שאלה שמטרידה אותי ,
בעוד חודשיים שלשה אני ארצה בעזרת ה' להכיר , להכנס לקלחת של לחפש זוגיות ופרטנר לחיים אמיתיים . הקמת בית כשר.
אבל הסיפור שלי מורכב ורני ממש חסרת ביטחון.
מכיון שבעקבות ה"חבר" לשעבר יש תיק לו תיק במשטרה שאני המתלוננת העיקרית והוא מצידו מנסה לנקום בי ע"י כך שמכפיש את שמי , טוען שאני חייבת לו המון כסף , פורץ לי למייל ופייסבוק ומאיים שיתבע אותי על "הוצאת דיבה " ואני לא יודעת מה עוד הוא מתכנן לעשות לי . אני יודעת שיש לו המון כח ואם הוא רוצה משהו תמיד הוא משיג אותו. וכרגע הוא מעוניין רק לנקום בי. יש לו משפט בחצי שנה הקרובה והעסק לא פשוט בכלל כמו שאתם מבינים.
וקצת קשה לי לראות את עצמי יוצרת קשר עם בחור עם כל העול הזה שניכפה עלי. אני גם לא יודעת איזה הצעות לשמוע מכיון שעשיתי דברים שסותרים את רוח היהדות וטעויות , לצערי . שההשלכות שלהן בלתי הפיכות.
אני נורא מודאגת מהעתיד שלי.
אני נמצאת בעבודה ומציעים לי בחורים על ימין ועל שמאל והלב שלי מתכווץ כשאני חושבת : אתם לא יודעים , אבל אני בחורה מתוסבכת. הם רואים אותי וחושבים שהכל בסדר, הם רואים בחורה שמצליחה , נאה ולא מתארים לעצמם מה עובר עלי . אני גם חושדבת שלא כדאי לספר בפגישות הראשונות על כל הענין כדי לא להבריח את הבחור, אבל ההרגשה שלי אומרת שאולי זה צביעות ? אבל אחרי הכל אני בחורה תמימה וטובה ואני באמת שואלת למה כל הסבל הזה מגיע לי . מתי אני אוןכל לחייך באושר