בס"ד
אז ככה:
אני מציירת ציור שמבוסס על הצילום הזה.
התחלתי לעבוד וב"ה יצא לי ממש יפה.הבעיה שלי היא שאין לי שמץ של מושג איך לצייר את הדגל הגדול(המרכזי), ואני לא יכולה להשמיט אותו..
אשמח לקבל הצעות\טיפים.
תודה!
בס"ד
אז ככה:
אני מציירת ציור שמבוסס על הצילום הזה.
התחלתי לעבוד וב"ה יצא לי ממש יפה.הבעיה שלי היא שאין לי שמץ של מושג איך לצייר את הדגל הגדול(המרכזי), ואני לא יכולה להשמיט אותו..
אשמח לקבל הצעות\טיפים.
תודה!
עיפרון,מכחול,צבעים...
איפה מתחיל הקו.איפה הוא נגמר.איפה הקיפול מתחיל.איפה הקו התחתון.איפה הקו של הפס וכו'...
בהצלחה נשמה!
בס"ד
לא היית צריכה..
הבעיה שלי היא בעיקר בציור הפסים והמגן דוד,אבל עזר לי מאד.
תודה נשמות!![]()
ולגבי הפסים- אותו רעיון. אחרי שתסרטטי את קווי המתאר של הדגל תחלקי גם אותו לקווים דמיוניים ותראי היכן מתחילים הפסים.
אגב, אם משהוא צריך להמחק מהציור- זה העב"מ משמאל, לבן וארוך ולא ברור. בציור הוא יצא עוד יותר לא ברור.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173