך. זה זה באמת לא כזה נורא נכון??

די להתחסד. בטח שהיה גירוש.אנונימי (פותח)
וגם מבחינה לשונית.

אבן שושן מגדיר גירוש כ "שילוח, הרחקה בכוח, גזרת גלות".

האם היהודים "פונו" מספרד ב- 1942?

האם המדינה "מפנה" עובדים זרים שאין להם אשרת שהיה?

זה אולי לא נעים לשמוע, אבל שרון הצליח לגרש, באמצעים לא דמוקרטיים בעליל, את היהודים מגוש קטיף.
אוף אתם חוזרים על זה כל כך הרבה פעמים שאתם בטחאנונימי (פותח)
מאמינים לזה כבר בעצמכם !!
מה פתאום "גירוש"?? מה אם סוללים כביש ציבורי שצריך לעבור על בית של מישהו, אז מפקיעים את הקרקע ומפצים אותו - זה גירוש ?? מה פתאום

לא מפריע לי שאתם רוצים "ליישב" את הארץ, אבל למה לשקר ככה ? מה באו ובאיומי נשק גרשו אנשים לכל הרוחות ??? מה פתאום ! פינו אותם ועזרו להם יפה להתפנות וארזו להם, ובנו להם בתים חדשים ורק הבעיות שלהם זה עם אלה שהכניסו להם לראש שקרה פה משהו כזה מזעזע

תרחמו עליהם, הם סבלו מספיק. תחשבו על זה קצת
בדיוק כפי שחיסולו של רבין לא היה רצחחנניה בן עקשיא
אלא העברה טכנית של נבל זה ישירות לגהנום
כן! בדיוק! זה ממש מדהים כמה הדחקה חזקה ישאנונימי (פותח)
לאנשים שאם משהו לא מסתדר להם עם לתפוס את המציאות הם מסוגלים לכאלה דמיונות שלא היה בכלל רצח.

איזה כח יש לנפש שלנו !
לא היה רצח. היה חיסול אלגנטי של בוגד רצחניחנניה בן עקשיא
שהועבר ישירות למדור התחתון של הגהנום

אני מבין שלשיקצה מסוגך קשה להפנים עובדה זו אך נסי להתגבר
על ההדחקה הפסיכולוגית ולתפוס את המציאות כפי שהיא.

והמציאות היא שיגאל עמיר חי ונושם ורבין מטוגן בשמן רותח בגהנום בייסורי תופת.
אז יש לך מילה שונה?דינמית
איך קוראים לזה שלוקחים אנשים מביתם ללא רצונם וזורקים אותם למקום אחר?

פינוי! |בלעג|תפוזה 1
אם זה היה באמת גירושישתבח שמו לעד
למה התושבים שיתפו ומשתפים פעולה עם מערכות הגירוש וממשיכים לדבוק בה בכל מחיר?
יש משהו בדברים שלה,תירא-אל
אפילו ששורש המחשבה שלה כל-כך מוטעה שתוותרו מראש, תודעה מקולקלת עד היסוד לא תשתנה בפסיק בעקבות ה ודעות באינטרנט.

'ימין אמיתי'- הגירוש הוא טרגדיה, מכה רצינית לציבור [שלנו בעיקר]. אמונית לנאבקים, כלכלית למאמינים, פיזית למגורשים- הגירוש היווה קרע, פער, בכל התחומים. הקרע הוא עמוק, הפער הוא רחב, אבל יש גבול. יש גבול בין להשתדל לעזור למגורשים, לבין להפוך אותם למסכנים שתלויים על אחרים, יש גבול בין לתת סיוע נפשי חיוני אחרי חוויה כאת, לבין להפוך את המגורשים לחולי נפש. בבקשה, לפעמים, היציאה מפרופורציות הזאת (שככלל, במקרים כאלה, היא בריאה), פשוט מזיקה- למגורשים, שהרבה מהם תקועים בגלל זה כבר 3 שנים באותו המקום, וגם להשתקמות שלנו כציבור.
עברו 3 שנים, אסור לשכוח, חייבים לזכור, אבל חיוני להמשיך הלאה.
מי אתם שתגידו מה טוב בשבילנו?!?!בת-אליי
אני ממש ממש ממש בשוק!!!בת-אליי
זה היה גירוש ואין על זה ויכוח בכלל!!!!
אם חיי'לים פ-ו-ר-צ-י-ם לבית שלי ומוציאים אותי בכוח זה גירוש!!
אנחנו לא יצאנו משם מרצוננו שזה לעבור דירה כמו שאת אומרת...
וחוצמזה שלא כולם עשו את זה כ"כ יפה כמו שאת אומרת...
בבית שלי למשל, החיי'לים אמרו לנו שסופסוף הם מוציאים אותנ מפה
והם צחקו לנו בפנים ובזמן שמגרשים אותנו אז הם יושבים שם בדשא בגינה שלי
ומנגנים להם בגיטרה כאילו הם בטיול שנתי...ויש עוד מלא מלא דברים שקרו איתם לאנשים...
ולגבי הנזק הנפשי שאמרת שזה גורם לנו...את ואנשים כמוך יותר גורמים
לנו לנזק נפשי...!!
אולי די להיות מלכת-דרמה?לגרש זה להגיד "עופו מפה"אנונימי (פותח)
ואת זה לא עשו. אבא ואמא שלך קיבלו הרבה כסף שיוכלו לקנות בית חדש, ותהיי רגע כנה עם עצמך ותגידי באשמת מי העיקוב? ההורים שלך עשו כל מה שהם יכלו מבעוד מועד להכין בית חדש ? או שהם"שיחקו אותה תמימים" וחשבו שהבית החדש שלהם יבנה מעצמו?

אני באמת באמת לא מבינה מה העניין, את יודעת כמה פעמים כבר עברתי דירה?זה ממש לא כיף לפעמים אבל מפה ועד לעשות יום זכרון ולהזדעזע ככה ? נו די יש לך עוד מלא דברים להנות מהם בחיים די כבר עם הדרמה הזאת
איזה חוצפנית!!! את לא יודעת מה עובר על המשפחה שליבת-אליי
ועל כולם בכלל!!!
קודם כל בכלל לא קיבלנו הרבה!
ואם את לא מודעת בכלל לכל מה שקורה עם הקבע אז אין לך זכות דיבור
בכלל על זה! ובטח שהעיקוב לא בגלל ההורים שלי!
וזה ממש לא בעיה שלי שעברת דירה! מה את משווה בין זה שאת עוברת מרצונך
ולזה שמוציאים אותנו בכוח!
וחוצמזה שהם כן אמרו לנו עופו מכאן! לא היי'ת בבית שלי אז אל תגידי דברים שאת לא יודעת!
.....תפוזה 1
בס"ד

אולי לא אמרו במפורש "עופו מפה" אבל זה הייתה ההתנהגות הכללית. הם לא באו ושאלו אם הם מוכנים לצאת. הם הכריחו לצאת. גם אם לא רצו. זה נקרא לגרש.
והאנשים שלא הכינו לעצמם בית ושנשארו עד הרגע האחרון שם, זה לא תמימות ולא נעליים! זה היה עניין של אמונה ותקווה ואני לא יודעת מה אבל זה לא היה תמימות!
בטח שלעשות יום זיכרון ולהזדעזע ככה. אני לא צריכה להסביר לך למה הגירוש מהחבל ארץ הזה הוא דבר מזעזע, נכון? אני מקווה.
יש עוד דברים להנות מהם בחיים.. מה הקשר של המשפט הזה?
לא נראלי, אני בטוחה שצריך להסביר לה שזה מזעזע!בת-אליי
אני ממש לא מבינה ואני לא רוצה לפגוע באף אחד אבלאנונימי (פותח)
תסבירי לי באמת, אם מישהו גר בבית שהמדינה מחליטה להעביר שם כביש או פסי רכבת, אז מפקיעים לו את הבית ומפצים אותו גם לזה את קוראת גירוש ? מה פתאום !! פינו אותו מביתו לטובת מטרה של כל החברה.
אז מה ההבדל? ברור שלא כולם רצו להתפנות (למרות שהיו הרבה שכן) אבל למה להתעלל בהם ולקרוא לזה בכל מיני מילות גנאי ? יש שם ילדים שבטוחים שעשו להם דברים כמו שהנאצים עשו, זה מה שאת רוצה שיקרה ? ילדים שלא מספיק רע להם שהם צריכים לעבור דירה גם הם חושבים שלמישהו היתה כוונה להרע להם ?

חשבתי שאתם פה תהיו לטובתם אבל נראה לי שמי שכתבה פה צודקת ורק רוצים לעשות עוד מריבות על הגב של המפונים
מצטערת להגיד לך אבל את ממש פוגעת...בת-אליי
איזה מטרה טובה היי'תה להם בזה?!?!
הכל היה מושחת ורק למען האינטרסים האישיי'ם של שרון שר"י!!
ולא היו הרבה שרצו להתפנות...היו ממש ממש מעט שהסכימו תמורת פיצויי'ם
אבל זה לא שהם רצו...אני בטוחה שאמרת שהיו הרבה בגלל שראית את זה בטלוויזיה...שהם העבירו כ"כ הרבה שקרים...
מאיפה את יודעת מה הילדים חושבים בכלל?! מהטלוויזיה??
זה גם אני לא מבינה כאילו ברור שאפשר לא להסכיםאנונימי (פותח)
שלפנות את עזה זה הדבר הכי טוב לעשות אבל מפה ועד לחשוד שהיתה כוונה רעה למי שחושב אחרת? תאמיני לי שאם אח שלך היה משרת בעזה לפני שלוש שנים (אח שלי שרת) גם את היית מעדיפה שלא יהיה שם.

ברור שזה עוד ייקח זמן עד שירגעו שם העניינים אבל בטוח גם את חושבת שעדיף כמה שיותר להפריד ביניינו לבין הפלסטינאים !!! את לא רוצה לגור איתם נכון ??
אז זהו החליטו שככה עושים וזהו זה היה כבר מזמן, אז למה להמשיך עם ההצגות אני לא מבינה
איזה הצגות?!בת-אליי
גוש קטיף זה לא עזה!!!! בין הגוש לעזה יש מרחק של 35 דקות!
וחוצמזה זה ידוע שהכל היה מושחת...גם שרים בממשלה אמרו שזה היה מושחת
אני לא היחידה שאמרתי את זה!
ואם אין משהו אישי מאחורי זה אז תסבירי לי איך זה הגיוני ששרון שכבש את הגוש בחזרה ושם אותנו שם ואמר לנו להמשיך להתיי'שב שם איך פתאום הוא
מ-ג-ר-ש אותנו?! זה ברור שיש משהו מאוחרי זה וזה בגלל כל החקירות שהיו נגדו...כמו שקורה עכשיו עם אולמרט שנמצא בחקירות ובגלל זה הוא רוצה לגרש...
ולמה אנחנו צריכים לצאת מהארץ שלנו כדי לא לחיות איתם?! אז בואי נרד כולם ביחד מהארץ וניתן להם אותה! הם נמצאים בכל מקום!!! לכל מקום שתלכי הם נמצאים הנבלות האלה אז זה ממש לא יעזור!
מצטרפת לכל מילה.תפוזה 1
מרוב שזה נגיד היה דבר חוכמה..תפוזה 1
רונית, את חייה בסרט!!אי''ה
אני מצטטת אותך:
"בנו להם בתים חדשים"
אולי את לא יודעת או מעדיפה להתעלם, אבל רוב המגורשים חיים בתנאים מחפירים, קראונים ישנים ומטונפים, או קראוילות במקרה הטוב, שכל יומים יש שם נזילות והצפות של הביוב!!

לפני שאת ממציאה שטויות קצת תחשבי!! [כי השטויות שאת ממציאה גורמות לנזק יותר גדול מאשר ש:"די לקרוא לזה גרוש כי זה רק גורם יותר נזק נפשי למפונים" [ציטוט שלך!!!] ]
זה מה שקורה כשמכירים את הגוש רק מהטלויזיה*$*עמנואל*$*
אני שונא להגיד אתזה אבל רוב העם חושב כמו רונית!!!
אפחד כמעט לא היה שם והם ראו רק את מה שהממשלה הרשו לטלויזיה להראות ולכן הם חיים בסרט!!
מה שצריך לעשות-אבל בלתי אפשרי- זה להסביר לכל העם מה באמת קרה שם!!
אגב, אני חדש כאן אז אל תסקלו אותי...
עמנואל צודק!תפוזה 1
בס"ד

התשקורת מלבינה ומייפה יותר מדי דברים..

יש הבדל בין אם המדינה מעיפה אותו מהבית כי רוצים לבנות שם כביד או משו, שזה משהו בסדר, מאשר לגרש [כן!!!! ל-ג-ר-ש!] מלא אנשים בהחלטה של מדינה שאפילו אין לה רוב בעם.
את חושבת שהגירוש היה "לטובת מטרה של כל החברה"?! מה את משווה בכלל.. את דוגרי חיה בסרט.
מילות גנאי? איפה את רואה מילות גנאי. וכן, לא צריך להכחיש שזה היה דבר נורא. - בנוסף למה שתירא אל אמרה והיא גם צודקת, שנכון שזה דבר נורא אבל צריך להתקדם הלאה. לא סותר.
כן. מצטערת לבשר לך.הרעו להם. לא יודעת למה את מכחישה את זה.

לא רוצה להעליב או משו ח"ו*$*עמנואל*$*
אבל נארלי שרונית מכחישה כי היא לוידעת!!!
בנו להם בתים חדשים??sara139
לא ממש...
בנו להם בית מקרטון הרבה יותר קטן ממה שהיה להם

כבר אמרתי לך שכנראה שאת לא יודעת ת'הגדרה של גירוש עכשו את מוכיחה שאת לא יודעת את ההגדרה של פינוי..
"כל אחד עובר דירה כמה פעמים בחייו"-ציטוט..אנונימי (פותח)
ב"ה

חוצפה, חושבת שהגירוש, זה כמו לעבור דירה.
את יודעת מה זה בכלל.
היית שם פעם, שאת מעיזה ככה לדבר?!
מקום כ"כ יפה,גן עדן ממש!
ושתדעי- הגירוש לא היה כמו לעבור דירה,
הוא היה ניתוק ממקום אהוב, ללא רצונינו,
ואת יודעת כמה סבל נגרם לאנשים בעקבות הגירוש? כמה נהיו חולים?
כמה נפטרו?
ולמה הוחלט לגרש אותנו-יהודים מהתיישבות בא"י,
כדי שיהיה שלום עם ערבים!ממש יש עכשיו שלום...
כל הקאסמים נוחתים על שדרות, אשקלון והאיזור,
והמצב הביטחוני רק מתדרדר.
אנו הגנו על הרבה איזורים מסביבינו כשהיינו בגוש קטיף,
וספגנו את כל הפצמרי"ם והפיגועים. (והיו לא מעט הרוגים ופצועים.
אז כדאי שתחשבי טוב על מה שאמרת מקודם!
חבר'ה רונית מרמה"ש היא שמאלנית מה אתם לא מבינים?!eshel
הבנו שהיא שמאלנית...זה לא אומר שלא צריך להגיד להבת-אליי
את כל מה שאמרנו...
eshel- אולי היא שמאלנית*$*עמנואל*$*
אבל אם היא הייתה רק יודעת את האמת הייתה מחליפה דעות בשנייה
צריך שיקום מישו שיעשה הסברה לכל העם לא שזה כ"כ הגיוני שיקרה אבל אם יש סיכוי קטן שבקטנים הוא עדיין נחשב סיכוי ואני מאמין באמונה שלימה בבורא העולם שהוא יכול להפוך את הסיכוי הקטנטן הזה למציאות!!!
מה הקשר שמאלנית או לא שמאלנית?כולנו רוצים שלמפוניםאנונימי (פותח)
ולכל עם ישראל יהיה טוב ולא רוצים הרודים ומלחמות השאלה היא באיזו דרך, וברור שכל אחד היה מסכים לעבור דירהו אם זה היה אומר שיהיה שלום העניין הוא שיש דעות שונות על מה הדרך הכי טובה להגיע לשלום עם הפלסטינים.
הדעה שלי זה שכשיש בעיה מסובכת צריך קודם כל לעשות אותה יותר פשוטה וזה שעכשיו אין תושבים ישראלי בתוך המליון פלסטינים שגרים בעזה הופך את הבעיה ליותר פשוטה.
צריך לזכור שגם אצל הפלסטינים הרוב הם כמונו- רק רוצים לחיות בשלום, זה ברור ולפעמים קשה לשכנע את הקיצונים בשני הצדדים שלא כל דבר אפשר להשיג בכח (ואני לא אומרת שאין דברים שאפשר להשיג במלחמות).
אז זה נכון שקצת "אכלתם אותה" בהתנתקות ומדינת ישראל פינתה את הישובים למרות שעשיתם כל מה שיכולתם לעצור את זה, אבל מתישהו צריך לעצור ולהפסיק לראות את עצמכם כמסכנים ומוכים -זה לא נכון!!! בסך הכל רב הישראלים כן רוצים אותכם כחלק מהמדינה ומגלים הרבה סבלנות להתנגדות שלכם למדינה כי ברור לנו שזה רק מעצב ותחושה של תבוסה.

מה שאני מנסה להגיד זה שתחשבו קצת אולי מספיק להיות רק "אנטי" כל הזמן, בסך הכל בנינו פה מדינה מאוד מאוד מרשימה וכל אחד ואחד גם מכם יכול לעזור לעשות אותה עוד יותר מדהימה
בטח שקשור..תפוזה 1
בס"ד

כולנו רוצים, רק חלק מאיתנו מה לעשות גורמים שיהיה הרוגין ומלחמות!
והעניין הוא שזה לא גורם לשלום. הפוך..
כשאין יהודים בעזה בתוך הערבים זה הופך את הבעיה ליותר פשוטה?!?! אז עכשיו היישובים שמסביב טובעים בתוך הערבים- כי הערבים מתקרבים אליהם. ואז אולי גם נגרש את אנשים שדרות, כי הם קרוב לערבים, וככה כל הארץ כי תכל'ס הערבים קרובים בערך לכל חור.. לצערינו..
תמשיכי לחיות האשליות שלך שרוב הפלסטינים הם כמונו.. רוצים שלום. בגלל המחשבה המעוותת שלך הזאת אנחנו ממשיכים למסור להם חלקים ותראי מה קורה.
וכן- עם הערבים צריך להתנהג בכוח!!!
"אכלנו אותה"? אנחנו?! ואת לא?! זה רק דפק אותנו שמדינה גרשה את היישובים האלה..? אאז מצטערת להגיד לך אבל ההשפעה של הגירוש חלה גם עלייך ועל כל תושב יהודי.
אנחנו לא אנטי כל הזמן. כשמדובר על הגירוש אנחנו אנטי.
"בסך הכל בנינו פה מדינה מאוד מאוד מרשימה וכל אחד ואחד גם מכם יכול לעזור לעשות אותה עוד יותר מדהימה" -ומה הקשר של המשפט הזה לוויכוח?!
שמאלנים. אני לא מצליחה להבין אותכם.
*אכלתם (לא אכלנו..)תפוזה 1
איזה שלום ואיזה נעליי'ם?!בת-אליי
אי אפשר לעשות איתם שלום בחיי'ם!!!
היי'תה אצלנו שיחה של רב אחד שהראה לנו בתנ"ך שרשום שם שאסור לעשות איתם שלום...שביום שיעשו איתם שלום נהרות דם ישפכו...
וחוצמזה מה יצא מזה טוב שגירשו אותנו?! קסאמים באשקלון, בשדרות, בישובי אשכול, בקיבוצים שמסביב, בנתיבות ועכשיו הרמטכ"ל אומר שאשדוד וקרית גת זה רק עניי'ן של זמן...פששש...אחלה דרך טובה להגיע איתם לשלום...
מסכים ב-100% עם בת-אליי אין שלום עם ערבים יש"ומימי=]
צריך להרוג את כל המחבלים ואת כל ה"חפים מפשע" להרוג גם!!! ואם יגידו שאני קיצוני מדי אז להרוג את המחבלים כווווווווווווווווווווווולם ולא אכפת לי כמה "חפים מפשע" ימותו איתם!!! ואת ה"חפים מפשע" לפחות לגרש!!!!
אוופס!*$*עמנואל*$*
שכחתי להתנתק מאחותי...
בעיקרון זה *$*עמנואל*$*...
רונית, סתם תדעי שגם הכנסת קבעה עכשיו חוקבת-אליי
לתיעוד והנצחת ההתיי'שבות בגוש קטיף...
זה על זה שאמרת שנפסיק לעשות טקסים וכ'ו...
רונית? היא פה בכלל?תפוזה 1
לא יודעת..אבל אם לא היא בטח תכנס מתישהו...בת-אלייאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך