הפורום מת!!חגי לנדסברג

אני יודע וזה...

אבל הפורום הזה נהיה לא פעיל כ''כ!!!

ואני מאשים את________

כולכם!!!!

איפה כל החברים שלכם הפנאטים שהיו כותבים פה פעם דברים כל כך יפים ונכונים?

אני לא יודע כמה אתה מעודכןקטיף שנית

אבל מרבית חברי הפורום נטשו אותו בעקבות מלחמת החורמה שפתחה מערכת החדשות וההנהלה הראשית של הערוץ בנוער הגבעות.

אחרי כמה כתבות מאוד עוינות (אני יכול לשלוח לך קישורים באישי), נשבר הקש שעל גב הגמל, ורוב חברי הפורום החליטו לעבור לפורומים באתר "למעש!".

חבל שככה התנהגה מערכת ערוץ 7, ההפסד הוא בעיקר שלהם..

ואגב, מי שנפגעו מזה בעיקר הם אנשי צוות הפיתוח, שהשקיעו בפורום הזה ימים כלילות. חבל שמערכת הערוץ מזלזלת בהשקעה של עובדיה וזורקת אותו לפח,

אבל נראה שאת הנעשה אין להשיב,

יש פה וויכוח על דרך אידיאולוגית, ומי שמרביץ לבחורות כדי למחות על כבוד רבו, הוא לא מישהו שאפשר בכלל לנהל איתו שיח כזה.

בכל מקרה, בׂא למעש!.

אם הם היו שומרים שם את אותה רמה שהיתה כאן מיילאמושיקו

חבל שזה לא כך

זה תלוי בך, לא בהם..קטיף שנית

אם המנהלים שם לא מצנזרים ניבולי פה וגסויותמושיקו

מה אני הקטן יוכל להועיל שם?

תפנה למנהליםקטיף שנית
מושיקו אני חייב לציין שאתה צודק ב100%לפרוש כנפייםאחרונה

פה לפחות עוד היו גבולות שם פשוט כנראה שאין גבולות וחבל!!!

בדיוק!!!!בוא ו למעש!!!י"ל
אז אסור לי להיות פה!איזה טוב ה'!!!!

אני כהן

וברצינות - כמו שקטיף שנית כתב רוב החברה התעופפו ללמעש. על רוב מי שעזב אני לא מצטער. יש כמה בודדים שחסרונם מורגש.

אם נפתח פה דיונים מעניינים ונתווכח מתוך דרך ארץ וכבוד אחד כלפי השני גם אם אנחנו לא מסכימים על הרבה דברים נוכל להחיות את הפורום מחדש.

מצטער שאני לא כ"כ פעיל פה. אין לי כ"כ זמן גם לשאר הפורומים.

אני מאמין שאם יהיו דיונים איכותיים גם אני אגיב להם כי אני נכנס לפה מידי פעם.

אני חולק.קטיף שנית
עבר עריכה על ידי רחלקה בתאריך ט"ז אב תשע"ב 21:27

הפורום הזה קיבל את עיקר החיות שלו מהחבר'ה שבשטח,

לא יודע עד כמה אפשר לחזור לדיונים האלו בלי האספקט של השטח - שאמנם מביא איתו עזות מרדנות וחוצפה, אבל בלי זה אין לך כלום ביד.

וגם כמובן ברמה העקרונית- לא מגיע להנהלת הערוץ שאנשים ארצישראליים יכתבו פה, כשהם משתמשים בערוץ 7 לכתוש ולהתכתש במאחזים שאיתם יש להם וויכוח אידאולוגי. בעיניי, זה מעשה אלים פי כמה מפריצה לבתים שנבנו בכספי ציבור, והמאבק עליהם הוא ציבורי.

מסכים איתך חלקיתאיזה טוב ה'!!!!

נכון שעיקר החיות זה מהאנשים שבשטח על כל המשמעויות המצורפות.

מצד שני, עובדה שאתה טורח להגיב פה כרגע למרות המחלוקת.

אני מאמין שאם ייתפתחו דיוני עומק אז גם הרציניים שבין אנשי השטח יגיבו פה. אני יודע שרבים וטובים עדיין מציצים פה.

ועוד נקודה - ההגדרה של החברה שבשטח גם נתונה לדין. האם תושבי מאחז בלתי חוקי וממלכתי כמו מגרון הם פחות אנשי השטח מתושבי רמת מגרון? זה שיש ביניהם מחלוקת עמוקה באשר לאופי המאבק (או האין מאבק...) זה לא אומר שאין להם דעה שראויה להישמע מעל גבי הפורום.

הייתי שמח להזמין לפה לדיונים פורים גם את תושבי מגרון וגם את תושבי גבעת האולפנה וכו' וכו' והכל מתוך אהבה וכבוד הדדיים.

המשותף בינינו רב על המפריד. נכון שלפעמים קשה לשים לזה לב. אבל ביום יום מה שמעסיק הן את אנשי בית אל והן את אנשי רמ"ג זה חיים ע"פ תורה.

כולנו נוטלים ידיים בבוקר ואומרים מודה אני וכולנו אומרים קריאת שמע כשאנחנו הולכים לישון וכל היום שבאמצע גם נראה די דומה.

היום בערב נחגוג בעז"ה את ט"ו באב שאחד מהסיבות לחגיגה זה שהותרו שבטים לבוא זה בזה. זה יום שנועד להתעלות מעל המחלוקות ולראות את המאחד והמשותף.

ואם יש למישהו כח לקרוא עוד אני אצטט פה אחד מהמכתבים שידידיה מאיר ציטט בטור שלו בבשבע לפני שבועיים:

"שלום. גדלתי בשכונה עם הרבה דתיים והרבה חרדים. בבית הספר למדנו ביחד, במעין הכלאה של בית ספר דתי-לאומי-תורני עם 'בית יעקב' של החינוך העצמאי, כשהקיצוניים משני הצדדים שולחים את ילדיהם 'החוצה'. יום אחד, בכיתה ו' או ז', התפתח ביני ובין שתי חברותיי הטובות ביותר (הן היו מהמיגזר החרדי) ויכוח סוער על הלל ביום העצמאות. נפרדנו כעוסות מאוד, ולמחרת שמעתי כי ההורים של שתי החברות הללו החליטו להעביר אותן ל'בית יעקב'.

משום מה, הייתי בטוחה שאני גרמתי להם להחלטה הזו. הייתי נסערת מאוד, ואפילו בוכייה. הלכתי לדבר עם אבא שלי, ושאלתי אותו למה אנחנו כל כך שונאים אחד את השני ולמה אני צריכה להיפרד משתי חברות טובות בגלל שוני בדעות. אבא לקח ביד קיצור שולחן ערוך גאנצפריד, ואמר לי: תראי, את כל הספר הזה, גם אנחנו וגם 'הם' רוצים לקיים במלואו. הוויכוח הוא על סעיף אחד קטן, שאפילו לא כתוב פה. זה הכל. אחוז אחד שונה. כל השאר משותף בינינו.

המשפטים האלה של אבי מלווים אותי המון, בכל מיני צמתים בחיים. כשקראתי את טורך האחרון לא יכולתי שלא להיזכר במשפטים אלו שוב. תודה רבה על התזכורת החשובה לדברי אבי. הלוואי שיבוא כבר המשיח, ולא נצטרך עוד תזכורות".

מי ששרד עד לפה כל הכבוד

אחדות ופקה פקה זה יפה מאוד וחשובקטיף שנית

ובאמת כתבו כאן למרות שמאז ומעולם היה וויכוח בין ממלכת בית אל לבין נוער הגבעות,

אבל כשזה גולש לאלימות (גם פיזית, וגם תקשורתית), גם זה כבר לא יכול להחזיק.

אותו סיפור עם תושבי מגרון- שלילת מים וחשמל הם מעשה אלים מאין כמותו, הוא מנוגד אפילו לאמנת ג'נבה, ואפילו שוביו של גלעד שליט נתנו לו את הדברים האלמנטריים הללו.

וזה שאני מגיב פה זה באמת קושיה עלי, מה גם שאני לא מחובר היום לשטח.

אני מקווה לפחות שמתוך שאני מגיב פה אנשים יבינו שלא שווה אפילו לירוק לכיוון של אנשים שעסוקים בהכפשה ומלחמה בנוער הגבעות.

הלוואי שלמעש היה עובד לי כדי שאני יוכל לעבור לשם..חסוי123
למה אתה לא פונה להנהלה שם?קטיף שנית
גמאני רוצה לעבור לשם ואני לא מצליח!ירוק-לבן!
מה זה אומר לא מצליח?קטיף שנית
מה בדיוק הבעייה?
בהתחלה זה היה חסום(אינטרנט בזק)חסוי123

ואז אבא שלי פתח לי אבל כשאתה נכנס לפורום כלשהו זה מראה את זה:

תוכל לפנות לכתובת דואל m@lms.org.il?קטיף שנית

חוץ מזה, נסה Ctr+F5

אני גם לא מצליח המחשב אומר שיש בעיה בדוא"לי"ל
תפנה לm@lms.org.ilקטיף שנית

נראה לי שפה זה לא מתאים לפתור בעיות תכניות של האתר הזה

אי אפשר ראשי תיבות מי שרוצה עזרה לעבור לשםי"ל

שידבר איתי באישי

הבנתי....חגי לנדסברג

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה