אהבה יש באויר...דינה ל.
עבר עריכה על ידי דינה. ל. בתאריך ז' אב תשע"ב 19:46

הנה היא באה- משימה מספר 1!

תופים תופים תופים תופים

בתוך חודש אב בעל החזות העגומה, מסתתר לו יום יפה כמו קרן אור מבריאה...

פרח ט"ו באב פרח

יש הרבה מה להאריך ולפרש על היום הזה, עליו אמר רבן שמעון בן גמליאל: "לא היו ימים טובים לישראל כחמשה עשר באב וכיום הכפורים שבהן בנות ירושלם יוצאות בכלי לבן שאולין שלא לבייש את מי שאין לו." (מסכת תענית)

אפשר לדון בנושא גם בהקשר של "שקר החן והבל היופי" ("...ובנות ירושלים יוצאות וחולות בכרמים ומה היו אומרות: "בחור שא נא עיניך וראה מה אתה בורר לך, אל תתן עיניך בנוי תן עיניך במשפחה" שקר החן והבל היופי אשה יראת ה' היא תתהלל'"), מה היא אהבה על פי היהדות וכן על זה הדרך.

ובהזדמנות חגיגית זו אנו מזמינים אתכם בחום, קהל קדוש, להתרכז רגע ביום הזה, לצלול אל רבדיו העמוקים ביותר, להתחבר למה שהוא מעלה בכם ולהעלות אותו על הדף באיזה חומרים שמדגדגים לכם באצבעות ולהציגם כאן לפנינו.

הקדימו ומהרו- הלוח העברי מאיץ בנו! חיוך

ב"הצלחה לכולם!

אלעד ודינה

יצירה ברוח ט"ו באב חגנו המויחדמאחורי הקו
מהמחוללות, היו ליעוד כמה אבל אני מתעצלת להעלות
מקסים...דינה ל.

איזה נערה יפה חיוך תווי פנים נאים.

לגופו של ציור-

וואו, כמה סבלנות צריך לצייר את השיער הזה! (שונאת לצייר שיער מת אין לי סבלנות לזה אף פעם!)

הצללות מעולות, מרקם בד ניכר להין, קפלים משכנעים.

אישית, הייתי מציירת אותה קצת יותר מחויכת, בכ"ז- ענייני שידוכים קורץ

ואולי הייתי ממשיכה את הגוף עוד, לפחות פלג גוף עליון, שתהיה ניכרת תנועת הריקוד. וגם מתוך סקרנות לראות את הבגד שלה- אני מתה על הסגנון הזה של הבגדים של פעם...  חושף שיניים בהחלט מחזיר לאוירה.

וכן- הייתי מגדילה את האף, הוא קטנטן כדי להיות אמיתי... או שאולי הצללת אותו והדגשת אותו יותר- ובגלל שהתמונה מצולמת ולא סרוקה- זה לא ניכר.

אולי כדאי להוסיף לא סרט או פרח לבן בשיער ? זה נורא רומנטי... פרח

הערות-בדמייך חיי

בס"ד 

ציור ייפיה אבל צריך לתקן בו כמה דברים\הגוף גדול מידי ותבדקי את הפרופורציה בפנים חוצמזה הוא מעלף

ישלי פהציור ממש כמו שתיארת-דינה,אבל הוא טיפה מוזר.בדמייך חיי

בס"ד

וזה גם לא כל הציור בדמייך חיי
אם רק השפתיים היו פחות מודגשות זה היה יוצא מדהים!!דלוקה...אחרונה
וולאה יש בזה משהואאין על ה'!
למדתי קצת באומנות ווואלה יצה מהממם את פשוט מוכשרת!!! בהיזדמנות אני יעלה משהוא שאני ציירתי אבל לא היבנתי תמונה של מה צריך לצייר??
אודם הגפןאלעד
עבר עריכה על ידי אלעד בתאריך ח' אב תשע"ב 12:29

אקריליק על קנבס 30*40
סגנון ציור פשטני וצבעוני, דרום אמריקאי למי שמכיר, שזה אומר פחות הקפדה על הפרטים אבל חיתוכים ברורים וגוונים עזים ומנוגדים. הרבה רושם.
לא כ"כ קשור אבל אני חייב לומריוסלה קמצן (קדוש?)

שהכותרת צריכה להיות הציור לבחור איפה הבייני"ש

חינני ויפה.דינה ל.

[ואת זה ציירת אתמול בלילה? קורץ  חתיכת הספק!]

הגוונים בשמים יפים מאוד.

אני ציירתי ג"כ משהו אתמול, אבל עוד לא סיימתי. בהמשך אעלה אותו.

בינתיים, רק בשביל הקריצה- אני ציירתי את הציור שמופיע בהמלצה על השירשור, בדף הפורומים הראשי. מוציא לשון תוך דקה וחצי בערך...

ט"ו באב...אחיהוא

חג האהבה? לא ממש... יותר מסמל את המתקת הדינים והתחלת הרחמים לקראת חודש אלול והימים הנוראים-כמו שיוצא מכל הסיבות שמופיעות שם בגמ' בתענית שהבאת... אולי נעלה יצירה בהמשך...

(התכוונתי להגיד שלא כל הציורים צריכים להיות נערות שמחוללות בכרמים... זה לא מהותו של היום הזה, כמו גם של יום כיפור, שגם בו היו מחוללות ובכל זאת זה לא עניינו המיוחד כידוע... התרבות החילונית הוציאה את היום הקדוש הזה מהקשרו.)

העלתי...אחיהוא

וכמו שכתבתי למעלה- בקשר לטעם החמישי לט"ו באב, שתשש כוחה של חמה ולכן הפסיקו לכרות עצים למערכה, וגם- "דמוסיף (ללמוד תורה בלילות שמתארכים) יוסיף, ודלא מוסיף. יאסף (ימות בטרם עת)"(גמ' תענית לא.)

-יצא הציור הזה:20120727162845.gif

מוכשרים!ת-ה-י-ל-ה
ממש יפה!יוסלה קמצן (קדוש?)

עושה לי חשק ללמוד

מהמם!ahr
יאוו אנשים אתם מוכשרים!!!הודה גולדה=)
בהקשר למה שאחיהוא אמר משו להבהרה-טליה

אומרים שלא היו ימים טובים לישראל מלבד טו באב ויוהכ"פ -

שאז הבנות היו יוצאות לכרמים נכון, אבל היו"ט הוא לא בגלל שהן היו יוצאות אלא בגלל שהן היו יוצאות והתורה שבה לישראל!

שאז בטו באב הסתיימה המגפה שהחלה מחטא המרגלים ושבה הנבואה למ"ר

וגם סיימו לכרות את העצים למערכה בביהמ"ק ושבו הבחורים לעסוק בתורה

ויה"כ כידוע ירד מ"ר שנית לאחר 40 יום מן ההר עם לוחות שניות.

כלומר הנקודה המפוספסת ביום האדיר הזה היא התורה שדוקא ביום הזה בימנו אנו כ"כ לא עוסקים בה

כי אם בדברים האיך לומר רחוקים ממנה מאד..

צודקתיוסלה קמצן (קדוש?)

הגיע הזמן שאנשים יחשבו לא רק על דברים רומנטים בקשר לט"ו באב

טוב, הפורום הזה והמקום כאן זה לא המקום המיועדדינה ל.

לעסוק בעניין, אבל אם כבר הגענו עד הלום... אני לא אפריע קורץ

אבל מעולם לא הבנתי מה כ"כ קדוש מרומם ו"מכניס תורה" בכך שבנות ישראל היו חולות בכרמים וכך זווגו זיווגים...

כך? בזה נכנסה תורה? לאן בדיוק ולמה?

אממ אם אני זוכרת נכון אז ככה-טליה

יש משנה שאומרת "יום חתונתו כיום מתן תורה" ומפרשים את זה גם על יוה"כ שהוא יום מחילת החטא

כשמ"ר ירד עם הלוחות האחרונות כביכול יום חתונת ה' עם עמ"י. כלומר יוה"כ יום חתונה בינו לבין הקב"ה.

כנ"ל טו באב כשיצאו הבנות לחולל בעצם זה חתונה, בני בנימין לקחו להן נשים- זהו שיום חתונותו כיום מתן תורה.

בעצם יש פה הרבה קרניים שיוצאות מזוית אחת...

חג אהבה שמח  וסליחה על הניצלו"ש

<><><>מאחורי הקו

חתונה מתחברת עם עם ישראל מכל זוית אפשרית,

אין שום סתירה בין לימוד תורה למחולות בכרמים של אז

ההיפך הוא הנכון! והלוואי שגם אנחנו נהיה במדרגה כזו ביום מן הימים! ועד אז בואו נשמח כי יש חתונה!! ה' הוא החתן ואנחנו הכלהבל

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך