איך?? איך? איך?
ועוד פעם - א י ך ? ? ?
איך מטפלים בשני קטנים?!??!
עם כל כמה שחששתי לפני, וחששתי מאוד.... אני בכל זאת מופתעת מכמה שזה קשה...
ואני עוד לא בבית... אז אני לא רוצה לחשוב אפילו מה מחכה לי (אנחנו אצל ההורים).
אני מה זה לא טיפוס עצבני, ממש לא...
ובשנה וחצי האלו שגידלתי את הבן שלי, וזה לא היה קל, אף פעם לא טיפלתי בו בעצבנות או בחוסר סבלנות...
ועכשיו אני מתחילה לפחד שעשיתי טעות גדולה, כי אני לא מצליחה לשלוט בעצמי, אני פשוט עצבנית וזה מרוב תסכול...
עכשיו אני עם שניים, ויוצאת מדעתי.
אתמול בלילה לדוג', הוא התעורר פתאום ב11 וחצי, בדיוק כששמתי את הראש על הכרית... הוא עשה קולות מפחידים, חשבתי שהוא ח"ו נחנק, ורצתי מהר לחדר שלו... הוא כן בכה, אבל שכב ועמד להירדם בחזרה (אולי חלום רע?) אבל ברגע שנכנסתי - לא הייתה דרך חזרה....... הוא רק בכה וצרח ולא היה מוכן שאני אצא (וגם לא שאתן לו חיבוק/נשיקה וכד').
תוך כדי זה - הילדה (שהייתה בחדר השני) התעוררה... אני עם שניהם בחדר של הגדול, שניהם מטעינים אחד את השני, בוכים ועצבניים... הנקתי אותה, ניסיתי להרגיע אותה.... כשהוא רגוע - היא בוכה והוא קם... כשהיא רגועה, הוא צורח והיא נבהלת ובוכה... יצאתי מדעתי!!!!
בסוף נאלצתי להשאיר אותו לבד, שיבכה עד שירדם... ואני בטוחה שזה לא היה לו נעים לראות את אמא יוצאת עם האחות החדשה ועוזבת אותו לבד...
וכאן זה לא נגמר, כי היא החליטה שמתאים לה להפוך יום ולילה, ונשארה ערה לה... עד...... 6 בבוקר!!!!!
מזל שאני אצל ההורים, כי בבוקר אני המשכתי לישון והם טיפלו בגדול... ועדיין קמתי מתוסכלת ועצבנית... ומה היה אם היינו בבית??!!
זה היה בלילה... והנה דוג' מהערב:
קילחתי את הקטנה בזמן שאמא שלי האכילה את ה"גדול", ואז הוא סיים לאכול, והקטנה עוד ערה... והלכתי להכין לו אמבטיה... אז בינתיים הוא פירק את כל הגליל של הנייר טואלט, והכניס את הידיים לאסלה (כמעט התעלפתי כשקלטתי את זה), והמים שרוקנתי מהאמבטיה של הקטנה נשפכו לי על כל הרצפה, ובלאגן שלםםם... אה, והיא בוכה בינתיים... (אמא שלי ניגשה אליה כמובן), ובסוף נמאס לי וויתרתי על האמבטיה שלו.
אוף.
איך עושים את זה עם שניים ונשארים רגועים/שפויים??????