עבר עריכה על ידי דינה. ל. בתאריך י"ב אלול תשע"ב 18:33
הציור צויר בערך ב-8 שעות (במצטבר)
חשוב לי להדגיש, שאני לא "מיפה" אנשים בציור. אני מציירת מה שעיני רואות. הציור צויר על פי תמונה קטנה וישנה מהחתונה, והראש הוגדל עד לגודל דף הציור שלי, מה שיצר פנים נורא מטושטשות, שהקשו על מלאכת הציור.
ד. אנסה לשפץ עוד את עין ימין, אך מה פירוש "עפעף עליון גמלוני"?
ה. כנראה שאלו תלתלים יותר ארוכים. כך זה נראה בתמונה- ג'ינג'י יותר מרוח, לא בצורת תלתלים כמו השאר. סרבתי להחליט שאלו תלתלים קצרים וציירתי מה שראיתי.
ו. יתכן שהיה לו שקע. אינני יודעת... מה שכן היו- אלו רקות בולטות כמו שרואים, יתכן והזוית + האור, יצרו אשליה של שקע. בכל אופן- טשטשתי מעט את החלק הכהה.
ז. זהו כלל ידוע בציור, סמוך לאוזניים השיער תמיד כהה יותר. יתכן שהוא יותר צפוף. כך גם באיזור הפוני, השיער בתמונה היה כהה, ומצד ימין- בהיר. אולי זה ענין של צבענים, או שהשיער שם היה דליל יותר.
י. לדאבוני הרב, הדף עבר התעללות קלה. לא יודעת איך ומתי. ענין המספרים זאת טרגדיה איומה, התיאוריה שלי גורסת כך: שחילקתי את הדף לקוביות, כאשר הדף היה מונח על בלוק הציור. המספרים נחרטו בבלוק וכשצבעתי את הדמות, ג"כ על גבי הבלוק- המספרים התקבעו בציור שלי... אין מה לעשות.
להבא אשמור יותר על הדף.
כ. ההילה: צבעתי רקע שהולך ומתכהה ככל שהוא מתרחק מהדמות, וההילה נעשתה בעזרת מחיקה, וטשטוש.
חן חן.