אני יוצאת עם מישהו כבר קרוב לחודשיים...
ככה סתם,הוא ממש סבבה,זורם והכל....
הבעיה שלי איתו זה שהוא לא כ"כ מתעניין בכל מיני דברים שקשורים אלי והרבה פעמים גם מה שאני מספרת הוא לא זוכר- וזה מציק לי!
עכשיו,זה לא שהוא לא שואל איך אני מרגישה ואיך עבר היום וכו'. הוא שואל ומתעניין בכללי ,מקשיב ובזה זה נגמר.נגיד אני מספרת לו על איזשהו קושי אז הוא מקשיב ,מקסימום אומר מילה אחת או שתיים וזהו... הייתי מצפה לקצת יותר התעניינות, שישאל כל מיני שאלות על זה וכו'.
חשוב לי לציין שזה לא שהוא טיפוס כזה זורם יותר מידי,שלא יכול להיכנס קצת יותר לדברים. אני יכולה לשבת איתו שעות על גבי שעות ולהתדיין בכל מיני נושאים...אבל בעיניינים האלו הוא פשוט לא...
וגם מה שאני כן מספרת לו הוא הרבה פעמים לא זוכר. נגיד סיפרתי לו איזשהיא פעם שאני יעבוד מחר באיזשהיא מחלקה בחנות שאני ממש לא סובלת,סיפרתי לו למה אני לא אוהבת,מה מפריע לי שם וכו..ממש טחנתי את הנושא! למחורת הוא שאל אותי איך היה ואז הוא גם שאל-"באיזה מחלקה אמרת שעבדת?"-קיצר זה נורא תסכל אותי שהוא לא זוכר.
בקיצור אני לא יודעת מה לעשות אם זה... אני יודעת שהחפירות האלו פחות מאפיינות בנים,אבל השאלה היא אם זה כבר מוגזם...מה שכן אני חייבת לציין שאני הראשונה שלו וגם שיש להם רק בנים במשפחה והוא גדל במקום מאד דוסי (על סף החרדי)ככה שאפשר לומר שהוא כמעט ולא יודע מה זה בנות.
אשמח אם תעזרו לי. בנים-אני אשמח לשמוע את דעתכם(האם זה עיניין של אופי או מודעות?) וגם את הבנות.
תודה לכל העונים!