רישום דיוקנאות....- דניאל -

הי  

קודם כל, אהבתי ממש את היצירות שהעלו לפה, האנשים שציירו אותם מוכשרים מאוד O: 

דבר שני, תמיד רציתי לצייר דיוקן של מישהו / בן אדם אמיתי, אבל זה לא ממש יצא לי (=.=') - יש לכם טיפים? איך להתחיל בכלל וכו'... 

כעיקרון עד עכשיו די ציירתי מהראש / בשנתיים האחרונות ציירתי גם מתמונות בסגנון אנימה, ובזמן האחרון בעיקר נופים / דומם (כמובן, לנוכח עצלנותי הרבה בקטגורית 'נופים / דומם' נכנסים כארבעה-חמישה ציורים בערך XDDDD), בסגנון ריאליסטי יצא לי פחות לעסוק, בעיקר כי אין לי מושג איך גורמים לזה להיראות טוב. הממ. 

אז... טיפים? מלאך

תודה ^-^ 

תנסי לפי סוגי סימטריהבדמייך חיי

בס"ד

אני בעיקרון זורמת עם עצמי,אני מציירת מתי שהמוזה שלי באה,זתומרת-מתי שבאמת אני מרגישה במוד אומנותי שכזה,אז הכל זורם לי כזה וזה יוצא ממש מוצלח! אבל אם את רוצה בדיוק,אז תעשי קודם כל את צורת הראש,אח"כ תעשי קו לאורך הדף באמצע ולרוחב למעלה (איפה שהעיניים)תעשי קו חלש איפה שאת רוצה שהעיניים יהיו,משם את עושה משולש (מהאמצע,איפה שהעיינים רק באמצע) משולש שווה שוקיים (ארוך כזה )ובתוכו שלושה עיגולים באמצע אחד גדול ובצדדים שניים קטנים רק שיהיו מחוברים.... זה האף ואז הפה יזרום כבר לבד ו..השיער-בסוף תעצבי הכל איך שבאלך (איך האף העיניים ממש תציירי)ותעשי הצללות וזהו

תודה - דניאל -

האמת שגם אני נוטה לצייר כששורה עליי המוזה. בזמן האחרון היא שורה מעט מאוד. תודה על הטיפים בכל מקרה (: 

קודם כל- בורכה הבאה בצל קורתנו דינה ל.

את מוזמנת להעלות לנו לכאן ציורים שלך! חיוך

לגבי רישום דיוקנאות:

אם את רצינית ומוכנה בכל זאת להשקיע (ושווה לך!) תפעלי בטכניקה הכי מדויקת שאפשר:

1) קחי תמונה של אדם אהוב, תמונה שיהיה לך כיף להוציא עליה את המיץ והאנרגיות, ותגדילי אותה לגודל שאת רוצה שיצא הציור. אח"כ קחי דף לציור באותו הגודל.

2) קחי סרגל (תקפידי שהוא יהיה נקי!!! כבר הלכו לי כמה דפים בגלל סרגל מלולכך...) ותחלקי את הדף לריבועים של ס"מXס"מ. אותו הדבר, תעשי לדף הציור שלך.

3) תכתבי בראש הדף של התמונה, בתוך כל ריבוע מספרים מ-1 ואילך. אותו הדבר, באותו הסדר, תעשי לדף הציור.

4) על הדף של התמונה שהגדלת- קחי עט/עפרון ותעברי על קוי המתאר הכלליים: ראש, שיער, עיניים, גבות, אף, פה, אוזניים, תחילת הבגד וכו'. אח"כ תתחילי להעתיק לדף הציור. שימי לב, איפה מתחיל כל קו, ובאיזו משבצת בדיוק.

אני מצרפת דוגמא להסבר שהכנתי במהירות הבזק בצייר, מקווה שהובנתי (אני פשוט באמצע העבודה...)

זה הרעיון. זאת עבודת נמלים, אבל אישית אני נהנית עד הגג מזה!

אחרי שהעתקת את הקווי המתאר, תרדי יותר לפרטים. תתחילי בהצללות, קודם 80%, תטשטשי את כל הפנים, אח"כ תדייקי יותר ויותר ויותר (זאת צורת העבודה, כדי שגוון העור למשל, יהיה אחיד. אם תעבדי קודם כל על העיניים עד הסוף, זה לא יהיה תואם לאיזור הפה, למשל.)

אם יש שאלות, אשמח מאוד לסייע חיוך זה פשוט התחום האהוב עלי קורץ |כיף!|

זו עבודת נמלים, זו העתקה מדוייקתאלעד

אבל זה כבר לא ציור שמגיע מבפנים

נכון ^דינה ל.

זה לא ציור של השראה מבפנים. זאת העתקה. וזה- מה שנקרא- דיוקן!

הי, תודה - דניאל -אחרונה

בייחוד על ההשקעה בצייר וכו' וכו'. 

זו אכן נשמעת לי עבודת נמלים, ובאמת לא ציור של השראה מבפנים (עד עכשיו זה הדברים שציירתי XD) אבל אני מקווה לנסות את זה ולא להתייאש באמצע  

ובנוגע לפרסום ציורים - נאמ, נאמ, אני די מתפדחת האמת S: 

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך