ארץ יהודה מתעוררת.. הנה רבותיי סוף הסרט=]
לא נכון.מ.מ.י.ר
המדינה ממש לא מתפוררת, הרב צבי יהודה אמר שהיא לא תתפורר לעולם, ותפסיק לגרום יאוש.
גם אם יפנו את כל יו"ש, ואת כל הגולן - המדינה לא תיפול. צריך מאוד לקוות שזה לא יקרה, ותהיה אחדות אצלינו גם בלי זה, אבל מה שברור - שאחרי שיפלו טילים גם על ת"א, המדינה תתעורר ותתחיל שוב האחדות הלאומית מחדש.
אני מקווה שהאחדות של עם ישראל תיווצר בדרך אחרת.
אני מזועזע שאתה בכלל כותב את זה עוד עם חיוך. מילא, היית כותב את זה בשביל לעורר, אבל עם חיוך?!
זו ממש חרפה.
לעולם=הכוונה עד ביאת המשיח במהרה בע"ה.מ.מ.י.ר
וכך כתב הרב חרל"פ זצ"ל:מ.מ.י.ר
וכן במדרש תנחומא (פרשת שופטים ט) על הפסוק בזכריה (יג, ח):
וְהָיָה בְכָל הָאָרֶץ נְאֻם ה' פִּי שְׁנַיִם בָּהּ יִכָּרְתוּ יִגְוָעוּ וְהַשְּׁלִשִׁית יִוָּתֶר בָּהּ": פי שניים - זו גאולת מצרים וגאולת עזרא (שאחריהן היתה גלות). השלישית - אין לה הפסק.
ובספר נצח ישראל, למהר"ל מפרג, פרק מח -
"התשועה העתידה להיות אין אחריה שעבוד... שנאמר ישראל נושע בד' תשועת עולמים...".
(חלק מהמקורות שהביא הרב שטיינר שליט"א בשיעור).
וליתר דיוק ממה שכתבתי, "מדינת ישראל לא תמוט עולם ועד", וגם כשיבוא המשיח היא לא תימוט, אלא תתעלה למדריגה של מלכות בית דוד בעז"ה.
בעז"ה שנזכה ליראות בברור מהרה את ארץ יהודה!קראתיך
אמן..ה' הוא המלך!!!
צריך לתקנו:המדינה הציונית מתעוררת!!!The yehudi
להפך!צביקוש
לצומת לבך...
התגובה מתייחסת לתגובה הראשונה של ממיר.צביקוש
אם תהיה מדינה לא יהודית, זה בוודאי יהיה יותר טוב.אוסנת
זה מה שאתה צריך.
להסתכל על הצד החיובי.
אף אחד לא אומר שהחיים מושלמים. אבל גם אף אחד לא מבטיח, שיהיה טוב יותר במציאות אחרת. זה סתם אשליות.
ואתה חושב, שאם תקום מדינה יהודית כמו שצריך, לא יהיו בעיות?
אל תדאג, אנחנו כבר נמצא על מה לריב.
ואם המדינה היהודית מתפוררת, זה אמור לרפות אותך, מכיון שאתה תסבול מזה הרבה מאוד.
ולא תזיק קצת הכרת תודה. אמרתי את זה כבר כמה פעמים, אבל מעולם לא השיבו לי לזה תשובה לעניין.
בוא נראה אותך מחזיר את ה"ביטוח לאומי" שלך. במקום לצאת לחופשת לידה/מחלה, לחזור לעבודה מיד, או להתפטר.
אולי תחזיר למדינה את הכסף על הנסיעות ב'אגד'? הרי הן מסובסדות למענך...
וגם, תשלם כפול ומכופל לישיבה, כי אתה לא רוצה לחיות על חשבון המדינה הציוינית...
בקיצור, טיפונת הכרת תודה למדינה.
מבדרת את..=]אנונימי (פותח)
שהם יפסיקו לעשוק ת'הורים שלי במס ההכנסה המקולל שלהם..
ובכל השיטות הסרוחות שלהם לכלות ממונם של ישראל על אסלות מצופות זהב בכנסת..
נ.ב כבר עכשיו אני משלם כפול ומכופל לישיבה.. כשמטרתה של "ראשית צמיחת ירידתנו" לצאת נגד המלכת ה' בגלוי ובמעשה.. וכמה שיותר לעקור תורה מישראל.
אני מצפה בכיליון עינים שיקום בית רפואה יהודי מנותק ממלכות הרשעה, ששם לא תהיה האחות סעידה, המנקה סעיד והרופא המתמחה מסעוד.. ארשם אליו בהקדם, ואז ב"ה אשתחרר מכבלי "מלכות"..
יהי רצון שתתעוררי מהחלום.. אל תשכחי "מודה אני".
אוסנת-קראתיך
את מחכה לדבר הנורא שיקרה ואז תתפקחי?
תקדימי תרופה למכה...זה יהיה טוב ונחמד...
תגובות לכולם.אוסנת
לעומת זאת (תנסה להתנתק רגע מהמחשבה הרגילה, ולחשוב על צד אחר), החילונים משלמים הרבה יותר מס הכנסה, ומקבלים הרבה פחות מאיתנו... זה בעיה שלהם, נכון, אבל לא צריך לחשוב שאנחנו הכי מקופחים פה במדינה.
אה, אגב. גם בארמונם של מלכי ישראל בעבר, היה עושר פאר והדר. אפילו יותר ממה שהולך בכנסת. מה אתה רוצה? שיבו בכיכר ציון? איזה בזיון זה יהיה ליהודים.
נראה לך שאתה משלם את רוב תקציב לימודייך לישביה. זה רק נראה לך. אתה משלם אפילו פחות מחצי...
גם אני מצפה להקמת בית רפואה יהודי, ולשינוי השלטון העכשווי, להגדלת התורה בעם ישראל, להתיישבות בכל חלקי הארץ... אבל עד שזה יקרה, אני לא רוצה להיות כפוית טובה. לא כלפי ריבונו של עולם, ולא כלפי מדינת ישראל.
לאורן1 - כל דבריך, חצובים בסלע. אלנקם וקראתיך, מוזמנים לקרוא את דבריו.
קראתיך - זה לא יפה לזלזל באנשים, גם אם דעתם שונה משלך.
אני לא אחנך אותך (כי כבר הערת לי על זה), אבל לא ככה מדברים וקוטלים דיעה שונה. ואת אמרת לי את זה לפני יומיים בערך... קחי לתושמת ליבך.
ואל תקחו ברצינות יתרה את דברי, כולנו יהודים.
תוספת -אוסנת
חבל לחזור על טעויות העבר...
ואולי כדאי שנתקן את המדינה מבפנים.
איך?
ע"י החזרת העם בתשובה. רק מתוך כך המדינה, שהיא העם, והממשלה - התשקיף של העם, ישתנו.
לאוסנתצביקוש
סליחה?!אוסנת
אם זה נשמע מוזר לך, שאנשים חושבים בעצמם על דברים ברומו של עולם, ולא ניזונים מסיסמאות שונות, אז תדע שיש כמה אנשים כאלה.
בעצם זה שהודת לה' על כך שאתה לא צריך לקבל "החזר" על המיסים, הבהרת יפה מאוד, שיש צורך בהם, והם לא "מיותרים", כלשונך.
וואו. ממש עצבנת אותי עם הקטע של הסיסמאות.
כשקורה לך משהו מסעיר וקשה בחיים, אתה מיד הולך לפי נטיות הלב והרגש.
זה בדיוק הקיצוניות של הימין.
וזה בדיוק לנטות אחרי סיסמאות שמושכות את הלב.
לעומת זאת, לחשוב יותר בהגיון ובאורך רוח, להיות "ממלכתי", ולא להתרגז מכל פיפס - אלא לקחת את המהלך הגדול הזה, בגדול... זה ממש לא ללכת אחרי סיסמאות.
כי זה נגד הנטיה הטבעית של הלב (וגם אני הייתי קצת קיצונית אחרי הגירוש...).
המדינה אכן מתפוררת,וזה לא משמח.אליסף ט
למה לא משמח?צביקוש
הטיפשות בהתנגדות למדינהאליסף ט
בזכות המדינה העם קם לתחיה,התרבה מחדש. ההתבוללות שמשתוללת היום ברחבי העולם נמצאת כאן בכמויות קטנות מאוד והמוני יהודים נשארו יהודים בזכות המדינה. אז מנהיגיה וחוקיה מושחטים? נכון! אז נעיף אותם לעזאזל יחד עם הבוגדים מהשמאל,אבל אין סיבה להתנגד למדינה.
ואוו!!! אני בהלם.אוסנת
כל מילה בסלע.
אליסף, אתה תלמיד בישיבת הר ברכה, לא?מ.מ.י.ר
והדברים שהוא כתב על היחס שצריך להיות לתקומת ישראל, למדינת ישראל, בפניני הלכה ליום העצמאות, הם ברורים.
נכוןאליסף ט
אמנם אני קצת יותר קיצוני בדעות שלי נגד הממשלה וצה"ל,אבל וודאי שהמדינה היא ראשית צמיחת גאולתנו. רק שצריך לבקר,לעמוד בתוקף,ולא לוותר לאף אחד.
אההם...קוקו
היי! אנחנו חושבים כמעט אותו דבר.מ.מ.י.ר
היום כולם יודעים - הרב צבי יהודה צדק!!
(כדאי להוציא בתור סטיקר?
)בהחלט ממיר. אתה חושב כמעט כמוני.צביקוש
גם אני חושב (ורואה) שיהודי שחושב שהמדינה היא ראשית צמיחת גאולתנו יכול ללא בעיה לתקוע לחבר הכי טוב שלו סכין בגב - הרי "טובת" הכלל קודמתת לטובת הפרט.
גם אני חושב שלהתייחס למדינה כאתחלתא דגאולה זה אחד הגורמים לכך שלצערנו מאז סוף מלחמת העולם השניה ארץ ישראל היא המקום בו מתים הכי הרבה יהודים ביחס לכל מקום אחר בעולם (סטטיסטית, באחוזים).
גם אני חושב שאם היינו מבינים שזו גלות, וגלות קשה, משיח כבר מזמן היה מגיע ולא היינו צריכים לבצע החייאה מלאכותית בפגר הזה שנמצא כבר בסוף ימיו.
וגם אני חושב כמוך (אני מקווה...) שזה הכי כיפי לומר למישהו אחר שהוא חושב כמוך (אגב, אתה לומד בעטרת כהנים? מלמד שם? כי הסגנון הדמגוגי שלך מאד מוכר וד"ל) ולהפוך את כל העולם לכאלה שחושבים כמוני (כי האמת היא אצלי ורק אצלי, לא?).
אני לא מסכים עם זה.מ.מ.י.ר
כמו תמיד, התורה. ולפי התורה, תקופתנו היא אתחלתא דגאולה (סנהדרין צ"ח. דיון ארוך בעניין, ראה בפורום חב"ד פה בערוץ 7; אין צורך להתחיל דיון חדש).
אין שום מקור מהתורה לומר שמדינת ישראל היא גלות, ולא צריך לחזור על מה שאמר הרב צבי יהודה על מי שאמר "על האומר אתחלתא דגאולה הוא טיפש".
"יהודי שחושב שהמדינה היא ראשית צמיחת גאולתנו יכול ללא בעיה לתקוע לחבר הכי טוב שלו סכין בגב" - זה גובל, או עובר את הגבול של הוצאת שם רע, וחבל.
אני אחזור על מה שכתב מרן הגרי"מ חרל"פ זצ"ל -
"ואמנם הדבר ברור כשמש בצהריים, שחורבן שלישי לא יהיה עוד, ומדינת ישראל שקמה לא תמוט עולם ועד".
ברור כשמש.
זה לא שייך לכיפי. זה פשוט יוצא שאני והוא חושבים כמעט אותו דבר.
אני לא לומד בישיבת עטרת כהנים, אבל אני יודע שזו ישיבה קדושה ומעולה. בן דוד שלי לומד שם, והוא בן תורה ממש, כולו תורה ועבודת ה'.
אם האמת אצלך, אני מוכן שתוכיח לי על פי התורה מדוע המדינה היא לא אתחלתא דגאולה. אם תעשה את זה - אני מבטיח לחזור בי.
למה לא מסכים?צביקוש
לא,אנחנו לא.אליסף ט
תראו מה הרב חרל"פ כתב על אתחלתא דגאולה:קוקו
תראו מה הרב חרל"פ כתב על אתחלתא דגאולה:קוקו
אכן!מ.מ.י.ר
וכך נהגו כל הגדולים שהיו מקורבים למרן הרב קוק.
זה לא נכון.מ.מ.י.ר
אני רק חושב שצריך לעשות זאת בצורה הראויה, ולא בביטויים שלא מועילים לאף אחד ועוד גורמים לרפיון.
לצביקוש - אני אמרתי שכולם חושבים כמעט כמוני?
דיבורים דיבורים...כ"ך
ועוד דיבוריםכ"ך
אם לא תהיינה פעולות מחאה אקטיביות אז חבל על המאמץ.
לא רק דיבורים.מ.מ.י.ר
מה נקרא אצלך?
סליחה אבל לא ענית על השאלה שלי.כ"ך
ככה:מ.מ.י.ר
הפגנות ופעולות דומות.
הכל - בצורה הראויה.
זה בביקורת נגד הממשלה, בלי קשר לפעולות שצריך לעשות למען יישוב הארץ, כל חלקי הארץ.
אתה מדבר ברצינות?כ"ך
הדוגמא לכך היא הפגנת עשרות האלפים בכיכר רבין להדחת אולמרט בתקופת פרסום דו"ח וינוגרד הראשוני. תגובת אולמרט הייתה: אדאג לתקן את מעשיי להבא. כך גם ההפגנה בג'אבל מוכאבר בית המחבל ממרכז ותגובת הממשלה: שום כלום. דבר שהביא לשני פיגועים נוספים.
ב. התשקורת לעולם לא תתן להביע דעה ימנית כי היא נשלטת בידי האליטות השמאלניות. כך קטעו את הבחור שירה במחבל ממרכז ודיבר בגנותו של שמעון פרס ואזלת ידה של הממשלה ואת לופליאנסקי כאשר רצה לצאת נגד העסקת ערבים בירושלים.
לכן שאלתי, מה אתה מציע?מ.מ.י.ר
יש כמה מישוריםאליסף ט
במישור הבינוני-המשכת ההתיישבות בכל שטחי יו"ש בשיא המרץ.פעולות להחלפת השלטון המושחת. ריבוי הלידה. הגברת העבודה על החזרה בתשובה (כל עוד היא לא פוגעת בהתיישבות,כלומר-מתנחלים לא יעברו לגור בערים בשביל הפצת תורה,אלא אותם אלו שממילא א יבואו לגור בהתנחלות יעשו זאת).
במישור הרחב (עבודה של שנים)- הובלה של הציבור בתחומי הכלכלה,מדעים,תקשורת וכו'.חיבור התחומים האלו עם התורה ובירור השקפת התורה ע"י מומחיות בתחום והבנת התורה לעומק. החלפת השלטון ובג"ץ,תיקון החברה.
בקשר לראשון -מ.מ.י.ר
צריך להתנגד, וגם בכח (לא כח אלים! אלא להאיחז במקום, ולא לרדת משם).
הרב צבי יהודה אמר להרביץ לשוטרים בעלייה לאלון מורה?
בשני הדברים האחרים אני מסכים לגמרי לגמרי.
העליה לאלון מורה היתה לפני המון שנים.אליסף ט
אתה טועה.מ.מ.י.ראחרונה
ראה לדוגמא את השיחה שלו עם המתנחלים בחברון - מובא בסוף ספר "סולו המסילה".
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה
יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים
שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7