מרגישה שהכישרון נעלם.. לא יודעת.. לא הולך..ט!הר

עצות?

ממש ממש יפה שני הציוריםעמנוXל

בראשון אין מה לשפר ובשני רק את השפתיים לעשות קצת יותר צרות וחוץ מזה הכל מושלם ההבעה בשני ממש יפה ומדויקת

על מה את מדברת? איזה כשרון נעלם? דינה ל.

יש לך כישרון, הוא בידיים שלך! תראי מה את מציירת! חיוך

"לא יודעת, לא הולך"- אין לי מה ליעץ בענין מלבד לטפח אהבה בקרבך למה שאת עושה.

כשאת מציירת, תסתכלי על הציור ותחשבי- אני אוהבת את מה שציירתי, כי שזה שלי, אני עשיתי את זה ובגלל זה זה יפה. [מזועזעים? צוחק חושבים שזה נרקיסיסטי? אולי. אבל אני מאמינה בזה...] על הדרך זה עשוי לשפר את הביטחון העצמי.

הציור הראשון יפה מאוד! הרעיון כשלעצמו יפה, וגם הביצוע- האנשים שחורים, הרים הרים מסביב... את הרכס האחרון הייתי מכהה מעט, ומעדנת את התחימה. פחות כהה.

הציור השני יפה גם - השיער והגבות עשויים טוב.

העיניים- אני מציעה לתחום את הרשתית בקו יותר דק ועדין, ואת הרשתית עצמה- לצבוע, הרי לא יתכן שהיא באותו הצבע של הלבן של העין.

תעשי את זה במרקם קווים-קווים. וכמובן תשאירי חלק לבן של ברק.

גם באף, אל תתחמי כ"כ חזק. זה לא נראה אמין. אלא יותר תטשטשי.

שפתיים- שפה תחתונה רצוי לצייר במרקם קווים- אנכיים (הסדקים הדקים שיש בשפה התחתונה) שפה עליונה- אפשר למרוח יותר.

אם בא לך לקרוא קצת יותר, כתבתי על זה בעבר:

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t467689#5443143

וואוו!!ט!הר

דינה, תודה..

לא יודעת למה, אבל אחרי שראיתי את הציור, פשוט לא אהבתי אותו..

אולי בגלל שפעם הייתי מציירת יותר? 

וואי!הציור הראשון!!!פיתה פיתה
איזה כישרון ואיזה נעלם? מותק זה יפייפה אניבדמייך חיי

בס"ד 

לא מבינה על מה מדובר...אבל זה לא קשור אם כבר לכישרון שנעלם אלא אם למוזה שלא  באה

הכישרון מתמשךאביתר ג
זה מ- The Void!!!!!צדף פנינהאחרונה

ב"ה

יפה!!!!

אני גם ציירתי את זה! (לbookreport)

מגניב!

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך