מה דעתכם??לשנות את השיער?-משהו פה לא מסתדר ליבדמייך חיי

בס"ד

ישבתי על הציור הזה לא הרבה אבל בכל זאת משהו מפריע לי בו-אולי השיער ,העיניים? אני אשמח אם תגידו לי מה -כי אני מפחדת ממש להרוס אותו!

קצת האף...לך דומיה תהילה

הוא מתחיל טוב בקו העיניים ואז מתעקל מעט.

ההצללה באףדינה ל.

הגשר של האף עקום, זוית ההצללה שגויה.

תקפידי שה"אור"- רום הגשר, יהיה בקו ישר, וממקוקם בדיוק בין שתי העיניים. לצורך הענין- יותר שמאלה, הרי זה ציור 3/4 של הפנים.

חוץ מזה,  הציור יפה מאוד חיוך מדהים, איך יש לך סגנון מובהק כ"כ לציורים שלך מוציא לשון נראה לי שאם אני אפגוש ב"עולם האמיתי" ציור שלך, אני אגיד: "הי! זה של אולפניסטית מושבעת!" צוחק

...וואי תודה ממש-ניסיתי להבין ולא הצלחתי!בדמייך חיי

בס"ד

זה מאוד קשה למצוא טעות בציורים שלך.. חחח ודינה-מותק!!!לא ניראלי את תפגשי..

מנסה להסביר בכ"ז...דינה ל.

הפס הבהיר שבאף- הגשר, את צריכה להסיט את כולו מעט שמאלה.

מצרפת סימון היכן אמור להיות החלק הבהיר- הגשר:

סבבה...וואי-מעולה..בדמייך חיי
לאלא זה עין ימין!מאחורי הקו

היא טיפה גבוהה מדיי, והצורה שלה הפוכה. מה שכן- הפה והאף מעולים!

נכון מאוד...!-אבל גם מה שדינה אמרה זה נכוןבדמייך חיי

בס"ד

תגידו-אבל השיער-הוא לא מוזר..?חשבתי על לשנות אבל אני מפחדת להרוס-בכל זאת,זה לא מתמונה אומ שהו-זה ציור מהראש אז תמיד אפשר לשנות[גם בציור מתמונה תמיד אפשר לשנות]אבל אני ממש מפחדת להרוס אותו..

אווו כ"כ מבינה ^- דניאל -

השנה יצא לי לצייר כמה דמויות ספציפיות שפחדתי לצבוע אותן אח"כ LOL

אז מה שעשיתי היה לסרוק את הרישום ולצבוע את הצילום במטרה - "לראות איך זה יצא" ואז לצבוע את המקורי. כצפוי, עד היום המקורי נותר אפור-לבן והצילום - צבעוני.

אם כי זה לא ממש עוזר במקרה שלך, אבל אל תפחדי - במקסימום תלמדי תוך כדי מה לא לעשות... 

בנוגע לשיער- אני חושבת שהוא טוב, אבל אם את מתעקשת אולי הייתי משנה קצת את הקצוות שלא יהיו אחידות כ"כ ושפיציות, יותר להדגיש כל שיערה ולא כל פעם רק קצווה... (לא בכל מקום כמובן) 

או שאת הפינה הימנית הייתי קצת משנה. 

אבל ככה זה טוב מאוד (: 

(אם את מפחדת להרוס את יכולה לשרטט סקיצה פשוטה מאוד של הציור הנ"ל ולעשות 'ניסוי וטעיה' עליו ^______^ ) 

השיערדינה ל.

לא בעייתי בעיניי כמו שאת מרגישה.

מה שכן הייתי משנה אולי זה הצד השמאלי- הוא מודגש מאוד. בציור שיער החלקים הכהים במיוחד הם בצידי הצוואר (בציור שלך- בזיות שבין הסנטר לצוואר) ומעל האוזניים- לא קצה קצה השיער, כמו שעשית.

וגם הייתי מוסיפה לכל השיער מרקם יותר "שעיר"- כמו שעשית מצוין בפוני.

ברק מהמם!צדף פנינה

קצת חסר לי פרופורציה....

אבל פשוט יפהה!!!1!

לדעתי השפתים זה החלק שמפריע כי הם קצת רחבות, אז אםתעשיאעמנוXלאחרונה
צרות יהיה יותר טוב אבל עדיין שתהיה להם משמעותולא בלתי נראות
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך