חייבים לבחור! עם ישראל לאן?מתנחלוס

וואו! חדש! יפה וברור ממש!..ענבל ד
יש תאריכים?ימין אמיתי
תסלחו לי, אבל מודעה ממש דבילית!!ישתבח שמו לעד
מה זה חייבים לבחור? מי חייב? מי זה העם?
ואם העם יבחר באפשרות השניה, אז מה? איזה תוקף יש לזה בכלל?
אני קורא מכאן קריאה נרגשת לנוער למען ארץ ישראל: אנא חדלו לכם ממודעות אלו. אתם עושים דברים טובים, אבל מוציאים מודעות חסרי פשר. זה לא משכנע אף אחד, וגם אם כן, מה זה נותן בכלל?
ואם העם יבחר באפשרות השניה, אז מה? איזה תוקף יש לזה בכלל?
אני קורא מכאן קריאה נרגשת לנוער למען ארץ ישראל: אנא חדלו לכם ממודעות אלו. אתם עושים דברים טובים, אבל מוציאים מודעות חסרי פשר. זה לא משכנע אף אחד, וגם אם כן, מה זה נותן בכלל?
סליחה אבל לא הבנתי את הביקורת.מתנחלוס
אשמח לפירוט יותר מובן...
הוא התכון שהנוער מוציא המון מודעות שאין להם הרבהלוטמניה
משמעות ושזה סתם בזבוז כסף.
יעני אףאחד לא הולך לשנות את הדעה שלו בגלל איזה פרסומת נגז הסכם המאחזים שפורסם בבשבע, ובתכלס לא הרבה אנשים קוראים אותם.
אני בעד לנצל את הכסף בצורה אחרת,לסטיקרים וצמידים וכו'
יעני אףאחד לא הולך לשנות את הדעה שלו בגלל איזה פרסומת נגז הסכם המאחזים שפורסם בבשבע, ובתכלס לא הרבה אנשים קוראים אותם.
הוא התכון שהנוער מוציא המון מודעות שאין להם הרבהלוטמניה
משמעות ושזה סתם בזבוז כסף.
אני דווקא חושב שהמודעה הזאת מאוד משמעותית!מתנחלוס
כמובן שרק עם מודעות לא נביא את המשיח, צריך לעשות מעשים.
אבל הסברה טובה נותנת הרבה יותר תוקף למעשים שנעשים.
אבל הסברה טובה נותנת הרבה יותר תוקף למעשים שנעשים.
ההסברה הזאת לא משכנעת אף אחד!!ישתבח שמו לעד
צאו מהסרטים האלה של הסברה. זה פשוט לא עוזר, וזה בזבוז זמן וכסף.
ראינו בגוש קטיף מה שווה ההסברה. בהתחלה זה היה להסביר למתפקדי הליכוד, יופי שכנענו אותם. אז מה, למישהו היה אכפת? לא. פשוט שמו פס והמשיכו הלאה.
הדבר הכי יעיל זה מעשים, ורק מעשים. כל אחד בתחומו. אל תוציא אנרגיות על מודעות למאחזים - פשוט תבנה אותם. עם ההפגנות וההסברה היפה שקדמו לגירוש - השלטונות יכולים להתמודד, אבל עם מישהו שפשוט לא סופר אותך ועושה מה שבא לו - הרבה יותר קשה להתמודד.
והערה אחרונה לגב' לוטומניה: הסברה חסרת תועלת ותכלית - הכוונה היא גם לצמידים וכד' שאינם מועילים למאבק בשום צורה שהיא.
ראינו בגוש קטיף מה שווה ההסברה. בהתחלה זה היה להסביר למתפקדי הליכוד, יופי שכנענו אותם. אז מה, למישהו היה אכפת? לא. פשוט שמו פס והמשיכו הלאה.
הדבר הכי יעיל זה מעשים, ורק מעשים. כל אחד בתחומו. אל תוציא אנרגיות על מודעות למאחזים - פשוט תבנה אותם. עם ההפגנות וההסברה היפה שקדמו לגירוש - השלטונות יכולים להתמודד, אבל עם מישהו שפשוט לא סופר אותך ועושה מה שבא לו - הרבה יותר קשה להתמודד.
והערה אחרונה לגב' לוטומניה: הסברה חסרת תועלת ותכלית - הכוונה היא גם לצמידים וכד' שאינם מועילים למאבק בשום צורה שהיא.
צודק/ת ממש!!קראתיך
לא נכון ממש!מ.מ.י.ר
אם תלך בלי העם - כלום לא יצליח לך.
לא ניסינו בעמונה? ניסינו. וזה לא עזר.
בלי העם זה לא ילך.
לכן, צריך גם מעשים וגם הסברה.
לדוגמא, כשהרצל ניסה להקים את תנועת הציונות - בהתחלה הוא לא הצליח. למה? כי אף אחד לא הלך איתו, לא מהצד הדתי וגם לא מהצד של ה"משכילים" (אחד מגדולי המשכילים אז כתב עליו שהוא משוגע בגלל הרעיון הטיפשי של הציונות), ואם העם לא איתו - אז איזו תנועה זו? צריך את עם ישראל בשביל ליישב את ארץ ישראל. מושבה של חמישים חלוצים לא תספיק.
אחרי שהתחילה יותר מודעות בקרב העם - הקונגרסים הציוניים, צירים מכל המדינות, הרעיון התחיל להתפשט בעולם (עד כדי כך שהרב יחיא הלוי זצ"ל, מגאוני תימן (!) דרש שיהיה בקונגרס הציוני ציר אחד מתימן), גם מהצד הדתי אבל בעיקר מהצד החילוני, והציונות, התנועה ליישוב ארץ ישראל, קרמה עור וגידים.
בקיצור - גם נעשה מעשים, וגם נפעל להסברה בקרב העם, העם שלנו.
לא ניסינו בעמונה? ניסינו. וזה לא עזר.
בלי העם זה לא ילך.
לכן, צריך גם מעשים וגם הסברה.
לדוגמא, כשהרצל ניסה להקים את תנועת הציונות - בהתחלה הוא לא הצליח. למה? כי אף אחד לא הלך איתו, לא מהצד הדתי וגם לא מהצד של ה"משכילים" (אחד מגדולי המשכילים אז כתב עליו שהוא משוגע בגלל הרעיון הטיפשי של הציונות), ואם העם לא איתו - אז איזו תנועה זו? צריך את עם ישראל בשביל ליישב את ארץ ישראל. מושבה של חמישים חלוצים לא תספיק.
אחרי שהתחילה יותר מודעות בקרב העם - הקונגרסים הציוניים, צירים מכל המדינות, הרעיון התחיל להתפשט בעולם (עד כדי כך שהרב יחיא הלוי זצ"ל, מגאוני תימן (!) דרש שיהיה בקונגרס הציוני ציר אחד מתימן), גם מהצד הדתי אבל בעיקר מהצד החילוני, והציונות, התנועה ליישוב ארץ ישראל, קרמה עור וגידים.
בקיצור - גם נעשה מעשים, וגם נפעל להסברה בקרב העם, העם שלנו.
אנחנו כבר תנועה. אם אנשים יראו שאנחנוא"ר יצהר
לא מפחדים\לחוצים מזה שהם לא באים,הם יבינו ויראו בנו אנשים יותר רציניים, ומימילא זה יפתה אותם לבוא. לא חיביים 20000 איש כדי לצאת. מתחילים עם 20 ומסבירים הרבה. אם אנחנו נעשה את הבחירות שלנו ונפעל על פיהם ונדע מה אנחנו רוצים מעצמינו,ממילא אנשים יבינו אותנו וישתפו\לא ישתפו פעולה לפי החלטתם. לא תריך לשים איקס על הבחירה הזאת.
הרבה מאוד מההסברה זה בעצם המעשה. חוץ מזה,מדברים עם אנשים ותולים מודעות ועוד שיטות הסברה לפי רעיונותיכם הגרנדיוזים יותר או פחות.
יומוצלח יבנה המקדש!
הרבה מאוד מההסברה זה בעצם המעשה. חוץ מזה,מדברים עם אנשים ותולים מודעות ועוד שיטות הסברה לפי רעיונותיכם הגרנדיוזים יותר או פחות.
יומוצלח יבנה המקדש!
מילא אם ההסברה הזאת היתה משכנעת...ישתבח שמו לעד
אבל היא מציגה את העניין באופן מגוחך ביותר. לא ברור לי מי אמור להשכנע מזה... למה אתם חושבים שיש מישהו שחושב שחולשה מוסרית ויאוש זה טוב?
ההסברה שצריך לעשות אם בכלל, היא הרבה יותר שורשית והרבה יותר חריפה (ותאמינו לי, גם הרבה יותר נשמעת) היא פשוט להגיד: הארץ היא שלנו, כי הקב"ה נתן לנו אותה. נקודה. ושכל העולם ילך לעזאזל. ברגע שאתה מכניס טענות לא קשורות, תמיד אפשר להתווכח אתך ולהגיד שיש דרכים אחרות וכו', אבל ברגע שהשורש לכל המאבק זה התורה הקדושה - עם זה אי אפשר להתווכח. (אפשר רק להלחם..)
ההסברה שצריך לעשות אם בכלל, היא הרבה יותר שורשית והרבה יותר חריפה (ותאמינו לי, גם הרבה יותר נשמעת) היא פשוט להגיד: הארץ היא שלנו, כי הקב"ה נתן לנו אותה. נקודה. ושכל העולם ילך לעזאזל. ברגע שאתה מכניס טענות לא קשורות, תמיד אפשר להתווכח אתך ולהגיד שיש דרכים אחרות וכו', אבל ברגע שהשורש לכל המאבק זה התורה הקדושה - עם זה אי אפשר להתווכח. (אפשר רק להלחם..)
זה נכון לומר ככה לאדם שומר תורה ומצוות,א"ר יצהר
אבל מי שלא נכלל בקטגוריה הזאת לא יבין אותך וגם יתעצבן עליך כי אין לך טענה אמיתית-מבחינתו.
צריך להסביר את כל השקפת העולם הזאת של הארץ בטיעונים של אמת,לא העובדות. כי אלו עובדות שברורות לך ולא לאחרים.ולכן אחרים כן יכולים להתווכח איתם כמו שהם מתווכחים אם יש ה' בכלל.
למרות שגם אני לפעמים נוטה לדבר ככה ואז לא להבין למה אנשים לא מבינים אותי ואת דרכי.
ו-ד"א לא הבנתי את השאלה שלך ולא את הקשרה. אשמח אם תסביר.
יומטוב יבנה המקדש!
צריך להסביר את כל השקפת העולם הזאת של הארץ בטיעונים של אמת,לא העובדות. כי אלו עובדות שברורות לך ולא לאחרים.ולכן אחרים כן יכולים להתווכח איתם כמו שהם מתווכחים אם יש ה' בכלל.
למרות שגם אני לפעמים נוטה לדבר ככה ואז לא להבין למה אנשים לא מבינים אותי ואת דרכי.
ו-ד"א לא הבנתי את השאלה שלך ולא את הקשרה. אשמח אם תסביר.
יומטוב יבנה המקדש!
ממש לא נכון!!ישתבח שמו לעד
נניח שתסביר בטחונית למה חשוב שיהודים יגורו בחומש, תמיד יהייה אפשר להביא מולך קצין צבא בכור ש'מבין יותר ממך בבטחון' שיסביר למה אתה טועה וזה בכלל סכנות נפשות בטחונית שיהודים יגורו שם.
חוץ מזה, לא יודע אם שמתם לב, החילוני המצוי והפשוט אוהב להיות עם החזקים והרציניים. לכן למשל, הוא הלך גם אריק שרון וזה ממש לא היה משנה מה הוא עשה. הם אהבו אותו כשהוא בנה ישובים והם גם היו איתו כשהוא הרס אותם. תגידו, הרי זה לא הגיוני כי הוא התהפך מהקצה לקצה!! נכון. אבל לאנשים זה ממש לא משנה. אריק שרון הוא גבר אמיתי שלא רואה בעיניים ועושה מה שבא לו - ואת זה אנשים אוהבים. לא כאלה מסכנים שרע להם כל הזמן שמגרשים אותם, מקפחים אותם וסותמים להם פיות בתקשורת.
אם תהיה רציני ותלך על שלך, וכולם יראו שאתה רציני ולא סופר אף אחד. גם אם לא תסביר את עצמך בגרוש - זה יחלחל הרבה יותר. (ע"ע עמונה)
חוץ מזה, לא יודע אם שמתם לב, החילוני המצוי והפשוט אוהב להיות עם החזקים והרציניים. לכן למשל, הוא הלך גם אריק שרון וזה ממש לא היה משנה מה הוא עשה. הם אהבו אותו כשהוא בנה ישובים והם גם היו איתו כשהוא הרס אותם. תגידו, הרי זה לא הגיוני כי הוא התהפך מהקצה לקצה!! נכון. אבל לאנשים זה ממש לא משנה. אריק שרון הוא גבר אמיתי שלא רואה בעיניים ועושה מה שבא לו - ואת זה אנשים אוהבים. לא כאלה מסכנים שרע להם כל הזמן שמגרשים אותם, מקפחים אותם וסותמים להם פיות בתקשורת.
אם תהיה רציני ותלך על שלך, וכולם יראו שאתה רציני ולא סופר אף אחד. גם אם לא תסביר את עצמך בגרוש - זה יחלחל הרבה יותר. (ע"ע עמונה)
לא הבנת אותי. התכוונתי שלומר לחילוני"זה הארץ שלנוא"ר יצהר
כי ה' נתן לנו אותה" זה לא יעיל כי הוא לא מאמין בה'. זא מה אם ה' נתן אותה לנו? מבחינתו,מי זה ה' בכלל.
אולי אם תמאר את זה בעוצמה אז זה יחלחל קצת,אבל ממש קצת.
בקיצור העניין זה לא רק איך אומרים,אלא גם מה אומרים,ולמי אומרים.
ב"הצלחה לכולנו, יומטובמאוד
יבנה המקדש!
אולי אם תמאר את זה בעוצמה אז זה יחלחל קצת,אבל ממש קצת.
בקיצור העניין זה לא רק איך אומרים,אלא גם מה אומרים,ולמי אומרים.
ב"הצלחה לכולנו, יומטובמאוד
יבנה המקדש!
ברור שצריך לומר דבר הנשמעישתבח שמו לעד
אבל צריך לדעת שכמעט כל חילוני מאמין שיש הקב"ה בעולם בצורה זו או אחרת, ושהוא בחר בנו מכל העמים ונתן לנו את התורה והארץ. זה דבר בסיסי ביותר שאין כמעט שלא יודע (ומאמין).
יש הבדל בין מאמין במציאותו של הקב"ה לביןא"ר יצהר
הקשבה למצוות ולצוויים שלו. הארץ היא אחת מהציוויים.
כולם מאמינים אבל לא כולם שומרים. זה הבעיה.
יומנעים יבנה המקדש!
כולם מאמינים אבל לא כולם שומרים. זה הבעיה.
יומנעים יבנה המקדש!
לא מדויקישתבח שמו לעד
רוב החילונים מאמינים בזכותנו על הארץ. אף אחד לא ביקש מהם לקום ולישב אותה, אלא רק לא להפריע למי שעוסק בזה. ועם זה אין להם בעיה.
אבל ברגע שמתחילים למסחר את זה סביב טענות חולפות (בטחוניות/ פוליטיות וכו') תמיד אפשר להתוכח הרבה יותר ובסוף גם להלחם נגדך.
אבל ברגע שמתחילים למסחר את זה סביב טענות חולפות (בטחוניות/ פוליטיות וכו') תמיד אפשר להתוכח הרבה יותר ובסוף גם להלחם נגדך.
זה לא משנה לאנשיםילדה רגילה
הלואי שלאנשים זה היה משנה מה השורש, אבל לצערינו זה לא משנה ולכן צריך משהוא שיעביר רטט באנשים ואולי אנשים יבינו, ואפילו אם איש אחד יבין זה יעשה הרבה מאוד וגם אנשים קוראים את זה ולאט לאט יצטרפו עוד אנשים
ממש ממש ממש חשוב!The yehudi
לדעתי זה נותן מענה למשוואה של השמאל של או 'התנחלויות' או שלום.
שבא העם מעדיף את 'השלום'.
וכשאתה תציב מולו את המציאות של או 'התנחלויות' ומאחזים או מדינה ערבית נוספת ו'פלשתינאים'.
וודאי שהעם ירצה את המאחזים,יש"ע,הגולן והגליל ויתמוך ויעזור להם...
שבא העם מעדיף את 'השלום'.
וכשאתה תציב מולו את המציאות של או 'התנחלויות' ומאחזים או מדינה ערבית נוספת ו'פלשתינאים'.
וודאי שהעם ירצה את המאחזים,יש"ע,הגולן והגליל ויתמוך ויעזור להם...
את העם שום אפשרות לא מעניינת...ישתבח שמו לעד
לא התנחלויות, לא שלום, לא מאחזים וגם לא מדינה ערבית נוספת.
שום דבר. את העם מעניין זה שיהיה לו שקט והוא יוכל ללכת לעבודה בשלום ולחזור ושאף אחד לא יפריע למהלך התקין שלו.
אני לא חושב שכיום יש למישהו מה לחדש להם בענין - וכדי שהם ירגישו שזה באמת נוגע אליהם... חוץ מלדבר איתם על ה' יתברך.
תחשבו על זה.
שום דבר. את העם מעניין זה שיהיה לו שקט והוא יוכל ללכת לעבודה בשלום ולחזור ושאף אחד לא יפריע למהלך התקין שלו.
אני לא חושב שכיום יש למישהו מה לחדש להם בענין - וכדי שהם ירגישו שזה באמת נוגע אליהם... חוץ מלדבר איתם על ה' יתברך.
תחשבו על זה.
כל כך לא סותר.תירא-אל
הפירסום המסוים הזה הוא במסגרת של פירסום שעובד בהדרגתיות על שינוי תודעה, ותתפלא השינוי הזה אכן מתרחש. (אני רואה את זה בישוב שלי, שזה האנשים הכי שפויים שיש: בעבר, במאבק על הגירוש, כולם תמכו רק בפעילות חוקית- ולכן התנגדו ככלל למאחזי. היום אנשים מוכנים הרבה יותר לשמוע, ברמה משמעותית.) ודאי שהשינוי תפיסה הזה מתרחש בעיקבות אלף דברים, אבל כן, אני בהחלט מאמינה שלפירסומים האלה יש חלק בזה.
אנשים משתנים בגלל המציאות הכואבתישתבח שמו לעד
ולא בגלל מודעות
המציאות הכואבת מביאה למודעות.תפוזה 1
אפשר לשאול משהו בקשר למודעה?סבא גפטו
שמתם לב שכל הדברים שרשומים בצד ימין של המודעה (בהנחות היסוד והמסקנות) הם תשובה לפעולות ולמעשים שקורים ורשומים בצד השמאלי?
ננסה לקחת את זה הפוך: נניח ואנשים היו חיים נחת, בונים את הבתים שלהם והממשלה לא היתה מפריעה (והיה מצב שזה היה (כמעט) ככה) ופתאום מגיעה הממשלה ומחליטה ליישם את המסקנות (הצד השמאלי של המודעה), מה היה קורה אז? הממשלה היתה מצליחה (מבחן סיני, גבעות ומאחזים לאורך השנים, גוש"ק וצפון השומרון - ובעתיד עוד - היל"ת) בכל מה שהיא רצתה.
בקיצור ולעניין מה שבאתי לכתוב הוא שנראה מהמודעה ובכלל שאין יעד (אפילו יעד ביניים / יעד ברבע, עשירית הדרך - משהו!) שהגדרנו לעצמנו ואנחנו חותרים אליו. כאילו מה, כרגע היעד הוא 'למנוע' הריסת מאחזים?
? !
ננסה לקחת את זה הפוך: נניח ואנשים היו חיים נחת, בונים את הבתים שלהם והממשלה לא היתה מפריעה (והיה מצב שזה היה (כמעט) ככה) ופתאום מגיעה הממשלה ומחליטה ליישם את המסקנות (הצד השמאלי של המודעה), מה היה קורה אז? הממשלה היתה מצליחה (מבחן סיני, גבעות ומאחזים לאורך השנים, גוש"ק וצפון השומרון - ובעתיד עוד - היל"ת) בכל מה שהיא רצתה.
בקיצור ולעניין מה שבאתי לכתוב הוא שנראה מהמודעה ובכלל שאין יעד (אפילו יעד ביניים / יעד ברבע, עשירית הדרך - משהו!) שהגדרנו לעצמנו ואנחנו חותרים אליו. כאילו מה, כרגע היעד הוא 'למנוע' הריסת מאחזים?
? !
לא, היעד הוא לפתוח את הראש שאנשים יצאו מהגטוא"ר יצהר
של הישובים המגודרים והחלונות הסגורים בכפר,והרכב הממוגן,ועוד.
כשהראש יהיה פתוח ואנשים יבינו את חשיבות הארץ כמרחב פתוח בלי פחדים וחששות על כל צעד ושעל,אז ממילא הם ילחמו על כל עקירה קטנה,כי הם הבינו את החשיבות.
בזה נסיג כמה מטרות,1-העם יהיה פתוח לצמיחה ושינויים.
2-כל מקום מועמד לגירוש יהיה אסטרטגי מבחינת כולנו.
3-עמ"י יתאחד על הארץ.
4-ע"י זה נוכל למנוע עקירות למיניהן.
5-ע"י זהשיש הרבה מאחזים ומקומות שמועמדים לפינוי הם לא יודעים על מה ללכת ראשון וכן הם הורסים מאחז ועוברים לשני,ואז הקודם כבר נבנה מחדש והבעיה לא נפתרה.
בקיצור חשוב מאוד מאוד לא ליפול ברוחנו ולהמשיך לפעול עם:נוער למען\חומש\חוננו\נאמני א"י\זכויות האדם ביש"ע,ועוד...
יומטוב יבנה המקדש!
כשהראש יהיה פתוח ואנשים יבינו את חשיבות הארץ כמרחב פתוח בלי פחדים וחששות על כל צעד ושעל,אז ממילא הם ילחמו על כל עקירה קטנה,כי הם הבינו את החשיבות.
בזה נסיג כמה מטרות,1-העם יהיה פתוח לצמיחה ושינויים.
2-כל מקום מועמד לגירוש יהיה אסטרטגי מבחינת כולנו.
3-עמ"י יתאחד על הארץ.
4-ע"י זה נוכל למנוע עקירות למיניהן.
5-ע"י זהשיש הרבה מאחזים ומקומות שמועמדים לפינוי הם לא יודעים על מה ללכת ראשון וכן הם הורסים מאחז ועוברים לשני,ואז הקודם כבר נבנה מחדש והבעיה לא נפתרה.
בקיצור חשוב מאוד מאוד לא ליפול ברוחנו ולהמשיך לפעול עם:נוער למען\חומש\חוננו\נאמני א"י\זכויות האדם ביש"ע,ועוד...
יומטוב יבנה המקדש!
היעד- לכבוש את כל המרחבים של יהודה ושומרון.מתנחלוס
(כמובן בתור שלב ראשון שהרי אנו צריכים לכבוש מנהר מצרים ועד נהר פרת, למטה בתמונה)
אם לא שמת לב בצד הימני למטה כן מוגדרים צעדים לקראת מטרה זו אל מול הצעדים מנגד בצד השמאלי המובילים למטרה ההפוכה...

מי שלא מתגייס לצד הימני שבמודעה אחראי למימוש הצדמתנחלוסאחרונה
השני...
באמת חייבים לבחור!
גם חוסר עשייה הוא מ'הצד האחר', אף אחד לא יכול לפתור את עצמו.
באיזה צד אתם, בחרתם?
באמת חייבים לבחור!
גם חוסר עשייה הוא מ'הצד האחר', אף אחד לא יכול לפתור את עצמו.
באיזה צד אתם, בחרתם?
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7