המסע היה פשוט זוועה מבחינה דתית(לפחות של דרום-יהודה שם הייתי):
מה נראה לבני עקיבא שהם מוצאים מסע בחול המועד סוכות אם הם לא יכולים לספק את הדרישות
כמו שצריך???!?
הבנים אצלינו בסניף לא אכלו כלום חוץ מ-"שהכל" במסלולים! מפני שאסור לאכול מזונות או המוציא שלא בסוכה!
ומבחינת חובת שינה בסוכה אם בנ"ע לא יכולים לספק לפחות סוכה אחת לכל סניף כדי שהחניכים שמעל גיל בר מצווה
ובמדריכים יוכלו לישון בה שלא תעשה מסע בסוכות הם פשוט מכשילים את הרבים!
ובכלל מבחינה של צניעות זה היה ממש זוועה בהופעה בגבעת התחמושת לא האמנתי עד כדי כך על בני עקיבא
שיאפשרו ישיבה מעורבת בהופעה של זמר שמקפיץ את הקהל על הרגליים איך אפשר לשמור על הצניעות ככה?
איך אפשר לשמור על נגיעה עם כל הצפיפות הנוראית שהייתה בהופעה??
ועוד במאהל בנים אם אפשר לקרוא לזה כך חצי ממנו היה בנות שנכנסו ויצאו מהמאהל בחופשיות... איך אפשר ללכת
לישון ככה להחליף בגדים שחצי מהמאהל הוא בנות??
ושלא תחשבו שאני סתם מתכיין ולא עשינו כלום, דבר ראשון הלכנו לאחד הרכזי מחוז ובערך צעקנו עליו ועל המצב
החוסר צניעותי שהם מאפשרים... והוא מבחינתו לא רואה בזה שום בעיה העיקר שבאהל בנות יש שומר שעומד בכניסה
ולא נותן לבנים הכנס וזהו זה מספיק כאילו לבנים אין הלכות צניעות! אין שמירת עינייים?! אין לבנים בושה כלשהיא
כשהם מחליפים בגדים?! לאנשים שאין את הבעיות האלו יש לו בעיה נפשית עמוקה מאוד!
אז אנחנו המדריכים של הסניף שלנו לקחנו את העיניינים לידיים והוצאנו את כל הבנות מההאהל בנים וכל אחת שניסתה להכנס חטפה מבול של צעקות וברחה משם אולי לפחות במסע הבא בנות יבינו שיש בעיה להכנס למאהל בנים!
לגבי מאהל בנות שמעתי שםגם הייתה בעיה אבל בגלל שאני לא בת קשה לי יותר להסביר מה קרה.
רק שמעתי שלא הייתה יוטה שהסתירה את המהל שלהן שאם זה נכון זה בעיה חמורה ביותר!!!
בקיצור ממש ממש התאכזבתי מבני עקיבא במסע הזה ובמיוחד מהרכזים שלא תמכו בנו בגרוש...
זהו זאת הייתה פריקה גדולה של עצבים על התנועה הזאת ששמירת הלכה בה לא נראית כ"כ!