חוג ציור באיזור ת"אדינה ל.

מי מכיר?

אני רוצה להתמקצע בעיקר ברישום, אך גם בשאר הסגנונות.

שמעתי שבמוזיאון ת"א או במוזיאון א"י בת"א יש קורסים מקצועיים ממש בציור דיוקנאות. 

מישהו שמע? מכיר?

יודעתג'נדס

שבמוזיאון ת"א מאווד מקצועיים.

תרימי טלפון!

(הייתי שם כשהייתי קטנה, כבר לא זוכרת...)

אני "אפתח" את שאלתי ואספר את הנסיבות שמובילות אליהדינה ל.
עבר עריכה על ידי דינה. ל. בתאריך כ"ט תמוז תשע"ב 23:58

אני כרגע לומדת ציור במכללה חרדית מאוד נחשבת.

בשיעור יש 11-10 נשים פלוס מינוס, ומורה אחת שלא נחה לרגע ומתזזת ביננו כל הזמן. כל אחת מציירת משהו אחר- חלק שמן, חלק רישום דמויות ועוד.

מפריעים לי הדברים הבאים:

~ המורה אישיות נהדרת, היא מן פסיכולוגית של כולנו והיא באמת מקסימה.

אבל... זה לא מחפה על הפן המקצועי! דבר ראשון וחמור מאוד בעיני- היא מתערבת לי בציור!

זה מכעיס אותי נורא: זה ציור שלי ואני לא מוכנה שיד זרה תתערב לי בו! אני מאוד רוצה לשמוע ביקורת בונה ומכוונת ואני רוצה להשתפר. אבל בשום פנים ואופן לא להתערב לי בו פיזית! וזה דבר שהיא עושה בלי סוף, למרות שאני מבקשת ממנה לא לעשות ככה. מעבר לחומרה שבמעשה עצמו, הסגנון שלה שונה משלי מאוד מאוד! והשוני ניכר אח"כ בציור (הסגנון שלי בציור בעפרון הוא מרוח ומטושטש ועדין מאוד, לא ניכרים סימני העפרון בכלל, שלה מקווקוו כזה, רואים שזה נעשה בעפרון- שונה משלי מאוד!)

~ דבר נוסף לגבי התנהלותה- שאני לא מרגישה שהיא משפרת אותי בכלל! אני נשארת במקום! אני באה לה כל שיעור עם ציור שציירתי בבית, והיא אומרת לי רק "וואו, איזה יופי!", גג עוד הערה קטנה. אבל לא תכלס תושיב אותי ותגרום לי לשנות. ואין, בטוח יש לי מלא דברים בכל ציור שיש לי לשנות ולשפר [אגב- זה קשור לשרשור הזה- שאני מאוד מאוד מאוד אוהבת את הציורים שלי, אך בד בבד מודעת לקיום הצורך בליטוש ושיפור, ורוצה לשפר! ]

~ דבר שלישי: תחושה שלי- שהיא לא מספיק מקצועית בתחום שאני רוצה להתמקצע בו- דיוקנאות. היא יותר טובה בשמן, אקריליק, ובטח השתדלה גם בתחום שהיא מלמדת אותי- ציור ורישום. אך זה לא אצלה באופן טבעי, לדעתי! וזה מפריע לי. אולי בגלל זה- היא לא ממנפת אותי בתחום שבו אני מצפה.

עד כאן להפעם חיוך זאת הסיבה שאני מחפשת מקום אחר.

[החשש שלי, שאם אני אלך למקום שבו לומדים רישום דמויות באופן מקצועי, אני לאעולם לא אתפתח בתחומים אחרים, ויש לי כזאת הזדמנות במקום בו אני נמצאת כרגע]

מקום לימודיםפלאפל

עכשיו זה זמן מצויין לחפש מקום לימודים לשנה הבאה.

האם את נעולה על מקום חרדי?

אם לא, אז אני ממש ממליצה על מכללה לאומנויות בירושלים בשם "הקוביה"

(תחפשי עליהם מידע באינטרנט).

אני התלבטתי ובדקתי כמה מקומות,

אבל כשראיתי את הרמה, החלטתי ללכת לשם.

את יכולה גם לברר בעדינות מה סוג האנשים בקבוצה שתהיה.

כשאני למדתי לא היו בכלל גברים שנרשמו, ורוב בנות הקבוצה היו דתיות ברמה זו או אחרת.

והרמה הייתה מעולה!

בהצלחה.

"איזור תל אביב " דינה ל.
עבר עריכה על ידי דינה. ל. בתאריך א' אב תשע"ב 13:18

כך ש"קוביה" לא אופציה. תודה בכל אופן!

לא קריטי לי מקום דתי דווקא- למרות שנחמד שזה רק נשים, אוירה טובה והכי חשוב- ציורים צנועים.

אני קצת חוששת ממה שעלולים לצייר לי בקבוצה חילונית.

בינתיים גיליתי שבמוזיאון ארץ ישראל לאומנות בת"א יש סדנאות ציור רק לילדים.

מה עם מכללת תלפיות?אנונימי (פותח)
התקשרתי עם מוזיאון ת"אדינה ל.

הם שלחו לי פרוספקטים- שתי חוברות שלהם על כל קורסי הציור.

יש להם המון... אבל אף אחד מהם לא מיועד ספציפית לדיוקנאות.

אממה- ברובם ישנם שיעורים לא הולמים בכלל... (מודל עירום מת) אני אצטרך או למצוא קורס ללא שיעורים כאלה (יש קורסים שלמים שזה רק זה!) או פשוט להודיע שאני לא מתייצבת לשיעורים שכאלה ולדרוש לא לשלם על זה.

[מזה חששתי- מוזיאון ת"א לאומנות... בעע- הבוהמה.]

אחותי למדה בתלפיות אבל לא יודעת היא למדה בעיקרneriya232אחרונה

צבעי שמן והיא פיסלה הרבה... לא יודעת על פחם... ואחותי למדה בתלפיות בחולון  אני לא יודעת אם תלפיות בתל אביב שווה לבדוק

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך