היה לנו תנור אפיה משולב (=כיריים של גז מעל תנור אפיה) דו תאי. פרט להכשר המהודר היו לו כל הפגמים שבעולם: טורבו מזוייף (בעצם סתם מאוורר) שלא הועיל לאפיה ב-2 מדפים בעת ובעונה אחת, ויחד עם זאת ייבש עוגות. שנתיים לאחר הקניה, רוב המבערים לא נדלקו ע"י ההצתה החשמלית), אחרי כמה שנים התא הבשרי קרס. ולא מזמן התא שנותר לפליטה קרס.
משך הזמן גם היה לי ספק אם פיסת המתכת שהיתה אמורה להפריד בין התאים, אכן פעלה, ובכל מקרה א"א היה טכנית, להשתמש ב-2 התאים בו זמנית.
חיפשתי תנור דו תאי שווה, שאין בו ויתורים על איכות. בחלק יש טורבו מזוייף, בחלק אין טיימר, או שיש טיימר שרק מצלצל ואינו מכבה את התנור (או מכבה תא אחד בלבד). אשמח לקבל המלצות איזה תנור מומלץ, או איזה תנור לא מומלץ.
כרגע על הפרק- סאוטר על כל דגמיו, או לופרה צר.
)
)

