וואוו!...אינלי מילים-באמת,איזה כישרון............בדמייך חיי
מדהים!!~א.ל
זה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! מצמרר...קיש חצילים
איזה יפה זה!!!!פיתה פיתה
וכל מילה נוספת מיותרת...לך דומיה תהילה
תספרי את הסיפור שמאחורי הציורים!דינה ל.
נריה ז"ל היה צייר מוכשר מאין כמוהו- הנה ההוכחות.
מסיבה שרק ריבונו של עולם יודע, תקיית הציורים שלו, עם כל ציוריו בתוכה- היתה איתו באוטו
כולם הושמדו.
מלבד- הציור של הרב מרדכי אליהו זצ"ל, שבדיוק לפני התאונה- נריב מסר אותה לחנות דפוס או משהו כזה, ע"מ לסרוק/לפתח אותה בגדול ויפה. ואחרי מותו- בעלי החנות השיבו את הציור למשפחתו.
[הסיפור פורסם בעולם קטן]
סידורים משמים...
לגבי הציור של אחיו- לא יודעת מה הסיפור.
שני הציורים- עוצרי נשימה ביופיים. את הציור של הרב זצ"ל ראיתי כבר, את של אחיו- לא. והיא... מדהימה! כ"כ מרשימה, מיוחדת, עשויה במקצועיות ובכשרון יוצא דופן ממש.
אין לי מילים. פשוט להתבונן עוד ועוד... בחור כארז.
אחח... איזה עצוב... ![]()
אנונימית- כל הכבוד לך על הרעיון להעלות את הציורים לכאן. תודה שכיבדת אותנו!
אם זה כל כך חשוב...
אנונימי (פותח)אחרונה
נריה התכוון ביום שלישי [הם נהרגו ביום שני בלילה אם אני זוכרת נכון
]
ללכת לבית דפוס ולקבל עותקים של הציור, הוא רצה לעשות תערוכה של ציורים ולא הפסיק
מה שכן באזכרה מכרנו את הציור של הרב על קנבסים לאנשים שרצו (הכסף אני חושבת הוקדש למטרות לזכרם ואולי לבית כנסת שרוצים לבנות ביישוב לעילוי נשמתם)
הציור של אלישיב, זה ציור שאני חושבת שמצאנו להם על המחשב בבית, או שמישהו ביישוב צילם
אני יודעת שגם היה ציור של רפי, אבל לא ראיתי אותו...
ותודה רבה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך