יצא לי פעם להיפגש עם בחור מדהים!!!
באותה תקופה הקשר שהיה לי איתו היה לי הקשר הכי ארוך והיה נראה שהולך בצורה ממש טובה, עד שהיה מקרה לא נעים שגרם לפיצוץ....
כל אחד כמובן שדיברנו על כך וניסינו לתקן את אותה הנק' ולהמשיך בקשר... דבר שלא היה קל ואחרי כמה ניסינות הרגשתי שזה לא הוגן כלפיי אף אחד מאיתנו וסיימתי את הקשר עם כל הקושי...
אני יודעת שהיה לו קשה! גם הסיום לקח יותר מהרגיל...
ידעתי והרגשתי שקשה לו ולי ושלא סיימנו את הקשר בצורה נכונה...
בינתיים הקב"ה שלח לי מישהו שליווה אותי במשבר והתרוממתי והחזיר אותי קצת לשמחת חיים שלי אומנם לא במאה אחוז אבל סוג של חיות ולא להתייאש...
עברה תק' התקשרתי לאותו בחור ביקשתי את סליחתו בסיום הקשר ואיחלתי לו המון בהצלחה...
תק' ארוכה אח"כ החברה ששידכה ביננו סיפרה לי שאותו אחד התארס!!!
כ"כ שמחתי בשבילו באמת!!! (היא סיפרה לי את זה קצת באיחור והייתה קצת בהלם מהתגובה...)
אני אומנם המשכתי בחיי רק התקווה שימצא משהי שתתאים לו הציקה לי וכ"כ שמחתי שהיא אמרה לי סופסוף שאני יכולה להיות רגועה הרגיעה אותי באמת!!
לאחרונה היו פה בפורום כל מיני שאלות על התנהלות בדייטים שהיו נראות לי קצת מוזרות....
אחת מהדברים שלי תמיד הציק זה שיש סוג של אמירה מסויימת שאם הכרת מישהו וחתכת אז אין קשר יותר... בעיניי זה חבל ממש!! גם אחרי שסיימנו את הקשר היה לי רעיון לחברה ושידכתי אומנם בסוף לא יצא כלום אבל הניסיון היה שווה...
זה הביא אותי לחשוב קצת על כל מהלך הקשר עם אותו בחור, על המשך שהיה לי ובכלל על מה שקרה מאז...
הביא אותי להאמין יותר שכשיש אמונה ורצון הרבה דברים יכולים להסתדר רק צריך לדעת להסתכל ולהתבונן במקום הנכון!!
אני מתפללת שבע"ה כל אחד ואחת מעמ"י ימצא את זיווגו ושליחותו בעולם!
חודש אלול הזה בע"ה נזכה להתבשר בבשורות טובות בישועות ונחמות!
אשרייך!! אמן.

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם