האם מכירים את הסיטואציה שאתם יוצאים עם משהו איכותי ברמות, ממש אישיות מדהימה, עם מידות טובות ממש ממש, חצי מלאך,אבל כשאתם מתבוננים על האופי הטבעי- שהוא פשוט שונה, לא קשור לטוב או רע, פשוט שונה, וגורם לכך שהאינטראקציה(=השילוב) שלכם, לא מספיק מתחבר? כל אחד מנסה לתת מעצמו את המקסימום שהוא יכול כי הוא היה ממש רוצה לזכות בצד השני, אבל זה לא ממש הולך... ז"א לפעמים הולך טוב, ולפעמים מייבש...
אני יוצאת עם משהו באמת תותח חודש וחצי, שהוא באמת אישיות, אבל באופי הוא טיפוס יותר שקט, מכיל ומקבל ופחות מביע את עצמו, ואני טיפוס מאוזן יחסית בעניין, אולי יותר מביעה את עצמי, אבל גם מקשיבה ומכילה. ולא נוח לי להיות במקום הדומיננטי יותר מידי, אני רוצה יותר שיתוף הדדי של לפעמים הוא מדבר ואני מקשיבה, אני מדברת והוא מקשיב, ולא דומיננטיות שלי. אז הוא משתדל להביא את עצמו, או שהוא פשוט חווה חוויות מעניינות ואז הוא גם הרבה מביע מעצמו, אבל המון פעמים אני הדומיננטית. ואני רוצה גם את השיתוף שלו, אבל הוא טיפוס יותר שקט, הרבה פעמים אין לו על מה לדבר והוא צריך לעשות מאמץ בשביל זה. ולא תמיד בא לי לדבר, אבל בכל אופן תמיד יהיה לי מה.
גם צורת החשיבה שלנו שונה, לקח לי הרבה זמן לקלוט את זה...החשיבה שלי מורכבת, רעיונית, מתפלספת, ושלו יותר פשוטה וברורה, ברובד יותר של סיפורים מוחשיים ופחות מופשטת... התוצאה היא שהוא לא ממש מבין אותי עד הסוף. כשאני אדבר איתו על משהו מורכב, אז או שהוא יפשט לי אותו, ויראה לי איך זה פשוט ממש (שזה נחמד
), שהוא יענה ברובד הסיפורי, או שהוא יקשיב ויגיד- 'מעניין', ולא יוסיף מה הוא חושב, או שהוא יגיד זו סוגיה כ"כ מורכבת, לא יודע... הוא לא ממש יחשוב באופן שבו אני חושבת...
אשמח לתגובות....