רציתי לספר את סיפורי גם למען ההורים שכותבים כאן והם התגרשו, וחוששים להשפעות על ילדיהם.
רציתי לספר שלא תמיד נגזר גורלם של הילדים למשפחות גרושות לגורל רע והרוס.
אמנם זה קשה, אין ספק: חוויתי על בשרי את המבטים, הרכילויות, ההתרחקות והאכזריות של החברה (ואני באה מחברה אחרת, קשה יותר ומוקיעה מקרים כאלה. פחות פתוחה וכזו ששופטת וברוב המקרים מעמידה למשפט דווקא את הצד הסובל-
במקרה זה את אימי שבחרה להתגרש אחרי שנים של סבל, מריבות, וויכוחים, צעקות (לפעמים מכות...) וכולם ידעו! והיא נשארה לסבול למרות שגם לא אהבה בכלל את אבי, במשך 15 שנה! בשבילינו, הילדים. כדי שלא נעבור את כל מה שאתם סיפרתם כאן...
אבל כשהבינה שאנחנו הם אלה שסובלים מהמריבות, האווירה הקשה, מתכנסים בתוכינו וחיים לא באושר- היטא החליטה להתגרש- למעננו!
ההוכחה- לאחר הגרושין, כשאבא שלי יצא מהבית, התחלנו לפרוח, ואת זה סיפרו גם המורים והגננות שלנו!
אז אני יודעת שלא תמיד זה כך ואולי ברוב המקרים זה דווקא צעד שמכאיב. אבל רציתי לומר לכם שאצלי זה אחרת ובוודאי אצל עוד- אל תחשבו שלהורים זה צעד קל ולפעמים זה דווקא כן נעשה כדי להקל ולהגן על ילדיהםן.
הסיפור שלי עוד ארוך ותומן בתוכו עוד הרבה שאולי מדי פעם אכתוב עליהם.
הפעם רציתי לספר שאפשר לגדול אחרת!!!
החיים לא חייבים לאהרס אם ההורים שלנו התגרשו!
אני היום נשואה באושר לבעל מקסים!!!!!!
יש לי שלוש בנות יפהיפיות, מקסימות ומתוקות!!
אני עובדת וחיה באושר וכמעט ללא חסכים מחיי (למרות שבוודאי יש ) בזכות החוויות המתקנות, ההבנה והסיוע שלח בעלי.
ודווקא חשה בעלת ניסיון, מחושלת וחזקה דווקא מהחיים שעברתי.
אז בהצלחה לכולם!!!!!!!!!
שתזכו לחיים מאושרים ותדעו תמיד שאתם אלו שבוחרים איך חייכם יראו!! תבחרו להיות מאושרים ותתפללו לסיוע של הקב"ה!
כי שלוש שותפים באדם- אביו, אימו וההקב"ה:
גם לחיי משפחה מאושרים צריך את עזרתו של ה'!