אני כותבת דווקא בפורום הזה,כי אני מרגישה שאני חייבת לשמוע עצות מאנשים שכבר בתוך זה,שיכולים להראות לי תמונה מלאה ובמבט לתווך ארוך יותר..
אני יוצאת עם מישהוא במשך תקופה ארוכה,כבר כמה שנים..אחריי שעברנו כמה משברים חזקים בדרך ובזוגיות וב"ה זה רק חישל,ודווקא עכשיו כשהגיע זמן האירוסין התחילו לצוף קשיים מהותיים שגוררים כול פעם מחדש ריבים ותסבוכות נפשיות.
הבחור,בהסדר וכרגע הוא בצבא אך ברור לו כשהוא מסיים צבא הוא חוזר לישיבה למסלול רבנות ואולי בע"ה דיינות,וכול רגע מחייו הוא מנצל ב"ה ללמוד תורה..ואני באמת שמחה בזה,זה הבעל שרציתי.אני בוגרת מדרשה ובמדרשה הרגשתי שיש בנינו חיבור עצום,שהתורה כ"כ מקרבת בנינו.
וכשסיימתי את המדרשה לצערי התחיל להיות לי משבר רוחני..אני באמת רוצה את התורה,היא חשובה לי מאוד אבל פתאום אני מרגישה חוסר בקשר.אני מרגישה שהוא משקיע את כול האנרגיה שלו בתורה ובקשר הוא מחפף,הוא חוסך השקעה בקשר.וזה כואב לי.כי הוא העיקר בחיים שלי,ואני שמחה להשקיע בו אבל לפעמים זה נראה חד צדדי.
כשטוב לנו ואנחנו שמחים אחד בשני בכלל לא מרגישים את הפער ביני לבין התורה-הוא יודע בדיוק איך לשלב בין שניהם ומתי להשקיע בי ומתי בתורה ואני אפילו מדרבנת לכך ומשקיעה מזמננו ע"מ שילמד תורה למרות שאנו נפגשים פעם בשבועיים.
אך כשקשה אני מרגישה שהתורה עומדת נגדי-כשאנו רבים והוא מתעצבן הוא אומר שנמאס לו לדבר,זה ביטול תורה השיחות הקטנוניות האלו והולך ללמוד תורה..יכולים לעבור כמה ימים עד שהוא יתקשר ויבקש סליחה..אבל אני כ"כ נסערת ולא מניחה לו,ממש מציק לי היחס הזה ואי מתקשרת אליו שוב וזה רק חוסם אותו ממני.
אוף.אני פשוט מתוסכלת.אני כ"כ רוצה בתורה..למה התרחקתי מממנה?ולמה זה מרחיק אותנו?
בבקשה בבקשה!!אשמח לתגובות אך נסו קודם כול להבין אותי ולא ישר לתקוף!!תודה רבה!!

תגובה נפלאה