יש לי שם מלא אבל אני לא אפרסם אותו. רק את הסיפור האישי שלי אני אכתוב פה. ההורים שלי התגרשו לפני טיפה פחות מ- 4 שנים. יום אחד שאמא שלי לא היתה בבית. רק אני ואחותי ואבא שלנו. הוא סיפר לנו שהוא הולך להתגרש מאמא שלנו ושאלנו אותו למה הוא רוצה להתגרש, והוא אמר שהוא לא רוצה להתגרש אבל אמא רוצה להתגרש, ושלא נספר לאמא ושהיא לא תדע שאנחנו יודעות. באמת לא סיפרנו אבל היינו מאד עצובות ואף אחד לא ראה שאנחנו עצובות. אחרי יומיים עוד פעם אמא לא היתה בבית. אבא שלי שאל אותנו אם סיפרנו לאמא ונשבענו לו שלא סיפרנו לאמא בגלל שהוא ביקש לא לספר. אחר כך הוא אמר לנו שהוא דיבר עם כל מיני אנשים והם אמרו לו שאנחנו צריכים לספר לאמא שאנחנו יודעות שהם הולכים להתגרש, וצריך לספר לאמא מתי שאבא לא יהיה בבית. באותו לילה לא ישנתי בכלל כי לא ידעתי מה אני צריכה להגיד לאמא שלי, ורציתי להעיר את אחותי אבל פחדתי שאמא שלי תתעורר והיא תשמע אותנו. אז לא ישנתי בכלל. בבוקר שמעתי שאבא שלי פותח את הדלת והולך לבית הכנסת. אחרי שהוא הלך התיישבתי על הספה בסלון והתחלתי לצייר עץ שלא מחובר לאדמה. פתאום אמא שלי יצאה מהחדר שלה ושאלה אותי למה אני יושבת על הספה והיא שאלה אותי אם היו לי נידודי שינה. אז סיפרתי לה שלא ישנתי בכלל ואני לא רוצה ללכת לבית ספר, ואני לא רוצה שהיא תלך לעבודה, ואני רוצה לדבר איתה. דיברנו בקול רם ואחותי התעוררה ואמרתי לה שהיום אני לא הולכת לבית ספר אז היא אמרה שגם היא לא תלך. בסוף כן הלכתי לבית ספר וגם אחותי הלכה, אבל לא הספקנו לספר לה שאנחנו יודעות שהם הולכים להתגרש. בערך חצי שעה אחרי שהתחיל השיעור התחלתי לבכות וכל הבנות ראו שאני בוכה. המורה שאלה אותי למה אני בוכה ולא רציתי לספר לה. אז היא יצאה איתי החוצה והכריחה אותי לספר לה, וקצת נרגעתי. כשהתחילה ההפסקה היא קראה לי ולקחה אותי לאחות של בית הספר ושתיהם דיברו איתי עד שנגמרה ההפסקה.
באותו ערב היו צעקות חזקות בבית ואמא התעצבנה על אבא בגלל זה שהוא סיפר לנו ולמה אנחנו צריכות לדעת. אבא אמר שאם אנחנו לא נדע היום אז אנחנו נדע בעוד שבוע ובעוד חודש. אחר כך היה שקט כמה ימים ואכלנו ארוחת ערב ואבא שלי סיפר סיפור לאחותי הקטנה, ופתאום דפקו בדלת ואבא שלי פתח ת'דלת, ונכנסו לבית שלנו שוטר ושוטרת ואמרו שאבא שלי צריך ללכת איתם למשטרה. הם לא רצו להגיד לאבא שלי למה הוא צריך ללכת איתם. ואבא שלי לא רצה ללכת בגלל שהוא היה ביבי סיטר, אז הם דיברו עם המפקד שלהם בטלפון ואמרו לו שלא יכולים לקחת את אבא בגלל שיש ילדות בבית, והם הלכו מהבית שלנו ואבא שלי נשאר. אחותי שאלה אותו למה באו משטרה והוא נשבע לנו שהוא לא יודע. דברנו עוד קצת ובדיוק רציתי ללכת למקלחת להתקלח, והטלפון בבית צלצל וביקשו את אבא שלי. מישהו אמר לו שהאוטו שלנו קיבל מכה והוא צריך לרדת למטה, אז הוא ירד למטה ואנחנו חיכינו לו. אחרי חמש דקות הגיעה אחות של אימא שלי ואמרה שאבא הלך למשטרה בגלל ששברו לו את האוטו שלו והיא תהיה איתנו עד שאמא שלנו תחזור. בינתיים אמא שלנו חזרה. אני אמשיך פעם אחרת
הכי מזעזע המשפט הזה