בס"ד
בעוד שאלי ישי חובש כיפה שחורה מתהדר עם זקן שחור - ברוב אטימות לבו הוא אומר כי - חובת הממשלה לאשר את העסקה.
מפלגת ש"ס יותר גרועה ממר"צ ויותר גרועה ממפלגת קדימה.
כי מפלגת ש"ס עושה חטאים כל כך גדולים בעוד שהיא מכנה את עצמה - מפלגה חרדית.
אסור לסלוח למפלגת הפשע הזאת! הכיפות השחורות לא יעזרו להם!
הנה הכתבה של היום מ-ynet :
ישי: חובת הממשלה לאשר את עסקת השבויים
הממשלה התכנסה לאשרר את עסקת השבויים, וההערכה היא כי למרות שהדו"ח על רון ארד הוגדר "לא מספק", רוב השרים יצביעו בעד. גורמי הביטחון המליצו בישיבה לדחות את דו"ח חיזבאללה. השר אלי ישי: "אם ניתן היה להשיב היום את רון, כל דורשי טובת גולדווסר ורגב לא היו מונעים זאת" פורסם: 15.07.08, 10:41
בשעה שההכנות האחרונות לקראת עסקת השבויים הולכות ונשלמות, התכנסו הבוקר (יום ג') שרי הממשלה כדי לאשר סופית את העסקה, בה יוחזרו לארץ אהוד גולדווסר ואלדד רגב בתמורה לשחרור הרוצח סמיר קונטאר וארבעה אנשי חיזבאללה שנעצרו במלחמת לבנון השנייה, יחד עם גופותיהם של כ-190 מחבלים.
סגן ראש הממשלה ושר התמ"ת, אלי ישי, אמר לפני כניסתו לישיבת הממשלה כי על ממשלת ישראל להמשיך ולעשות ככל שביכולתה כדי לגלות מה עלה בגורלו של רון ארד. עם זאת, אמר כי חובתה של הממשלה לאשר את עסקת השבויים. "אני סמוך ובטוח כי אם ניתן היה להשיב היום את רון, כל דורשי טובת החיילים גולדווסר ורגב לא היו מונעים את השבתו", אמר ישי.
ראש הממשלה, אהוד אולמרט, ששב הלילה מפריז, הודיע בטרם המריא כי הדו"ח שמסר חיזבאללה בעניין הנווט השבוי רון ארד "אינו מספק". אמש התכנסה ועדת ראשי השירותים, בה חברים ראש המוסד, ראש השב"כ וראש אמ"ן, כדי לדון בדו"ח. בישיבה היום הם השמיעו את מסקנותיהם והמליצו לממשלה לדחות את הדו"ח שהוגש.
עם זאת, נראה שגם עובדה זו לא תשבש את חגיגות הניצחון של חיזבאללה, שההכנות לקראתן הולכות ונשלמות מן העבר השני של הגבול. ליד מעבר ראש הנקרה (נאקורה), שם אמורים מחר
| |||||||||||
להתבצע החילופים - הקימו פעילי חיזבאללה "שער ניצחון". מדובר בקשת צהובה עם תמונות קלסתרו של עימאד מורנייה, כמוה הקים הארגון במקומות רבים בדרום-לבנון.
מלשכתו של הנשיא, שמעון פרס, נמסר כי הוא יחתום על מסמכי החנינה במסגרת עסקת השבויים, רק אחרי שהממשלה תאשר אותה. לפני החלטתו צפוי פרס להיפגש גם עם נינה קרן, אמו של דני הרן שנהרג בפיגוע שביצע סמיר קונטאר בנהריה בשנת 1979. כמו כן, נמסר כי החנינה מותנית בזיהוי ודאי של החיילים החטופים.
בניסיון אחרון למנוע את שחרורו של קונטאר, הגישו הבוקר בני משפחתו של השוטר אליהו שחר, שנרצח בידי סמיר קונטאר עתירה לבג"ץ. בעתירה כתבו בני המשפחה כי שרי הממשלה צריכים לשמוע את עמדתם, לפני שיוחלט לאשר את שחרורו של קונטאר.
עוד נטען כי ההנחה היא שהחיילים החטופים, אהוד גולדווסר ואלדד רגב, אינם בין החיים - ולכן לא סביר להחזיר חיים תמורת מתים. בנוסף הם טוענים כי חיזבאללה לא עמד בהתחייבותו והעביר לישראל "דו"ח ריק מתוכן" על גורלו של הנווט רון ארד.










החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל