מתנחל שם סכין על צוואר של חייל,אמת או שקר?!SpEcIaLl
מאיפה הבאת את זה?תפוזה 1
יש לקוות שזו אמתואלאד
ויש מי שהתעורר מהחיל, האימה והרעדה מפני הקלגסים. אבל בל נתפלא אם זה שקר צה"לי טיפוסי.
לקוות שזו אמת?!תפוזה 1
שזה יהיה אמת חאלס יש יותר מדי חייליםם  ועוד איזה חטורו!!!
חיליים אה פחות אחד יותר נחמד
אוה.O: כפוי טובה.אנונימי (פותח)
יותר מידי חילים?! אה?
הם שומרים עלייך,הם מתים ונלחמים בשבילך.
"טורו"..זה היה אמור להצחיק?!SpEcIaLl
אם כן,בדחה ממש לא מוצלחת..הם נלחמים בשבילך כדי שתיהיה לך אדמה לשבת בה..לא מתאים לך?!יש חו"ל
תגידו , אתם נורמלים?!?אח..
ממש כפויי טובה , הם שומרים עליכם , וחוץ מזה , רוצים שיהודים ימותו?!?
מה נסגר איתכם?!!!? עכשיו מובן לי למה הגאולה מתעכבת...
טורו השתחררתי שבוע שעבר מצה"לeshel
ואני ממש מתבייש ששירתתי אנשים כמוך
אתה ממש ממש כפוי טובה!!tomerittal
חייל כשהולך לצה"ל, הוא מקריב את החיים שלו לשמור על מדינת ישראל. עליך, עלי, ועל כל היהודים!!(אני לא מדר על הערבים ימ"ש)
אז יש חיילים שמגרשים מא"י הקדושה, אז לאחל להם שימותו?! צריך לפתור את הבעיה לא להרוג אותם!! אז צריך להתנגד לכל הדברים הרעים שהם עושים.. להרוג יהודי?!?!?! להרוג חייל שמסכן את חייו למענך?!
זה מה שה' רוצה!!אח..

"אמר אליהם חי אני נאם אדני יהוה אם אחפץ במות הרשע כי אם בשוב רשע מדרכו וחיה שובו שובו מדרכיכם הרעים ולמה תמותו בית ישראל: "

זה ולא אחרת...
ה' רוצה שבניו יחזרו אליו ולא שימותו !!!!

אז על חייל זה מה שאתם רוצים???

*שחיילים הם לא רשעים!!!אח..
*שחיילים הם לא רשעים!!!אח..
תשובה מפי יחזקאל הנביאואלאד
וּבְשׁוּב צַדִּיק מִצִּדְקָתוֹ וְעָשָׂה עָוֶל כְּכֹל הַתּוֹעֵבוֹת אֲשֶׁר עָשָׂה הָרָשָׁע יַעֲשֶׂה וָחָי?
כָּל צדקתו צִדְקֹתָיו אֲשֶׁר עָשָׂה לֹא תִזָּכַרְנָה. בְּמַעֲלוֹ אֲשֶׁר מָעַל וּבְחַטָּאתוֹ אֲשֶׁר חָטָא בָּם יָמוּת.

תורת ישראל מכירה באחריות אישית. דהיינו, אם אדם כלשהו עושה עוול, בין אם הוא החכם הגדול מכולם, בין אם הוא הטיפש מכולם, בין אם הוא מזרע עמלק ובין אם הוא מזרע אראלים ותרשישים, בין אם הוא לובש את מדי הגסטאפו ובין אם הוא לובש את מדי צה"ל - חלה עליו אחריות אישית למעשיו, ואם הוא מבצע פשע נגד יהודים, ליהודים יש זכות להגיב במלוא התקיפות. אין הנחות ואין קופונים.
אבל לא בדרכים הללו.מ.מ.י.ר
והפסוק לא מדבר על מה שעם ישראל יעשו, אלא על מה שהקב"ה יעשה.

העקרון ברור ומובןואלאד
אם צה"ל מיצר את רגלי יהודי יו"ש - ליהודי יו"ש עומדת הזכות להתגונן מפניו, הן בהגנה הגנתית והן בהגנה התקפית. בלי לעשות הנחות על בסיס צבע המדים והכומתה.

הבהרה: אין לראות בהודעה זו או הקודמות לה תמיכה או עידוד לאלימות כלשהי. מדובר בעניין עקרוני ומהותי.
אף בעת סערת המלחמה, רגש האחוה חי הוא.מ.מ.י.ר
"על מלחמה ממשית, בימי קדם, בעוד עמנו חי חיים מלאים, הננו קוראים: 'והיה כקרבכם אל המלחמה ונִגש הכהן ודבר אל העם, ואמר אליהם: שמע ישראל אתם קרבים היום למלחמה על אויביכם', ושנינו במשנה: 'על אויביכם ולא על אחיכם, לא יהודה על שמעון ולא שמעון על בנימין', ממוצא דברים אנו למדים ששונה הוא התכסיס של מלחמת אויבים מהתכסיס של מלחמה אחים.
צריכים תמיד לדעת שגם בעת סערת המלחמה, רגש האחוה חי הוא" (מאמרי הראי"ה, עמ' 452).

זה לא סותר את העובדה שצריך ליישב את הארץ במסירות נפש, לעמוד בתקיפות שלא יפנו (בלי אלימות כמובן).

מי אמר שחיילי צה"ל הם אחינו?ואלאד
בצה"ל ישנו מספר לא מבוטל של גויים רוסים, גויים שחורים, גויים דרוזים וגויים בדואים, ואף יותר גויים יש במג"ב וביס"מ. שלא לדבר על הקיצינים האפיקורסים ומחללי השבת שדינם כגויים לכל דבריהם (רמב"ם שבת ל-טו).

האם צריך להריץ בדיקה על ה-DNA שלהם לפני שמחליטים כיצד מתגוננים מפניהם? נו, באמת.
הרוב יהודי.מ.מ.י.ר
ומה זה בדיוק גויים שחורים?

בקשר למי שמחלל שבת - הוא גוי לעניין יין נסך, אבל הוא לא גוי במובן של "גוי". אלא הוא יהודי ממש.

ועצם העניין הוא, שמלחמה נגד צה"ל היא לא מה שצריך, וזה גורם להרס.

גם בחמאס חברים יהודים מומריםואלאד
ומי יודע נסתרות ויוכל לנחש את האחוזים. אז מה, לא תבצע סיכולים ממוקדים בחמאס? הלא דברי הבל אלו.

וגם אם נניח שהם יהודים שותו"מ גמורים וכשרים - מי אמר שיש להגיש להם את הלחי השניה? בוודאי לא היהדות.

בתנ"ך מסופר על עשרות מלחמות אחים קשות שגבו מאות אלפי קרבנות (כגון מלחמת אביה בירבעם, והרג שם חצי מליון ישראלים). חלקן בהסכמת ובעידוד הקב"ה. ואף המובאה שאתה הבאת מהמשנה ברור שמלחמת אחים אינה פסולה על הסף אלא שיש שינוי מסוים ביחס לשבויים.

נ.ב: מחללי שבת דינם כגויים לכל דבריהם והם יהודים רק גבי עריות (גיטין\יבמות) והלכות תשובה. אבל זה פחות רלוונטי לעניינינו.
אתם מדברים שטויות שזה לא ייאמןSpEcIaLl
זה יהודי!!ולא סתם יהודי-זה חייל!!
הם יכולים להתווכח..להתנגד אחד לשני(ואפילו קצת מכות)אבל סכין?!
נחנו לא ערבים ולא משתמשים בדרכים שלהם..
אנחנו יהודים שומרי תורה ומצוות...אז על אחת כמה וכמה אנחנו צריכים להראות דוגמא..זו לא הדרך!!
אתה לא ערבי, אתה יותר גרוע מערביואלאד
ערבי, למרות אכזריותו, יודע להגן על עצמו ועל משפחתו. לערבי אין תסביך גלותי, ערבי אינו חולה בסנדרום שטוקהולם המוני. אצל ערבים, לא היינו רואים מחזות הזויים ופסיכודאליים כמו הריקודים עם הקלגסים בגוש קטיף.

כן, בזה אני בהחלט הייתי רוצה שנדמה לערבים, או לכל אומה אחרת בעולם. חכמה בגויים - תאמין.
נו, באמת.מ.מ.י.ר
תסביך גלותי?
ואני חשבתי שבית המקדש השלישי ייבנה בגלל אהבת חינם.
(וחכמה בגויים תאמין הוא לא ב"מסילת ישרים" של האומה, אלא במתמטיקה).
תזכורת:בגלל שנאת חינם נחרב ביהמ"קSpEcIaLl
סתם אם שכחתם....

מזה השטויות האלה?!יהודי זה יהודי!!לא משנה אם הוא חילוני או דתי..חלאס כבר עם הראש בקיר
מי אמר שבגלל שנאת חינם נחרב המקדש???The yehudi
חחז"ל מביאים כמה סיבות מדוע בית המקדש חרבואלאד
כגון:

-ענוותנותו של רבי זכריה בן אבוקלס.
-מפני שחילולו בה את השבת.
-מפני שביזה בה תלמידי חכמים.
-בשביל שלא הוכיחו זה את זה.
-מפני שביטלו בה קריאת שמע.
-עד שפסקו בה בעלי אמנה.
-שלא דנו בה דין תורה.
-שביטלו בה תינוקות של בית רבן.
-שהשווה בה קטן וגדול.

וכן הלאה וכן הלאה.

מי שנתקע עם סיבה אחת ומקריב למען ביטולה את כל הסיבות האחרות, אין ספק שהוא מרחיק את בניין המקדש ולא מקרבו.
אמרתי להקריב את שאר הסיבות האחרות?!SpEcIaLl
ואחת מהסיבות היא שנאת חינם...וכמו שאמרת "מי שנתקע עם סיבה אחת..."-אתה נתקעת אם כולן(נגיד)..ועם השנאת חינם אתה ממשיך...אז שוב כמו שאמרת-"אין ספק שהוא מרחיק את בניין המקדש ולא מקרבו"

ובקשר למה שכתבת "להיכשל"-להיכשל ביותר מדי אהבה..אני מאמינה שזו היתה כוונתו..
וברור לכולם שעדיפה אהבת חינם משנאת חינם.
שנאת חינם היא הפסולה, לא כל שנאהואלאד
עת לאהוב ואת לשנוא, כתב שלמה המלך. את משנאיך ה' - אשנא, כתב דוד המלך. שנאת חינם מתוארת בחז"ל כשנאה ללא סיבה, וכך פירש"י: שלא ראה בו דבר עבירה שיהא מותר לשנאותו, ובכל זאת שונאו.

ועל כן, אדרבא - לשנוא את הקלגסים שמגרשים יהודים באכזריות מרובה, מחריבים בתי כנסת ופועלים נגד רצון ה', זו מצוה. ומצוה זו תביא לכינון בית המקדש השלישי.
זו לא מצווה.SpEcIaLl
משנאיך ה'-אלו שמשניאים את המצוות על אחרים.אשנא אותם גם אני וזו אולי מצווה.
אבל לא לשנוא חיילים שמגינים עליך ונלחמים בשבילך
וגם אם אתה רוצה לשנוא סבבה..תשנא-בעיה שלך..אבל בטח ובטח שלא לאיים עם סכין.
נתאר מצב היפותטי, אך לא בלתי מסתברואלאד
חייל, לוחם גבעתי, בחופשה - משתכר בפאב, נכנס לביתך ומתחיל להשתולל שם עם סכין, תוך סיכון בני הבית והילדים. האם תמנע את עצמך מלהשתלט עליו באלימות אם הדבר נדרש רק כי הוא במקרה בעל פנקס חוגר?

חייל שמיצר לתושבי יו"ש היהודים חייב להיות מטופל, בלי קשה למה שהוא עושה. אין הנחות לקלגסים רק בגלל שהם לובשים מדים בצבע של צה"ל ולא בצבע של פת"ח. הלא תפקידם זהה. כך גם אם מדובר בפלוגה שלמה של חיילים, בגדוד או בחטיבה.
המחשבה שלך מעוותת לחלוטין.SpEcIaLl
אני ממש לא מסכימה עם מה שאתה אומר..מה אתה משווה?!
ואני לא מדברת על הנחות..אני מדברת על עצם העניין שהוא יהודי-אסור אסור ושוב פעם אסור לעשות לו כזה דבר..
אני לא ראיתי תמקרה בעיינים שלי..וגם לא אף אחד מכם אז אנחנו גם לא יודעים בדיוק מה היה שם בשביל לדון..
בכל אופן לפי השנאה שלך לצה"ל אני מבינה שגם לא תתגייס לשיקצע של "צבא הגירוש לישראל"
דיי כבר להיות נעולים כ"כ.
'תסביך גלותי' זה המחלה של עם ישראל כיום שכל דבר...The yehudi
הוא בודק מה יגיד על זה האום כיוון שהוא ממשיך לחיות על עיקרון 'חסד לאומים' גם אחרי שב"ה יצאנו מהגלות....
אתה יכול להמשיך לחשוב, זכותךואלאד
אך מחשבתך זו אינה מבטלת את המציאות.

הראשון שהזכיר את עניין "אהבת חינם" היה רבי נחמן, והוא אמר "מוטב להכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם".

ל-ה-כ-ש-ל, הבנת?

גם אהבת חינם היא כשלון וחטא. אהבת ישראל עליה אנו מצווים היא אהבה עם סיבה, לא אהבת חינם. כך דרש מו"ר הרב כהנא הי"ד.
אהבת חינם זה הדבר שבו אנו מצווים כדי שיבנה ביהמ"ק.מ.מ.י.ראחרונה
כך כתב הרב קוק, ואנחנו הולכים אחריו.

בקשר לסיבות שנחרב בית המקדש - העיקרי שבהם הוא שנאת חינם, וכמו שכתב החפץ חיים בהקדמה.

אף אחד לא אמר שבגלל האהבת חינם הזו, אנחנו לא נעשה כלום.
דווקא הרב צבי יהודה, שדיבר על אהבת חינם והיה כל כך ממלכתי, דווקא בגללו יש היום את יהודה ושומרון!
בלי המסירות נפש שלו על יהודה ושומרון - לא היה היום יהודה ושומרון, ומזמן השטח הזה היה שייך לירדן.
אולי ללכת אחרי הרב קוק זה לא כזה נורא.

צריך לעמוד בתוקף על כל חלקי ארץ ישראל - וכמו שאמר הרב צבי יהודה בעלייה לאלון מורה לחיילים: תכו אותי, תכניסו אותי לכלא וכו' - זה לא ילך. אנחנו פה!
אבל הרב צבי יהודה מעולם לא אמר להרביץ לשוטרים ולחיילים, וזו הדרך הנכונה.
מלחמת אחים תגרום לכך שכל המדינה תיפול, כלומר - כל ארץ ישראל תיפול, כלומר - כל עם ישראל שבארץ ישראל יפול.
זה רק מחליש אותנו.
כמעט אמתצביקוש
לא "שם" אלא נעץ, לא "סכין" אלא דוקרן ולא "צוואר של חייל" אלא צמיג.
ומאיפה אתה יודע?ראית?!SpEcIaLl
אם זה היה אמיתי..אני בשוק מוחלט..
עד לחיילים.
תיקון חשוב:צביקוש
לא מדובר במתנחל אלא בתושב תל אביב.

לא מדובר בסכין - אלא במזלג.

לא מדובר בצוואר של חייל - אלא בצלחת מלאה פסטה.

זה לא קרה ליד חוות גלעד אלא במסעדה בתל אביב.

עכשיו זה בסדר?

עכשיו הרגעת אותי.. אלעד
תעשה לי טובה,ברור שזו שטות.אליסף ט
אף אחד לא מספיק טיפש בשביל זה,הרי אפשר ברגע להוריד לך קת לראש או לירות בך. (כל עוד אתה לא ערבי כמובן,במצב כזה יפחדו לגעת בך כי בג"ץ יתמוך בך)
הידיעה לא נכונה כלל!!!The yehudi
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך