בע"ה ובהשתדלותנו
רוצה לשמוע את האמת? אנחנו בוחרים אם להיות בררנים או לא.
אם להתמקד בעיקר או בטפל בחיפוש אחר החצי השני.
אם לפסול על דברים שוליים או להתמקד בחיובי שיש באדם הנפלא שמולנו (כולם כאלו רק צריך להתבונן..)
ודבר האחרון, לחשוב האם תכונה שיש באדם שמולי זה דבר שמפריע לי ואני ויכול לעבוד עליו, או שזה דבר שפוגע בי.
אני לא אומרת שאתה צריך להתפשר ולהתחתן עם כל בחורה על פני כדור הארץ, אבל בהחלט ראוי לחשוב פעמיים לפני שפוסלים הצעה או עושים איקס על מדוייטת שזה הרגע הכרת. ואגב, לא רומזת שאתה כזה, אין לי מושג מי אתה ומה אתה אז זה לא אישי כלפיך ולא באה במטרה לפגוע חלילה.
דבר שני, בורא עולם לא ברא אותנו בררנים, אלו קליפות ונורמות חברתיות כאלו ואחרות שדבקו בנו לאורך תקופת חיינו, וחקלם לא הכי חיוביים. כך שרצוי לעשות חושבים האם אני פוסל כי אני מחפש מודל חברתי כזה או אחר שמשלב- מראה חיצוני, מצב כלכלי, השכלה, סקטור, איזור מגורים, עדה וכו וכו וכו'...
כמו כן, הקב"ה באמת שמנהיג את חיינו בצורה הכי מושלמת שיכולה להיות (והוא חלילה לא זקוק לאישור שלי או של אחרים..) . מנקודת המבט שלנו בתור בני אדם קשה לנו לראות רוב הזמן את הטוב כיוון שאנחנו מתמקדים בתוצאה הרגעית והוא בתוצאה הניצחית, אבל חשוב לזכור שלפעמים ההמתנה היא מתנה. אז אל תדחק את השעה , תצפה לישועה -היא תגיע לכבודך ובצורה הכי נפלאה שיכולה להיות! האמן לי! זו הבטחה של מלך מלכי המלכים 
לגבי בתי קפה, מדובר בנתון משתנה. יש בנות שמרגישות נבוכות לצאת בפגישות הראשונות למקומות פומביים ולכן מעדיפות פארקים למיניהם , ויש כאלה בגילאי 23-24 + ואפילו פחות שמעדיפות בתי קפה. תנסה למצוא את האיזון עם המדוייטת. תבוא לפגישה עם החיוך שהנה אתה הולך להכיר אדם חדש וכמה שזה בטוח הולך להיות מהנה בשבילך , וככה גם תעבור את הדייט בצורה הרבה יותר חלקה ופחות מצפה.
בהצלחה!