יש לי שאלהeyal1214

לא יודע עם הגעתי למקום הנכון אני לא דתי אבל נורא התחברתי לציבור הדתי לאומי למוסריות שלו לערכים שלו לנתינה שלו הדתיים הלאומים באמת מלח הארץ גם בצבא הכרתי וראיתי תמיד מתנדבים בכל בתי החולים וכל המקומות מדא ברור שיש גם חילונים כמוני אבל יש להם מוסריות ערכים נתינה אהבה לארץ מה שמוזר גם אצלם שהם לא מנסים להחזיר בתשובה הם יגידו לך תהיה בן אדם טוב בלי קשר לדת גם עם תגיד להם דברים חיוביים הם יגידו לך שכולם טובים באותה מידה לא רק הם אני לא ידעתי שום דבר הבנתי את זה מאז כאילו שראיתי את משפחת פוגל ואיך תמר דיברה שהיא רצתה שהיה קירוב בעם ישראל לא הבנתי מה קורה כאן מזה כל האנשים האלה מזה כל המוסריות הזאת והערכים והנתינה שלהם השאלה שלי עם אפשר להכיר מישהי כזאת גם עם אתה לא דתי,עם יש דברים כאלה אני מכליל אבל יצא לי קצת להכיר הם בנות כל כך טובות הכיפות הסרוגות והבנות של האולפנא בתקשורת תמיד יגידו דברים לא טובים אבל דווקא. בתור אחד לא כזה היה לי חשוב לאמר כי אני יודע איז ה אנשים טובים הם מצטער עם חפרתי ומקווה שהגעתי למקום הנכון?

לא כ"כ הבנתי.. אתה רוצה להתחתן עם מישהי דתיה?אנונימי (פותח)
אני עדין צעיר בן 23eyal1214

אני שואל עם זה אפשרי להכיר מישהי כזאת אני מתכוון לדתיה לאומית מאולפנא אני מוזר שאני אומר לא ידעתי מזה אולפנא עד לפני 9 חודשים אבל יצא לי לראות לא יודע עם זה המקום לפרט את כל הערכים שלהם הנתינה שלהם המוסריות שלהם של החברה הזאת בכלל אנשים מדהימים נכון יש גם חילונים כמוני עם ערכים זה מה שהדתיים אומרים אבל השאלה עם אפשר להכיר מישהי כזאת גם עם אתה לא דתי עם יש דבר כזה האמת עם הייתי נולד לחברה הזאת הלואי אבל לא כך המצב ,התחברתי למוסריות ולתינה שלהם כמו שציינתי מהרבה סיבות,האמת שראיתי את הסרט תפילת נערות לפני הפינוי מדוש קטיך ו ראיתי את התפילה שלהם אמרתי לעצמי איזה אמונה איזה ערכים למשל גם ביום הזכרון ראיתי את אשתו של רועי קליין זכרונו לברכה אומרת שהוא יקפץ על הרימון הוא ידע שיש לו תמיכה מבית ואל הבנתי מזה כל האנשים האלה מזה כל הערכים האלה מזה  כל הנתינה הזאת האין סופית הם אוהבים את כולם שששמרתי בכותם הם באו ואמרו לי אתה חלק מעם ישראל וסתם הזמינו אותי להתארח אצלם הדברים האלה גרמו לי רצון להיות שייך לציבור הזה נוכון אפשר להיות בן אדם כזה גם בלי דתי אבל אני מניח שזה גם חלק מזה

לויודעת אם אני האדם הנכון , אבל אני אשמח להגיד לךתותבננה

כל מה שאני יודעת, כל עוד זה יעניין אותך באמת כמו שזה נראה ממה שכתבת.

אני לא מתימרת להחזיר אותך בתשובה, וכנראה(שוב - לפי מה שכתבת גם מי שפגשת לא חשב להיות כזה.

נראה לי שזה פשוט נובע מהרצון (שלי ושל מי שאני מכירה לפחות) לא להיות קרציות כאלו שמדברים איתך רק כדי שתחזור בתשובה, וחברים שלך רק בגלל זה ואם לא אתה מחוק בעיניהם....

ו - לא ממש הבנתי מה אתה רוצה. לחזור בתשובה? להיות מסורתי? להיות דתי בלי לחזור בתשובה? להכיר דתיים?לא הכי הבנתי את הקטע הזה של המטרה....

תראיeyal1214

תראי זה מסובך אני צם ביום כיפור כשרות קידוש ודברים רגילי חגים בפסח אבל לא מעבר לזה כי זה מה שאני רגיל גם אמא שלי לא היתה רוצה אבל הבעיה הכי גדולה אני התחברתי מדרכים אחרות שראיתי את כל הערכים והנתינה שיש לציבור הזה נגיד כאב לי שאמרו תמיד ביקורת כלפי הציבור הדתי נגיד לגבי שירת נשים אני לא מבין בזה כל כך אבל שעבדתי באבטחה בכותל ראיתי את הדתיים הלאומים הכי הרבה מכבדים נשים ומתיחסים בכבוד נגיד מסכנים כל הזמן נגיד בפיגועים הרבה נהרגים להם אנשים ועוד עדין אחרי זה תורמים למדינה כאילו ויש להם כוחות נגיד תמיד הם חושבים על אחרים לא על עצמם,אבל אני מפחד מחזרה בתשובה זה מלחיץ אותי וגם הכי מחליש אותי זה שעבדתי בעיר וראיתי מלא דתלשים מלא חוזרים בשאלה זה מאוד החליש אותי כי הם נולדו לזה אז מה אני יגיד חשבתי נניל ללכת למקום כמו מכון מאיר אבל אין לי אומץ השאלה עם אפשר להתחבר לדברים אחרים למרות שהתחברתי רק דרך הערכים,מאוד קשה בתקופה האחרונה  עם המחשבות האלה  אבל קשה לשנות הרגלים כאילו לא לראות טלוזיה בשבת דברים שאתה רגיל,מה שאני מנסה לאמר זה באמת שהייתי רוצה להיות חלק מהציבור הזה ושאלתי עם יש זוג כזה שמישהו לא דתי כמוני נניח ויכול להכיר מישהי כזאת דתייה לאומית?

נראלי שזה יותר קשור לפורום..~טלוש~

של 'לקראת נישואים וזוגיות'... תפרסם את זה שם..

טוב אני אענה לך פחות או יותר שוקו =)אחרונה
עבר עריכה על ידי שוקו =) בתאריך ט"ו אב תשע"ב 13:16

למרות שאני ממליצה לך לשאול בפורום צעירים מעל עשרים או בפורומים של לנ"ו (לקראת נישואין וזוגיות)

כמו שגאהלהיותיהודיה אמרה, ממש ממש כל הכבוד לך!!! ממש! מעריכה את זה בטירוף אין לי מה להוסיף על מה שהיא אמרה 

ו...אני לא באה להחזיר אותך בתשובה או משהו אבל אני רוצה להתייחס למה שאמרת לגבי ההגבלות בדת

קודם כל, כל הדברים האלה שאתה מפחד מהם "לא להדליק טלוויזיה בשבת" וכו', 

לא צריך לראות את זה ממקום ש אסור אסור אסור נורא יהיה חכם ויפה אם תחפש את הסיבות ללמה אסור [לא הסיבות הטכניות של אסור לעשות מלאכה בשבת אלא דברים יותר עמוקים,מה זה בעצם שבת וכו'] 

כשמבינים באמת כמה שזה טוב וחשוב אתה עושה את זה בשמחה ולא רואה רק את הרע "אני לא יכול אני לא יכול אני לא יכול"

בקשר להכרות של זוגות מעורבים...אני לא מכירה כאלה אבל אני נגד

אתה אולי מתחתן עם מישהי נורא ערכית אבל בהמשך זה יכול לעורר קצת-הרבה בעיות...

אני יכולה לפרט אם אתה מעוניין...

אבל זה אפשרי 

ועוד נקודה, רוב הבנות הדתיות שיצאו מאולפנות לא יסכימו לצאת עם מישהו חילוני - קח בחשבון

ממש ממש הרוב. 

אני ממליצה באמת לבדוק את היהדות בעומק...ולא רק בטכני

כי כל הערכים והאידיאלים שאתה רואה אצלנו [ב"ה ] מגיעים מהתורה...ולא משום מקום אחר

שבת שלום ומבורכת

אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)
🏢פתית שלג

לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל

אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה

חסום לשעבראחרונה
אתה יודע שגם אתה אמור להיסקל?
התאמת אולפנה לעולה לכיתה ח'צביהק
שואלת לחוות דנת לגבי אולפנות של בנות דתי לאומי עם פנימיה/חצי פנימיה. עזרו לי איך לבחור נכון.
מחפשת מידע על אולפנת צביה בקעת הירדן. (אולפנת חמרהציפור כסופה
מישהי מכירה??? ויכולה לספר
אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות?טל524

מחפשת לאחותי - אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות? קיים כזה דבר? אשמח לרעיונות. לא כולם צריכות להיות דוסיות, אבל לא להיות היחידה.

ממד הר נוף ואז לעבור לאולפנה דוסיתמרגולאחרונה
יש להם חטיבה, יש בנות שבאות אחרי כיתה ו רק לחטיבה

אולי יעניין אותך