הייתי צריכה להכין פעילות לילדים בגילאי יסודי, עד ד', פעילות על ניקיון... זו הדרך שלי להסביר מה זה חיידקים רעים וטובים...(יהיה קצת מסובך להתחיל להסביר שחיידקים = צבר של תאים שנחשבים כיצור חי לכל דבר LOL אז מפעילים את הדימיון הנורא נורא מקורי
)
--->- דניאל -הייתי צריכה להכין פעילות לילדים בגילאי יסודי, עד ד', פעילות על ניקיון... זו הדרך שלי להסביר מה זה חיידקים רעים וטובים...(יהיה קצת מסובך להתחיל להסביר שחיידקים = צבר של תאים שנחשבים כיצור חי לכל דבר LOL אז מפעילים את הדימיון הנורא נורא מקורי
)
חמוד ביותר!!בדמייך חיי
דינה ל.אהבתי שלחיידק הרע יש שיניים מחודדות, ולטוב- שיניים עגולות- שן פה שן שם ![]()
- דניאל -אחרונהאני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173