לא מאמינה שאני כותבת בפורומים האלה לא מאנונימי אבל בכל זאת...
ביום חמישי שעבר(י"ב אלול) היה לנו יום נישואים ראשון אז נסענו בערב למסעדה בירושלים והלכנו מלא. בערך חצינו את כל העיר, וחשבתי שזה לא עשה כלום.
בשבת היינו אצל ההורים שלי בקרית 4, והודעתי לבעלי שבצהריים יורדים למערת המכפלה. ואכן ירדנו וההורים שלי גרים בקצה השני השני של הקריה. הלכנו את כל הדרך, עליתי את כל המדרגות וחזרנו, ולא הרגשתי שום שינוי אז אמרתי לאמא שלי שזה לא עשה כלום אז מה זה שווה?
דקה אחרי ברכת המזון בסעודה שלישית הרגשתי טפטוף וצורך לשירותים, אז הלכתי ופתאום- היה "שטפון"... המים פשוט לא פסקו!! רק שבעלי והבנים חזרו מהתפילה שמתי פד וקמתי...
אחרי ההבדלה התארגנו ונסענו לבי"ח שע"צ. הגענו, וראיתי שהמים קצת מלוכלכים, ואמרו לי שזה מקוניום. הייתי בפתיחה 3. והמיילדות החליטו לתת לי פיטוצין. אז הכניסו אותי לחדר לידה והתחילו לתת לי. תוך שעה הגעתי לפתיחה 6. ואז הפסיקו את הפיטוצין ותוך 5 שעות נוספות הגעתי לפתיחה מלאה(עם אפידורל.)
4\3 שעה היה לי צירי לחץ... המשקל המשוער היה 3.800 הכי הרבה. אז המיילדת אחרי חצי שעה התלבטה אם לחתוך, והיא כל הזמן שמה לי שמן. אחרי חצי שעה היא שמה מולי מראה, והראתה לי את הראש ולקחה לי את היד שאני ירגיש את הראש, ואז עוד 3 לחיצות שהיו עם המון כח רצון, והפשושון בחוץ. 4.86... המיילדת אמרה שאם היא הייתה חושבת שהוא קרוב ל-4 היא הייתה חותכת...
אמא שלי דברה עם אחות והיא אמרה שטוב שהלכנו למערה כי זה קידם... קיצר.. ברוך ה'!!!