אין לי מושג כמה זה במקום אבל חשוב לי שתענו...זרבובית

מה התכלית שלכם????לכל הרוחות........מה אני עושה פה???????

בתור דתיים ובתור חילוניים(אם יש פו כמה חוזרים בשאלה) 

עדיף שמגיל 16 יענו (לא מתכוונת לזלזל פשוט בגיל הזה יש כמה דברים שמשתנים באמונה שלך)והמבין יבין...

סליחה עם כבר חפרו על השאלה הזאת לפני.....

לילה טוב מרדכי

בס"ד

לצערי לא הבנתי את שאלתך, את יכולה בבקשה להסביר?

תודה

בישביל מה אתה חי??זרבובית

בישביל מה אתה סובל. או שאתה לא, זה לא משנה..אבל שסיבה לחיות,משהו....

יש לך ייעוד,יש לך מטרה.ארגוב

מתישהוא בחיים את תגלי את זה...תסתכלי בספר בגן האמונה המבואר.אם את חיה חיים טהורים ובאמת מתאמצת (ומן הסתם זה ככה) מתי שהוא תדעי ותגלי...בכל מקרה צריך לקיים תורה ומצוות...אבל נראה לי שגם הכשרונות שלך צריך לנסות ולממש כמה שאפשר...אני לא מבין גדול רק מה שלמדתי....

מזה מתישהוא???זרבובית

כולם אומרים לי מתישהוא...אבל שאלתי אנשים מבוגרים מה השממעות והם עדין עונים לי מתישהוא אני ידע חוץ מיזה, אז כרגע ממש אין לי למה לחיות אני מתוסכלת ומוולה תחיים שלי סתם כי מתישהוא אני אמצע איזה יעוד לחיות בגללו..וקראתי בגן האמונה עדין משהו חסר לי עדין אני מרגישה שאם יש אלוהים אז הוא לא כלכך לטובתי או שפשוט לא איכפת לו מלא דברים לא ברורים לי...אבל ברור לי שלקיים תורה ומצוות זה לא היעוד שלי...

א. למה ברור לך שקיום תורה ומצוות זה לא חלק מיעודך?ענבל

בס"ד

ב. את לא תגלי מה היה היעוד שלך, את אולי תוכלי לנחש וגם זה אני בספק אם תצדקי.

אבל את צריכה להפנים שיש יעוד, גם אם אנחנו לא יודעים אותו, הוא קיים ונגלה אותו כנראה רק כשנמות..

אגב, חלק מהיעוד זה כן שמירת תורה ומצוות כי חלק מיעודו של עמ"י וחלק מהסיבה שעמ"י נשאר על במת ההיסטוריה זה כדי להאדיר ולגלות את שם ה' בעולם על ידי התורה והמצוות.

(נקודה קטנה: הקב"ה לא מתאכזר אלייך... את חושבת שהוא מתאכזר אלייך. בדגש על ה-את)

תקראי בגן האמונה ספר מדהים!!!יודלה

יענה לך על כל השאלות!!!!

תשובהמרדכי

בס"ד

אני חי כי יש לי משמעות ויש לי משימה שאותה אני צריך לממש. לכל דבר יש תפקיד בין אם זאת נמלה קטנה ובין אם זה האדם הכי מכובד. תקחי לדוגמא פאזל? מה יקרה אם יהיה חסר בו חלק קטן אחד? התמונה כבר תהיה חסרה. את פה בשביל להשלים את הפאזל את כל הפסיפס הזה (להרחבה).

לגבי ה"סבל" - 

נכון החיים ממש לא פשוטים והקב"ה מעמיד בהמון נסיונות. אבל הוא לא עושה את זה בשביל לפגוע בנו ח"ו אלא בשבילנו. הוא עושה את זה בשביל שנלמד למצוא את הכוחות שחבויים בנו. הוא עושה את זה כי הוא יודע שאנחנו נצליח והוא עושה את זה בסופו של דבר לטובתנו!!!! (להרחבה

עוד משהו שכתבתי בעבר בנושא משמעות החיים.

נ.ב. מצטער שהבאתי קישורים לדברים אחרים שכתבתי בנושא ולא כתבתי את זה מההתחלה

בקשר למשמעות החיים...זרבובית

מה שכתבת על 2 הגדרות קצת שחכת שאלוהים הוא יכול לעשות הכל ויכול לא ליצור את הבור הזה מלכתכילה מה שהופך את הגדרות למיותרים גם ככה..(אני מקווה שהבנת)

זה מזכיר לי את השאלה -מרדכי

בס"ד

מעשי של מי נעים יותר של האדם או של הקב"ה

הקב"ה אומנם ברא את השוערה אבל האדם הוא זה שמכין איתה את הלחם.

הקב"ה יצר את הבור אבל בני האדם הם אלו שיצרו את הגדרות בשביל לא ליפול לשם.

אני נתתי דוגמה על הסיפור שלך ספציפי..זרבובית

אבל מה שוני באה לאמר פה שנגיד שאלוהים ברא אותי כדי לימנוע את מלחמת העולם ה3 אז למה יש סיכוי שתתקיים  אותה מראש??? ודרך אגב לפי מה שהבנתי שגם מה שהאדם עושה זה אלוהים הוא רק שליח

נכון את השליחה שלו למעשהמרדכי
בס"ד

כמו שלאברהם אבינו הוא לא הגיע בעצמו אלא שלך מלאכים שהי השליחים
חיים כי זה אינסטינקט. על זה אנחנו אוהבים לבנות כלהרהור

מיני מטרות נעלות וחלומות יפים...

מה זה אינסטינקט?ארגוב

אנחנו לא חיים סתם...ככה אני מאמין...אלוהים לא עושה דברים סתם...לא שאני מבין אבל בטוח לא סתם...

יצר מלידה.הרהור
ההגדרה של אניסטינקט היא שאתה עושה את הדבר אוטמטיהחיים הם דבש

בלי לחשוב בכלל

לא מדוייק.הרהור
מה שאת אומרת זה שאין מטרה עם הכל בנוי על אינסטינקטזרבובית
לא. מה שאני אומרת שאנחנו *חיים* בגלל אינסטינקט.הרהור

אולי אנחנו *צריכים* לחיות בגלל מטרה נעלה כזו או אחרת..

אבל בשטח, דבר ראשון אתה חי כי זה אינסטינקט.

זה גם לא מדויק להגיד שזהו יצר מלידה כיווןהחיים הם דבש

שכאשר ילד קטן נוגע בדבר חם הוא מפתח אינסטינקט לדבר ומאז כל פעם שייגע בדבר חם אוטומטית ידו תזוז מהדבר.

המ...הרהור

יש לי שתי ברירות-

א. שהתופעה שאתה מתאר לא קיימת. שאם ראית את זה זה או שהילד נגע בטעות, או שזאת חלק מהלמידה לזיהוי חום, אבל לא הידיעה שחום מזיק.

ב. שהשימוש במושג אינסטינקט לא נכון במקרה שהצגת.

אבל עדיין, אני יודעת שאתה טועה כי נוהגים להתייחס למילון כאלוקים. ואת ההגדרה הזאת שלפתי מאחד הלקסיקונים-הלועזיים עבריים הטובים ביותר שמסתובבים כרגע בשוק.

(אם כי מצאתי בו כמה דברים שעצבנו אותי..)

לא הבנתי מה את באה לומר בקטע אפ האינסטיקטזרבובית

מיצטערת על קשות ההבנה...

שאנחנו חיים כי אנחנו חייבים לחיות. כמו שלא תחתכיהרהור

את עצמך בלי סיבה כך גם את חיה כי את לא "מסוגלת" למות. 

זה פשוט חלק ממך, זה קודים שנולדת איתם "חיים- כן. מוות- לא."

מובן?

וזה בידיוק מה שמתסכל אותיזרבובית

אני חיה נקודה. בלי שום דבר אחרי זה בלי שום משמעות,מטרה,שאיפה 

כן. אבל את יכולה למצוא לעצמך אחת כזאת. הרהור
לענינו של דבר אני חי כרגע ללא תכלית אך בכוונההחיים הם דבש

שבעתיד התכלית שלי תתגלה. אך תתעודדי עצם שאילת השאלה מראה שחשוב לך מחייך וכך תוכלי למצוא את התכלית . כי מי שלא שואל בכלל לא מודע לעצמו ולפנמיותו ובכך לא יוכל להשתפר (כי הוא לא מודע לעצמו ולכן לא יודע מה טוב בשבילו ולאשיותו) אך מי ששואל ומודע לקשיים רק הוא יכול לתקן את עצמו ...למדנו את זה בשיעור מחש"י (מקווה שדברי מובנים אני לא בטוח שניסחתי טוב)

חברה מה נכנסתם לוויכוח עח על איסטינקים?ישראל כהן
היא ביקשה לדעת מה המשמעות לחייה ובמילים אחרות מה התפקיד שלה פה בעוה"ז. אז התשובה היא כזוכל אדם ירד לעולם כדי לתקן משהו אין בנאדם שנמצא פה סתם ועכשיו השאלה הגדולה- איך אני אמור לדעת מה התפקיד שלי פה בעולם? אז התשובה היא- אי אפשר לדעת בוודאות אבל כל בנאדם צריך לשבת עם עצמו ולחשוב מה המצווה שהוא הכי מתחבר אליה ולהבדיל מה העבירה שיש לו הכי ניסיון איתה וזה התפקיד שלו פה בעולם( להמנע מאותה עבירה ולחזק את קיום המצווה). או במילים אחרות למי שקצת קשה עם ההגדרות שנתתי- מה שאתה הכי נמשך אליו זה התיקון שלך פה בעוה"ז. אני לא אומר שתימצאי תוך רגע את זה אבל צריך לחשוב על זה ואחרי כל מיני העלת רעיונות בסוף תמצאי את זה. וזה לא צריך להיות בגיל 30. כי חבל"ז זה חכול לקרות גם תוך כמה חודשים ספורים. בהצלחה לכולם.
יש המון סיבות לחיות..ליבי לוי

יש לך את האנשים שקרובים אליך שחשובים לך ושסומכים עליך שתעזרי להם...(וזה עוד הדברר הפשוט שבישבילו צריך לחיות)

ואת לא מאמינה שיש לך תפקיד בעולם??

מטרהחייך בחייך!

לחיות בשביל להתקדם!! לעלות ולטפס קדימה...לאט לאט יום יום...כי המטרה של העולם הזה הוא בעצם העולם הבא.."העולם הזה דומה לפרוזדור בפני העולם הבא.." או משו כזה...

אני  אישית חושבת שחיים כדי להיות "בן אדם"...להיות "מישי" להשפיע על עמ"י ולקרב את הגאולה ובימ"ק!

(גם אם זה נשמע גדול ופלצני..=)

רגע רגע... לחיות בשביל להתקדם או בשביל לקרב אתהרהור

הגאולה ובית המקדש?

כי להתקדם לדעתי זה רק אמצעי.. זה לא מטרה.. מה הפואנטה בלהתקדם אל.. כלום?!

בית המקדש זה כבר משהו אחר..

נראלי זה די סיבה ותוצאה..=)חייך בחייך!

כשאתה אישית מתקדם אתה מקדם יחד איתך את כל העולם!! והתוצאה של כל ההתקדמויות הקטנות האלו היא כללית-גאולה ובימ"ק..=)

התכלית שלי לחיות(שואפת)...ישראלית בנשמה!

ללכת בדרך ה' כמה שאני יכולה...(לצערי זה לא הכי עובד!)

לנסות לעשות כמה שיותר דברים טובים!!!!

לחיות על הצד הכי טוב מכל הבחינות שבעולם..!!!

והעיקר ליישם את היעוד שלי הרי לא הגעתי לכאן סתם(מאוד מקווה!)

ונראה לי שקודם כל התכלית שלנו היא לחיות...

הרי בשביל זה הגענו לעולם!!!!

ואח"כ פשוט לתקן את עצמנו...כל אחד והבעיות שלו..!!!!!!

ישראלית בנשמה!ישראל כהן

את באת לתקן את העולם ולא כדי לחיות!

החיים בעוה"ז הם אמצעי לחיי הנצח שבעולם הבא וכאן זה הפרוזדור כדי להגיע לעולם הבא(תסלחו לי אבל אין לי כוח לצטט) -עולם האמת כאן מכינים את המקום שלנו שם זה לגבי הייעוד העצמי של כל אחד ואחד אבל כמובן שזה לא הכל כל אחד בא לעולם בשביל לתקן בו משהו שזה התפקיד שלו בלבד ! אין בנאדם ללא מטרה! אין בנאדם ללא תכלית!

התכלית היא לא רק לחיות, התכלית שלנו היא משהו נשגב הרבה יותר מהחיים אבל כמובן שהחיים הם הדרך לתכלית ועצם קיומם כבר מהווה התקדמות לתכלית! (אני מבסס את דברי על המדרש שאומר שצריכים לרדת מספר מסוים של נשמות כדי שהגאולה תבוא)

בתקווה שהובנתי קורץ (גם מקודם) יומטוב ובהצלחה לכולם!

מה זה לתקן תעולם?????זרבובית

אם אלוהים הוא "כל יכול" אז מה הסיפור שלו??למה אני צריכה להתערב???

קודם כלשורש 44

קודם כל נא להגיב בצורה מכובדת.

כחוזר בתשובה,את הסוגיות האלו צריכים ללמוד באולפנא או במדרשה בצורה נרחבת,לא ניתן להעלות אותן במלואן בפורום ולכן צריך ללמוד אותן בצורה רצינית.אלו סוגיות עמוקות.

אני מציע שתשאלי את שאלותייך בין השאר ב:

http://makshivim.org.il/ask.asp

אבל זה לא תחליף ללימוד מעמיק.

בסדר,אין צורך לציטוטים...!!!ישראלית בנשמה!

למדתי את החומר הזה השנה!!!!!

ואתה ממש צודק...התכוונתי שאני שואפת לחיות:בדרך ה',להיות בנאדם טוב וכו'...

כנראה שלא הייתי כ"כ ברורה..!!!!

וזרבובית-יש ספר שנקרא אמונה וגאולה...תקראי אותו נראה לי שהוא יענה לך על הרבה מהשאלות האלה!!!

הוא דיי אחלה ברמת העיקרון למדתי איתו מחשבת..

התכלית היא שה' ימלוך מלכות שלמה בשיא תוקפה.אני77

כמו שאומרים שלוש פעמים ביום ב"ועל כן נקווה לך".

מה שאנחנו מקווים לו ועובדים בשבילו-הוא מלכות ה' השלמה.

היו פה הרבה ציטוטים ומילים יפות שאני מכירה בעל פהזרבובית

אבל עדין לא הבנתי אף אחד ממכם, לאף אחד אין סיבה לזה שהוא חי???כולכם בחיפוש????

(אולי אני קשת הבנה אנלא יודעת,תעדכנו אותי) 

אנחנו לא בחיפוש...ענבל

בס"ד

זאת אומרת לא בחיפוש נואש, אובדים בלי מטרה.

יש לנו מטרה והיא להאדיר את שם ה' בעולם שזאת מטרה כללית לכולנו.

בנוסף יש לכל אחד יעוד פרטי משלו ואת זה אנחנו "מחפשים"...

שמתי במרכאות כי זה לא חיפוש שיש לו סוף,

החיפוש הזה הוא החיים.

יכול להיות היעוד שלי זה להיות רופאה ולהציל מישהו מסוים

יכול להיות שהיעוד שלי זה להיות מורה ולחנך אדם מסוים

אני לא יכולה לדעת.

אני הולכת לאן שהלב והשכל שלי מנחים אותי ומקווה שבזה אני משלימה את היעוד הפרטי שלי.

אבל ברמת העיקרון לכולנו יש יעוד כללי שלפיו אנחנו הולכים והוא התורה והמצוות.

מזה ה' החליט???זרבובית

אז ה' כניראה החליט שאני צריכה לעשות הכל בעולם הזה חוץ מלקיים תתורה כי הוא עושה הכל כדי ליגרום לי לא להאמין, ואל תגידו לי שזה ניסיון כי ניסיון עכשיו זה לא הדבר שירומם אותי לקיים תורה ומצוות!!!

להפך, ניסיון דווקא כן בא לרומם אותך!ראש יהודי

הרבה נכתב על כך בחז"ל שאין נותנין לאדם ניסיון אם הוא לא מסוגל להתמודד איתו- כלומר אם הקב"ה מביא עליך נסיונות, קשים ככל שיהיו, הוא סמוך ובטוח בכוחותייך שתוכלי להתגבר עליהם! בכלל צריך להסתכל על חיינו כמטרה וייעוד לטוב - "הכל לטובה". כל דבר שקורה לנו הוא טוב גם אם זה נראה רע, כואב ועצוב- ייעודו לטוב.

עוד מביאים חז"ל שמטרת הניסיון הוא לרומם אותנו. הניסיון בעצם בא לנסות אותנו בחיינו, לקחת את כל העקרונות שלמדנו באמונה וליישם אותם. כך הקב"ה רוצה לבדוק עד כמה אנחנו אוהבים אותו ועד כמה אנחנו מאמינים ובוטחים בו. ובסוף הנסיון, לאחר כל הצרות והקשיים, כשאנו רואים שהצלחנו לעמוד על שלנו- אנחנו נהיים אנשים חזקים ומלאי שמחה ( )על כך שאנו יודעים שאנחנו מסוגלים לעמוד בקשיים. תדמיייני לעצמך אדם שמטפס על הר תלול- כשמגיע לפסגה - הוא מלא שמחה על כך שהנה, הוא מסוגל לטפס הר!

לכן אסור ח"ו להתייאש אלא להאמין בדבקות בכך שכול מה שקורה לנו בעולם - הכל לטובה!

???ישראל כהן

"אייה ראשי ישיבות ואיפה סנהדריך. ואנה הולכי נתיבות. לנגה זיו זהריך. ואיפה עורכי תשובות. לשואלים על סתריך (????).ולאלפים ורבבות. דורשי סדריך.כלם בגלות עצורה. הלכו ביד בני צרה;"

מועתק מהמחזור לתשעה באב ( אחרי העמידה של שחרית)

להוציא לפועל את עצמי.אוסנת

להיות אני. וכמה שיותר. 

כי את ה"אני" הזה המסויים, ה' בחר להוריד בזמן הזה,

למקום המסוים שבו אני נמצאת כרגע,

ופה, בדיוק פה, אני יכולה וצריכה להוסיף טוב.

עכשיו השאלה היא...

מי אני?

איפה אני?

איזה כוחות יש בי שבהם אני צריכה להשתמש ולהוסיף טוב בעולם?

[השאלה שלך הכי במקום בעולם - היא שאלה חשובה ונפלאה!]

למה???אברי

לכייף, למצוא אהבה, אושר, להגשים את עצמי, להשאיר משהו ממני בעולם... חסר מה??

(לאסנת)אבל בקושי תמצאי אנשים שיודעים...זרבובית

מה התיקון שלהם בעולם.גם אנשים מבוגרים לא ידעו לענות על זה וחוץ מזה לחשוב שאלוהים ברא עולם עקום כדי שאנחנו ניישר אותו ותוך כדי גם ניסבול בו (וזה לא סותר גם את הטוב שבו) לא יודעת זה נישמע כאילו אלוהים משחק בנו                 

נ.ב

סליחה שאני חופרת באמת אני רוצה לדעת.

אני לא יודעת מה ה"תיקון" שבשבילו הקב"ה שם אותי פהאוסנת

זה עניין שלו. בכוונה הוא לא גילה לנו.

במקום זה, הוא נתן לנו כוחות ותורה, כדי שאנחנו נעמול ונגלה מהו הטוב,

לאן צריך להביא את העולם,

ומה הכוחות שלנו.

ומתוך הלימוד הזה, נדע גם לפעול ולהוסיף טוב בעצמנו.

זה באמת עצוב שיש אנשים שחיים חיים ריקים...

הקב"ה ברא עולם שהוא גן עדן. תפתחי פרק א' בספר בראשית.

עולם שכולו טוב, שכולו שלימות והרמוניה.

רק בעקבות החטא, האדם גורש מגן עדן. ועכשיו הוא צריך לתקן את אותו חטא כדי לחזור...

העולם הזה הוא טוב בבסיסו, הוא מלא בטוב גם עכשיו, הוא שואף לטוב, והוא גם יגיע לטוב מושלם בעז"ה.

(זה מהותו של בית מקדש...)

בנתיים יש הרבה חסרון בעולם (ומוות...). כאב החסרון הוא זה שדוחף אותנו קדימה, לחפש שלימות. 

להביא בכוחותינו ובעצמנו את השלימות הזו.

את מקסימה!!! נשיקה

אנשים שלא שואלים את עצמם את השאלות הגדולות האלה, חיים חיים קטנים ולא משמעותיים.

ב"ה, זכית! את לא מהם.

מצטרפת^^ ו-"לתקן עולם במלכות ש-די" הללי נפשיאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניקאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך